Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές

Return

από Rexaris
Κυρ 18 Ιαν 2026, 01:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Ο Σορετίρε είναι καλός παίκτης αλλά ο Τάισον έχει πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του. Δικαιολογημένα μέχρι ενός σημείου. Από κει και πέρα δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος λόγος που το παιδί να μην ενσωματωθεί με την ομάδα όταν ο βραζιλιάνος αρχίσει να παίζει λιγότερο. Στην ομάδα σίγουρα ξέρουν.
από vs40
Κυρ 18 Ιαν 2026, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Επειδή δε θέλουμε να αγοράσουμε από Λεβαδειακο, τρελάθηκε το αφεντικό... Εγώ επιμένω: ας τα αφήσουμε όλα αυτά στην άκρη και ας φέρουν τον Τσαπρα στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης έχει όλο το πακέτο να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ και ηλικία ότι πρέπει, 5 χρόνια μικρότερος του Κενυ, για να υπάρχει ομαλή μετάβαση στη ...
από nkoss
Τρί 30 Δεκ 2025, 11:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Φίλε deep, εγώ δε θα ήθελα να τους δώσω την ευκαιρία να πιστέψουν (όχι να πουν) ότι είμαστε ίδιοι με αυτούς. Ο μικρός στο σπίτι από 5 ετών βλέπει αεκ - ατρόμητο και λέει "είμαι ατρόμητος γιατί η αεκ κλέβει". Φαντάζομαι το λένε πολλά παιδάκια στο σχολείο. Αυτό είναι αρκετό νομίζω.
από leomatos88
Τρί 30 Δεκ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

παίδες, επειδή αναφερθήκατε στο κλεμμένο και αγγίξατε πολύ μα πάρα πολύ ευαίσθητες χορδές..
εγώ προσωπικά ακόμη δεν μπορώ να το ξεπεράσω και έχω την αίσθηση πως είναι πολλοί οι συνΠΑΟΚτζήδες που αισθάνονται έτσι..
τα θυμάμαι ΟΛΑ και ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΑΤΙ.. και δυστυχώς δεν καταλάγιασε αυτό το ...
από hawklord
Τρί 30 Δεκ 2025, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

φίλε leomatos καταλαβαίνω την οπτική σου και θέλω τόσο πολύ να ταυτιστώ μαζί σου αλλά αδυνατώ..
αυτή η "ανισορροπία" που μας δημιούργησε αυτή η ΚΛΟΠΗ δεν ξεπλένεται ούτε με 100 καθαρά και δίκαια δικά μας συνεχόμενα πρωταθλήματα..
αυτό το στίγμα, αυτός ο λεκές ξεπλένεται και πληρώνεται μόνο με το ...
από Patron
Τρί 30 Δεκ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Ένα κλεμμένο από κάθε καριόλη του ποκ σύνολο τέσσερα (4) δλδ γιατί τρία δεν υπάρχει θα ήθελα να πάρω πριν αφήσω τον μάταιο τούτο κόσμο.