Η αναζήτηση βρήκε 61 εγγραφές

Return

από PaokFiesta
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος με αρνητικό προαίσθημα για τον Σέρβο. Κι εγώ προβλέπω τελικά να γίνεται βαρίδιο για την αεχ.

Στα του οίκου μας τώρα, δεν θα ηρεμήσω μέχρι να κλείσει ο Τσεντίρα αλλού :lol:
από PaokFiesta
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως ας μην επαναπαυόμαστε για τον Μαροκινό γιατί το "Απομακρύνεται ο Γιακουμάκης, Επανέρχεται ο ΠΑΟΚ για Κεντίρα" ένα τσιγάρο δρόμος είναι.
από PaokFiesta
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Unpopular opinion, ας περάσω από τους Αυστριακούς να εξασφαλίσω την Ευρώπη, και στα ΠΟ του EL ας πέσω και με τη Μπαρτσελόνα.

Πέρα από τα αυξημένα έσοδα και το κύρος σε σχέση με το Κόνφερενς, το EL έχει μετατραπεί σε ένα μικρό ΤσουΛου με πολύ υψηλό επίπεδο ομάδων και ελάχιστες πιθανότητες για ...
από PaokFiesta
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Αρρωστάκια μπέργκερ θα γίνουν οι Κροάτες μεθαύριο για να μας αποφύγουν.
από PaokFiesta
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

Άντε ο 4οσ χαφ για να έχεις 2 ισάξιους σε κάθε θέση.
Δεν βλέπω πως θα χωρέσει 5ο χάφ βαρβάτο εκτός αν μιλάτε για παίκτη στυλ Τσιγγαρα ή κάποιον γηγενή που θα παρει χρόνο συμμετοχής μόνο αν προκύψει σοβαρός τραυματισμός.

Aς έρθει ο τέταρτος βαρβάτος, και για πέμπτο έχεις τον Τσοπούρογλου. Μη ...
από PaokFiesta
Τρί 05 Αύγ 2025, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Με αφορμή το ποστ ενός φίλου παραπάνω, εφόσον ήδη συγκεντρώνονται και διοχετεύονται χρήματα για το νέο γήπεδο και προπονητικό, στο μυαλό μου είναι απολύτως εύλογο και δικαιολογημένο να είμαστε κάπως πιο σφιχτοί στα μεταγραφικά. Και γιατί ο ΠΑΟΚτσης δεν είναι ούτε αχάριστος ούτε παράλογος, είμαι ...
από PaokFiesta
Τρί 05 Αύγ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Mήπως να τους δανείσουμε τον Μουργκ για να τους βοηθήσουμε; :D
από PaokFiesta
Τρί 05 Αύγ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μήπως να πουλήσουμε τα δικαιώματα των διοικητικών-μεταγραφικών σίριαλ στο Netflix να λύσουμε και ffp και αυτάρκεια; Μιλάμε φέτος τύφλα να έχει ο Φώσκολος. Τον Ιβάν θα τον παίξει ο Ράσελ Κρόου. Τον Τέλη ο Mads Mikkelsen. O Λούτσε έχει ήδη υποκριτική εμπειρία από τη διαφήμιση των LIDL.

Στα σοβαρά ...
από PaokFiesta
Τετ 06 Αύγ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Psagmenos4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 21:29 Αν δεν κλείσει σήμερα είπανε οι 24 ο ΠΑΟΚ θα αποσυρθεί και θα παει σε άλλη επιλογή που μπορεί να κλείσει μέχρι την Παρασκευή και δεν είναι ο Σεντιρα.
Εικόνα
από PaokFiesta
Πέμ 07 Αύγ 2025, 01:27
Jump to forum
Jump to topic

Για να δούμε.. Γιατί όλο κάτι πιο εκλεκτό ζητάμε και στο τέλος μην έρθει ο πατσάς.
από PaokFiesta
Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Να τέτοια λέτε και δεν θα επιστρέψει ποτέ ο Doomlord :D

Κακά τα ψέματα η Ευρώπη είναι το μοναδικό διαβατήριο για τον ΠΑΟΚ των ονείρων μας.
από PaokFiesta
Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

zaffodb έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:15 Αυτό το "και 62 επισκέπτες" μόνο σε εμένα κάθεται στραβά;
Aπό προσωπική εμπειρία, πολλοί εξ αυτών είναι μέλη που απλώς βαριούνται να κάνουν login.