Η αναζήτηση βρήκε 22 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Η σημερινή φανέλα πάντως είναι από αυτές που στο γήπεδο φαίνονται πολύ πιο ωραίες από ότι στα promo
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Και να μην υπήρχε Τέλης Μυστακίδης, θα έπρεπε να τον είχαμε εφεύρει.
Γιατί ήταν (και είναι) τεράστια "μάστιγα" για τον ΠΑΟΚ οι "Ερεγούμενοι", που έχουν ξεχάσει την ιδιότητα του οπαδού, που έχουν μονίμως φοβία μην καταντήσουμε το κοριτσάκι με τα σπίρτα και οι απαιτήσεις τους από την νυν διοίκηση ...
Γιατί ήταν (και είναι) τεράστια "μάστιγα" για τον ΠΑΟΚ οι "Ερεγούμενοι", που έχουν ξεχάσει την ιδιότητα του οπαδού, που έχουν μονίμως φοβία μην καταντήσουμε το κοριτσάκι με τα σπίρτα και οι απαιτήσεις τους από την νυν διοίκηση ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 00:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μπαίνεις με βλέπεις ονλαιν, βλέπεις ότι έχω σταματήσει να απαντώ στα σχόλια 2 ωρες, και λες ας ρίξω ένα Μπαν.
Και πάνω που πάω να ψιλοεκνευριστω μαζί σου, διαβάζω αυτό και καταλαβαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα αντίληψης...
Ε ας τους ανέφερε αντί να απαντήσει. Εγώ που είμαι εδώ κυρίως βράδυ τον είδα ...
Και πάνω που πάω να ψιλοεκνευριστω μαζί σου, διαβάζω αυτό και καταλαβαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα αντίληψης...
Ε ας τους ανέφερε αντί να απαντήσει. Εγώ που είμαι εδώ κυρίως βράδυ τον είδα ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Όσον αφορά τον Παντελάκη καλό είναι να κρίνουμε με τα δεδομένα της τότε εποχής.
Εγώ με όσους 60+ που έχω μιλήσει για το θέμα, οι περισσότεροι μου έλεγαν παρόμοια πράγματα.
Υπήρχε δυσαρέσκεια, προφανώς επειδή ήταν απλά διαχειριστής, δεν μπορούσε φυσικά να συγκριθεί με τους κάτω, ακόμα και οι ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Να φανταστώ κάποιοι γελουσατε με τον ιδιο τροπο όταν εκείνο το δίωρο ο Ντελιας ήταν φευγατος.
Είτε αρέσει ειτε όχι η εμφάνιση - απειλή του Μυστακιδη, εξαφάνισε μεμιας τα σενάρια αρρωστου Ιβάν και στριμωγμενου από τον πόλεμο.
Και εμφανίστηκε και χρήμα ξόδεψε.
Αν είναι με τον Μυστακιδη στα πόδια ...
Είτε αρέσει ειτε όχι η εμφάνιση - απειλή του Μυστακιδη, εξαφάνισε μεμιας τα σενάρια αρρωστου Ιβάν και στριμωγμενου από τον πόλεμο.
Και εμφανίστηκε και χρήμα ξόδεψε.
Αν είναι με τον Μυστακιδη στα πόδια ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 01:31
- Jump to forum
- Jump to topic
@fossa ενώ συμφωνώ σε γενικές γραμμές μαζί σου μου τα χαλάς λίγο στα της ΠΑΕ. Οι ισολογισμοί της δειχνουν αλλα πράγματα από αυτά που λες. Και μπορεί να μην ξέρουμε για φέτος αλλά ξέρουμε για όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Και προς Θεού δε λέω ότι είμαι αρνητικός στην είσοδο του κ.Μυστακιδη. Αλλά αν ο ...
Και προς Θεού δε λέω ότι είμαι αρνητικός στην είσοδο του κ.Μυστακιδη. Αλλά αν ο ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Χατζοπουλος:
"Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόταση εξαγοράς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρά μόνο ένα ενδιαφέρον. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουν. Να μπουν ως επενδυτές; Να συνεισφέρουν οικονομικά; Να αγοράσουν την ΚΑΕ; Σήμερα θα μιλήσουμε και μετά θα δούμε τι μπορεί να γίνει».
plot twist, θα του ζητήσει το ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα κούρασε το σπαμμάρισμα στο τόπικ της ΚΑΕ, από ένα - δύο λογαριασμούς;
Αν έχετε κάτι να πείτε για το πολύπαθο τμήμα του μπάσκετ πείτε το.
