Αυτό θα πει οργάνωση.
Κοίτα να δεις που αν δεν κλείσει ο Γιακουμάκης, θα φτάσουμε Παρασκευή για να μας πούνε ότι πλέον δεν βιάζονται.
Δεν βγάζει απολύτως κανένα νόημα. Απολύτως κανένα
Η αναζήτηση βρήκε 234 εγγραφές
- Τετ 06 Αύγ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 06 Αύγ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Είχα ψηθεί πολύ για Γιακουμάκη, θα στενοχωρηθώ πολύ αν ναυαγήσει όπως δείχνει 
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 08:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Στη μέση του Ατλαντικού είναι η πιρόγα, περιμένουμε ευνοϊκό άνεμο.
Πήγα το πρωί να ζητήσω από έναν μπογιατζή να μου βάψει το γραφείο. Μου είπε 400€, του είπα ως 200€ δίνω. Δεν θα έρθει . Είπαμε θα τα ξαναπούμε.
«Κοντά στο βάψιμο του γραφείου ο odi, απομένουν λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία με ...
Πήγα το πρωί να ζητήσω από έναν μπογιατζή να μου βάψει το γραφείο. Μου είπε 400€, του είπα ως 200€ δίνω. Δεν θα έρθει . Είπαμε θα τα ξαναπούμε.
«Κοντά στο βάψιμο του γραφείου ο odi, απομένουν λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία με ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε 18εκ έδωσε η Σπαρτάκ για τον Γκαρσία, πώς θα τον πάρουμε? Εδώ δεν θα δίναμε τα 5 που έδωσε η χάρτινη για να τον πάρει από την Μπείταρ.
Αυτές οι φήμες για πανάκριβους παικταραδες είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Αυτές οι φήμες για πανάκριβους παικταραδες είναι εκτός τόπου και χρόνου.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω θα ηθελα να πιστεψω κατι που ξεφυγε απο τον τσορμπατζογλου και μετα το μαζεψε καπως
οτι δηλαδη ψιλοπτσα μας φετος η ευρωπη και οτι κυνηγαμε μεταγραφες για το πρωταθλημα οποτε και τελος αυγουστου να ερθει παιχτης ειναι οκ αρκει να ειναι αυτο που θελουνε
προσωπικα το ιδιο θα εκανα, ξεκουραση ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
λοιπον επειδη την πεφτετε ομαδικως γιατι μαλλον παρεξηγηθηκαμε κανω ενα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ποστ επι του θεματος γιατι σιχαινομαι οταν καποιοι αλλοι πηδανε το θρεντ και δεν θελω να κανω το ιδιο
γραφω τι ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ. επισης λεω σε ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ οτι αποψη μου ειναι οτι πρεπει να παιζεις ευρωπη. επισης ...
γραφω τι ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ. επισης λεω σε ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ οτι αποψη μου ειναι οτι πρεπει να παιζεις ευρωπη. επισης ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξυ, σε κατι τετοια γιατι ολοι ακομα και τωρα αναφερουμε την Μονικα Μπελουτσι ρε φιλε;
Με φανταζομαι δηλαδη το 2045 που η Μονικα θα ειναι 80 ετων, παλι αυτη θα χρησιμοποιω για κατι τετοια.
Εχει μεγαλωσει γενιες η γυναικα.
Με φανταζομαι δηλαδη το 2045 που η Μονικα θα ειναι 80 ετων, παλι αυτη θα χρησιμοποιω για κατι τετοια.
Εχει μεγαλωσει γενιες η γυναικα.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσοι εχετε επιβεβαιωμενες πληροφοριες και εμπιστες πηγες, γιατι κατι τετοιο, καλα κανετε και καλα να ειστε και οσα μακαρι θελετε να γινει αυτη ή καποια παρομοια ποιοτικη προσθηκη, αλλα δεν ειναι καθολου καλο για ολους μας να πιστεψουμε κατι τετοιο, γιατι αν δεν γινει θα κανουμε ελευθερη πτωση χωρις ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά φαντάζομαι ότι ξέρετε πως ο Ζαφείρης δεν είναι locally trained στην Ελλάδα, οπότε λογίζεται ως ξένος, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είναι Έλληνας και παίζει στην εθνική...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορω που στο "12" δεν καηκε το πληκτρολογιο σουsotos26 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:22 Απίθανο ή όχι όλα σχετικά είναι. Με 12 εκ πέρνεις ένα τεράστιο παιχταρά αναβαθμίζεις εκεί που πονάς πιο πολύ και σε 2 χρόνια τον πουλάς 30εκ Απλά. Αφού το Μαράκι θέλει μεταπωλητική αξία ορίστε 100% κέρδος μιλάμε
- Παρ 08 Αύγ 2025, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ταΐστε με παπά με ζαφειρη πιρλο και μακελελε και πάρτε μου την ψυχή ρε
2 μήνες μας έχει μαυρίσει την ψυχή αυτή η ομάδα
Αφήστε λίγο τους παπάδες να ξεσαλώνουν
2 μήνες μας έχει μαυρίσει την ψυχή αυτή η ομάδα
Αφήστε λίγο τους παπάδες να ξεσαλώνουν

- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΤΑΤΙΝΑ ΚΑΥΛΩΣΕ
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσίτι για παρτενέρ του Μεϊτέ πως το ακούμε; Πάντως είναι κίνηση που οπωσδήποτε θα εντυπωσίαζε.
Γραμμη χαφ παμε να φτιαξουμε ή ανοιγουμε κλαμπ και θελουμε "πορτες"? :lol:
Καλοι οι εντυπωσιασμοι αλλα η ομαδα αυτην την στιγμη θελει ουσια και ποιοτητα σε συγκεκριμενες θεσεις. Αν καταφερουν να τα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μικρό καλάθι.
Μην έχουμε κάνα jovic no2
Μην έχουμε κάνα jovic no2