Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Καλησπέρα και πάλι είχα μπει στο πειρασμό να γράψω αλλά παρακολουθούσα με ενδιαφέρον την υπόθεση Ζαφείρη..Ο Πανακας που είναι και φίλος καλός είχε πρωτογραψει για ζαφειρη κάπου στα μέσα Ιουνίου...Μετά απο κάποιες άλλες πηγές μου είπαν ότι του Ζαφείρη είναι σίγουρο και μάλιστα από 4/8 γνώριζα αυτή τη ...
Άμα ψάχνουν τόσο πολύ οι Τσέχοι για αντικαταστάτη ας τους δώσουμε έναν παίκτη που ξέρει τι θα πει να φοράς τη φανέλα με το νολυμερο 10. Τόμας Μουργκ και χάρη θα σας κάνει γατάκια
Ο μονος τροπος να ερθει ο Μαυροπανος ειναι προφανως δανεικος και να πει οτι δεν θα παιξω καθολου φετος σε χρονια Μουντιαλ (πολυ πιθανον), ας παω στον ΠΑΟΚ που εχουν κανει μια μικρη αποικια εθνικης που θα εγκλιματιστω γρηγορα, να εχω ρυθμο,να ειμαι στην χωρα μου κλπ.
Υπάρχει αιλαδα του Κούλη Άδωνι Βούλτεψη μελέτη αυτιά τού φραπέ καί τού χασάπη ΚΑΙ Η ΆΛΛΗ ΕΛΛΆΔΑ
Η Ελλάδα δεν είναι του Παπαπανδρέου, του Καραμανλή, του Σημίτη, του Σαμαρά, του ΓΑΠ, του Τσίπρα και πάει λέγοντας. Η Ελλάδα είναι δική μου και δική σου, είναι των προγόνων και των απογόνων. Λάθος ...
Το θέμα φορ είναι πολύ περίεργο για την ομάδα Δυστυχώς αν ι φορ δεν είναι παλεστης δεν πρόκειται να δείξει τίποτα Έχουμε γαμησει την ψυχολογία σε ότι δηλώνει φορ οι οποίοι εκεί που είχαν 3 τελικές ανά 90λεπτο τώρα δεν βγάζουν 3 τελικές σε 3 παιχνίδια Νομίζουμε ότι θα έρθει ο κάθε λαριν και θα ...
Προφανως και δεν υπαρχει αφου το ποιον υπολογιζει η οχι ο Λουτσεσκου το βγαζεις απο το μυαλο σου...Απο που προκυπτει οτι υπολογιζει τον Μυθου και οχι τον Χατσιδη? Απο που προκυπτει οτι υπολογιζει τον Μπαταουλα?
Τωρα επρεπε να το είχε ξεκαθαρίσει πριν καιρο αλλιως θέλει δεν θελει θα τους ...