Μην μπλέκετε την γκοντζαρεβα κλπ μέσα σε όλο αυτό.
Ο Ιβαν έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.
Και είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το έγκλημα που πάει ν ολοκληρωθεί.
Ενα έγκλημα που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα όσους δεν δέχονται να δούνε τα γεγονότα εδώ και έξι χρόνια.
Η αναζήτηση βρήκε 231 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ας δουμε την αληθεια καταματα απο τα γεγονοτα και μονο. Ο Ντελιας ουσιαστικα σπρώχτηκε με καθε τροπο προς την εξοδο!
Σου ετυχε για τα 100 χρονια ενας παιχτης απιστευτος και ταυτοχρονα διαμαντη και σαν χαρακτηρας. Ενας που στην σύγχρονη εποχη δημιουργει απο μονος του ΠΑΟΚτσακια. Και εσυ καθαρα απο ...
Σου ετυχε για τα 100 χρονια ενας παιχτης απιστευτος και ταυτοχρονα διαμαντη και σαν χαρακτηρας. Ενας που στην σύγχρονη εποχη δημιουργει απο μονος του ΠΑΟΚτσακια. Και εσυ καθαρα απο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως για να το δούμε λίγο πιο αισιόδοξα το πράγμα θα πω το εξής.
Ελπίζω μετά από 60Μ έσοδα από πωλήσεις σε λιγότερο από 365 μέρες, τα περίπου 10Μ μείον που έχουν αφαιρεθεί από το μισθολογικό μπάτζετ, συν τα διαρκείας δύο σεζόν, τα έσοδα από Ευρώπη, τα τηλεοπτικά, κλπ, κλπ, που αν τα βάλεις όλα ...
Ελπίζω μετά από 60Μ έσοδα από πωλήσεις σε λιγότερο από 365 μέρες, τα περίπου 10Μ μείον που έχουν αφαιρεθεί από το μισθολογικό μπάτζετ, συν τα διαρκείας δύο σεζόν, τα έσοδα από Ευρώπη, τα τηλεοπτικά, κλπ, κλπ, που αν τα βάλεις όλα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω να παραιτηθεί ο Λουτσεσκου, δεν του αξίζει να χρεωθεί την φετινή κατρακυλά και εξευτελισμό.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι πρέπει απογευματιατικα να κάθομαι να παρηγορω τα παιδάκια μου 8 και 10 ετών δεν θα το συγχωρήσω έτσι εύκολα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να πεις τώρα στα μικρά ΠΑΟΚτσακια που έχουν πλανταξει στο κλάμα. Μου θύμισαν τον μικρό μου εαυτό όταν πωλήθηκε ο Βιεϊρίνια. Ότι μεταγραφή και να κάνουν αυτό δεν αλλάζει.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρω ότι δεν θα πέσεις από τα σύννεφα με αυτό που θα πω αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα βρούνε πάλι τρόπο να κάνουν το μαύρο άσπρο..
Όποιος προσπαθήσει να με πείσει για το αντίθετο, θα του έδειχνα πολύ ευχαρίστως (τρόπος του λέγειν) την έκφραση του γιου μου μόλις του ανακοίνωσα την πώληση του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαχείριση ερασιτεχνικής ομάδας..
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα όχι.
Και κράξτε όσο θέλετε.
Μπλόκαρε τη μεταγραφή ποιος? Αυτός που έδωσε το ΟΚ?
Πιο πιθανό έχω να έλαβε καμία παραίτηση Λουτσεσκου.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν στον δρόμο κι αυτοί από την ανάποδη όμως , αλλά επειδή θα ανανεώσουμε Ντελια δεν βγαίνουν τα κουκιά και τους πήραν τηλέφωνο να γυρίσουν κι αυτοί πίσω.
Γενικά αυτή την στιγμή στην Ολλανδία πάνε και έρχονται αμάξια

- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδε κανείς τι έγινε κατά του Ιβάν στα μήντια; Μιλάμε έγινε Ο χαμός... Αυτό νομίζω κράτησε τον Ντέλια ... (αν τον κράτησε).
Τραγελαφικό εάν άλλαξε απόφαση λόγω των αντιδράσεων. Δηλαδή τι περιμενε? Παλαμάκια και μπεεε?
Τραγελαφικό επίσης εάν ήταν όλο ένα κακοστημενο επικοινωνιακο παιχνίδι για ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκτακτο!!! Στην Στουτγκάρδη ο Μουργκ!!!
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάλιαρι has entered the chatalexgarcia6 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:49 Καπου εδω να πουμε επισης οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτος απτο οτι εξοργισε χιλιαδες ΟΠΑΔΟΥΣ της
Εγινε επισης ρεζιλι στην διεθνη ποδοσφαιρικη αγορα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να γράψει κανείς και τι να σκεφτεί.
Μας γαμήσατε όλη τη μέρα και όλες τις εβδομάδες του καλοκαιριού.
Χαίρομαι για την αντίδραση του κόσμου και τις αντιδράσεις αν υπήρξαν κι εντός του ΠΑΟΚ. (Λουτσέσκου και Βιειρίνια)
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και φυσικά το κόσμημα Ντέλιας έπρεπε να συνεχίσει να ...
Μας γαμήσατε όλη τη μέρα και όλες τις εβδομάδες του καλοκαιριού.
Χαίρομαι για την αντίδραση του κόσμου και τις αντιδράσεις αν υπήρξαν κι εντός του ΠΑΟΚ. (Λουτσέσκου και Βιειρίνια)
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και φυσικά το κόσμημα Ντέλιας έπρεπε να συνεχίσει να ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά το πρόβλημα δεν είναι η πώληση Ντελια να είμαστε σοβαροί. Είναι άδικο και για τον ίδιο τον παίκτη αν πιστεύουμε και θέλουμε να μείνει για πάντα εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον κάνεις δεν πείθεται πως οτιδήποτε γίνεται γίνεται βάση πλάνου που θα μας οδηγήσει κάπου για αυτό και τρέμουμε στο ...