Η αναζήτηση βρήκε 347 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Αν έχει κλείσει πάντως θα είχε πλάκα να ανακοινωθεί αύριο κατά τις 14:00
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ωραίο είναι αυτό το νέο κουμπάκι like όταν η διάθεση είναι ανεβασμένη και δεν γράφονται σεντόνια με αναλύσεις...

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Με την πλάτη στον τοίχο είμαι
(Κάψαμε και το όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα με τον Ιβαν που μπλέξαμε)
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Εχετε υπογραψει καποιο μνημονιο συνεργασιας;; Εδωσες εγγυητικη οτι εχεις λεφτα για το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πες της:
Βρήκα άλλη, πιο πλούσια και βέρα Σαλονικιά.
Αλλά εσύ έχεις το ηθικό ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Στις 15 Αυγούστου θα κλείσει ο Ζαφείρης.
Και στο κάτω-κάτω ρε παλικάρια αν μας κλείσει την πόρτα η Σλάβια, να δώσουμε αυτά τα 10 χαρτιά και να φέρουμε δύο χαφ, τον Λοκόνγκα και τον άλλον της Σεντ Ετιέν. Παρακαλητό νινί, ξυνό..., όχι για τον Ζαφείρη, για τον πρέοδρο της Σλάβια που μας κάνει τούρκικα ...
Και στο κάτω-κάτω ρε παλικάρια αν μας κλείσει την πόρτα η Σλάβια, να δώσουμε αυτά τα 10 χαρτιά και να φέρουμε δύο χαφ, τον Λοκόνγκα και τον άλλον της Σεντ Ετιέν. Παρακαλητό νινί, ξυνό..., όχι για τον Ζαφείρη, για τον πρέοδρο της Σλάβια που μας κάνει τούρκικα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως είναι το "μπατίρη πούλα" στα Τσέχικα να πάω να το γράψω στο Σλαβιαμάνια; 
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει άλλη εξελίξει έχει κλείσει η μεταγραφή και περιμένουμε την Σλαβια να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη που έχει ήδη βρεθεί.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:28 ο black κατι (δε θυμαμαι ας με συυχωρεσει το παιδι) που ειπε οτι ειναι κλεισμενος ο Ζαφ που εξαφανιστηκε να μας πει καμια εξελιξη??
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκεί πέρα για να κάνεις ακάουντ ρωτάει πότε γεννήθηκε το δεξί εξτρέμ τους όταν πήραν το κύπελλο Α' ΕΠΣ Μοραβίας το 1935... άσε καλύτερα
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλή ιδέα ακούγεται, μήπως να εφαρμοστεί και εδώ πέρα?pirate_salonica έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:27Εκεί πέρα για να κάνεις ακάουντ ρωτάει πότε γεννήθηκε το δεξί εξτρέμ τους όταν πήραν το κύπελλο Α' ΕΠΣ Μοραβίας το 1935... άσε καλύτερα![]()
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα!
Paokmania εκει;
Η Μόνικα είμαι!
Ποιος μου στέλνει μηνύματα συνέχεια;
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις, τι σύνδρομο καταδίωξης είναι αυτό κι όποιος διαφωνεί με την πλειοψηφία είναι στημένος, βαλτός, πράκτορας της CIA, κουμπάρος του Καρυπίδη κλπ κλπ. Οκ, κάποιοι άνθρωποι έχουν απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνούμε ή ακόμα τις βρίσκουμε παράλογες, κι εγώ θεωρώ ότι ο Ζαφείρης είναι η σπουδαιότερη ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω και ο τελευταίος μπαγλαμάς να κατάλαβε γιατί είναι ΗΛΙΘΙΟ να διαρρέουν μεταγραφικές υποθέσεις κάτι χαζοχαρουμενοι ινφλουενσερς
Ελπίζω και ο τελευταίος "έξυπνος" να κατάλαβε ότι "συστημικό ΜΜΕ" σημαίνει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και "ενημέρωση από βαιμπερ" αλλά και αναγκαία προστασία στεγανών
Αλλά όχι ο ...
Ελπίζω και ο τελευταίος "έξυπνος" να κατάλαβε ότι "συστημικό ΜΜΕ" σημαίνει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και "ενημέρωση από βαιμπερ" αλλά και αναγκαία προστασία στεγανών
Αλλά όχι ο ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Τοσα χρονια δεν εχετε μαθει τα κωδικοποιημενα μηνύματα;
Δυσκολη περιπτωση = Εχει καει εδω και καμια εβδομαδα.
Ειναι στην λιστα = Παιζει να μην ξερουμε καν το ονομα του.
Η ομαδα το παλευει = Τα εχουμε βρει ή με τον παικτη ή με τον ομαδα οχι και με τους δυο.
Συγκρατημενη αισιοδοξια = Τα εχουμε βρει ...