Η αναζήτηση βρήκε 7 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εγώ πάντως δεν έχω τον Ιβάν για βλακα. Και τα δημοσιεύματα του kicker που λένε ότι εξαρχής ήταν αντίθετος παρά την επιθυμία του παίκτη, μάλλον το επιβεβαιωνουν.
Πιστεύω ότι υπήρχε από πέρσι η υπόσχεση ότι του χρόνου, δηλαδή φέτος, εάν και εφόσον έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον παίκτη αλλά και ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εγώ ξέρω τι έγινε. Ο Ντέλιας ήθελε να φύγει όπως και δήποτε. Ο Ιβαν του είπε σου δίνω 1,8 για να μείνεις.
Ο Ντέλιας ανένδοτος. Δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο για στουτγκάρδη. Στην προπόνηση σε μια κόντρα με τον Μέιτε χτύπησε στο κεφάλι. Δεν θυμόταν τι έγινε. Νόμιζε οτι ήταν ένα χρόνο πριν.
Πήρε ...
Ο Ντέλιας ανένδοτος. Δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο για στουτγκάρδη. Στην προπόνηση σε μια κόντρα με τον Μέιτε χτύπησε στο κεφάλι. Δεν θυμόταν τι έγινε. Νόμιζε οτι ήταν ένα χρόνο πριν.
Πήρε ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
28/8 λήγει η σαρανταημερη νηστειά της Παναγίας, κάθε χρόνο, λόγω παλαιού ημερολογίου. Ως τότε δεν έχει κρέας.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρόταση: Να κάνουμε δυο σελιδες για τις μεταγραφές. Μία για τους ευτυχισμένους απο τον Θεό, και μια για μας τους δύσμοιρους που δεν πιστεύουμε και πολύ αλλά νηστεύουμε υποχρεωτικά κάθε χρόνο γιατί δεν μορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Μόνο να γκρινιάζουμε.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πανευρωπαικά ναι. Αλλα σε μας ο Αύγουστος εχει μονο 3 μέρες. 29,30 και 31nunies4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:46 Προφανώς θα γίνουν πολλά τον Αύγουστο. Σας τα έλεγα εγώ ότι αυτός είναι ο κατεξοχήν μήνας των μεταγραφών πανευρωπαϊκά.
Λυσαξατε εσείς να κλείσουμε ρόστερ τέλος Ιουλίου![]()
- Τρί 05 Αύγ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Όλοι μαζί αγκαλιασμένοι, με τον πρόεδρο, την γκοντζαρεβα, όλα τα τα μελη της ΠΑΕ και μεις μαζί τους, περιμενουμε, κοιτωντας τον ουρανό,να πεσουν τρεις παίχτες. Μαλακά. Η σειρα προτίμησης του Θεού δεν μας ενδιαφέρει. Αυτός ξέρει.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Καλά αν πάμε σε πώληση Μαντί, τον οποίο πήραμε ελεύθερο πέρσι και αντικατάσταση του με Ζαφείρη θα έχουμε κάνει πολύ ορθολογική κίνηση,με δεδομένο ότι ο Καμάρα δεν ταίριαξε όσο πιστεύαμε. Βέβαια προσωπικά θα τον ήθελα ως 4ο χαφ σε σχέση με τον Οζντοέφ, αλλά στην οικονομία του ροστερ και των αλλαγών ...