Η αναζήτηση βρήκε 36 εγγραφές
- Δευ 22 Δεκ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Καλημέρα! Σε κανέναν μας δεν άρεσε η προσθήκη του Γερεμεγιεφ αλλα απο εκεί και πέρα γιατι το θεωρούμε δεδομένο ότι θα φάει χρόνο απο τον μικρό??? Ίσα ίσα που νομίζω ότι έτσι ειναι καλύτερα γιατί αν έφερνες ενα καλό όνομα τότε σίγουρα θα προσπερνουσε σε ιεραρχια τον Μύθου...Τώρα όμως έχεις μια οκ ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Η αίσθηση μου για τον μικρό ειναι πως δεν έχει το ταλέντο να εξελιχθεί σε σούπερ παίκτη όπως ο Τζιμας με αποτέλεσμα να μας τον αρπαξουν ή να πάρουν τα μυαλά του αέρα (βλεπε Τζολης) και να θέλει να φύγει....Αλλα μοιάζει αρκετά ικανός ώστε να σταθεί επάξια στην ομάδα για πολλά πολλά χρόνια και να ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Απο τις καλύτερες μεταγραφές της χρονιάς! Σκοτσεζικο Τσοπανοσκυλο!
- Δευ 22 Δεκ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτος που είχαμε συμφωνήσει απο Μπραγκα τη σόι παίκτης ήταν? Ηλικία, χαρακτηριστικα, πόσα δίναμε και τα σχετικά....Και γιατι οχι να.μην κινηθούμε για την απόκτηση του ακομα και τώρα αν τον πιστεύουν....
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Χαλαρή πρόκριση δεν μου έκανε καν εντύπωση το σκορ....ίσα ίσα που θα τραβούσα αυτιά στην προπόνηση που δεν τελειώσαμε καλύτερα τις φάσεις..... 
- Παρ 16 Ιαν 2026, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα! Με την τοποθέτηση του Ζαφείρη στο δέκα νομίζω πως κερδίζουμε μια θέση στα εξτρέμ μιας και μπορεί να παει άνετα ο κωνσταντελιας στα αριστερά και να ξεκουράζει τον Ταισον....Επίσης μην ξεχνάτε πως υπάρχει και ένας Πελκας με τον Ιβανουσετς στο ρόστερ....Επίσης μην ξεγράφετε τόσο εύκολα τον ...