Το να κάνετε τεράστιες παραθέσεις, για να γράψετε μία γραμμή απάντηση είναι κουραστικό.
Θέλετε να ειρωνεύεστε τον Μυστακίδη;
Να χλευάσετε τον ΑΣ ...
Αν έχετε κάτι να πείτε για το πολύπαθο τμήμα του μπάσκετ πείτε το.
Το να κάνετε τεράστιες παραθέσεις, για να γράψετε μία γραμμή απάντηση είναι κουραστικό.
Θέλετε να ειρωνεύεστε τον Μυστακίδη;
Να χλευάσετε τον ΑΣ ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
είναι μια φορά ευκαιρία, ξεκινώντας από τα χαμηλά, να πάμε να χτυπήσουμε όλα τα ευρωπαϊκά.
Να πάμε για την ποικιλία, όχι για την ποσότητα.
Άρα και ποσότητα φίλε.
Η ομάδα θα ξεκινήσει με αυτά που έχει τώρα. Με μια πιθανή ήττα πας europe cup. Κάνε 2-3 προσθήκες δυνατές, να το σηκώσεις.
Του ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα τον μαζέψει επιτέλους αυτον κανένας;
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι προθέσεις έχουν οι αμερικανοί;
Μας αγαπάνε;
Να περιμένουν 3-7 χρόνια;
Θέλουν το λιμάνι;
Θέλουν το γήπεδο;
Στηρίζουν νδ ; Ανδρουλακη; Κασελάκη;
Θέλουν να χτίσουν νέα τούμπα πάνω στη νέα τούμπα που θα είναι πάνω από την τούμπα;
Πάνω από ποια νέα τούμπα; Του Ιβαν; Του Τέλη;
Άστο καλύτερα ...
Μας αγαπάνε;
Να περιμένουν 3-7 χρόνια;
Θέλουν το λιμάνι;
Θέλουν το γήπεδο;
Στηρίζουν νδ ; Ανδρουλακη; Κασελάκη;
Θέλουν να χτίσουν νέα τούμπα πάνω στη νέα τούμπα που θα είναι πάνω από την τούμπα;
Πάνω από ποια νέα τούμπα; Του Ιβαν; Του Τέλη;
Άστο καλύτερα ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θέλω να πάρει την ομάδα να βάλει 10 μύρια και να μην τον νοιάζει στο ελάχιστο το μπάσκετ. Γίνεται? Θα πω κι ευχαριστώ
Επίσης όσοι διαβάζετε έστω και φευγαλέα Μέτρο να το κοιτάξετε.
Επίσης όσοι διαβάζετε έστω και φευγαλέα Μέτρο να το κοιτάξετε.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλλον είναι μεγάλα τα μπάτζετ 10-20εκ το χρόνο για να κοντράρουμε τον βάζελοι-γαυρικο καθεστώς / Ευρωλίγκα και ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής το γύρισε στο Βόλλει που βγαίνουν τα κουκιά.
Ποιος ακριβώς στο είπε αυτό?
Που ακριβώς γράφτηκε ότι αφήνει το μπάσκετ?
Φτάνει με τα κείμενα εντυπώσεων ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 01:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν καποιος διαβασει τις τελευταιες σελιδες θα πιστεψει οτι ο Χατζοπουλος ειναι ''τρυπιος'' που καθεται και μιλαει για την ΚΑΕ με εναν σκιωδη τυπο που παει να μπει στα του ΠΑΟΚ με δολιους τροπους...
Τελικα τον εμπιστευομαστε τον Χατζοπουλο η οχι;
Αν ασπαζεται αυτα που γραφουν καποιοι γιατι δεν τον ...
Τελικα τον εμπιστευομαστε τον Χατζοπουλο η οχι;
Αν ασπαζεται αυτα που γραφουν καποιοι γιατι δεν τον ...