Η αναζήτηση βρήκε 135 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αυτό με το πίεζε ο Ντελιας δεν πρόκειται να πιασει.. αλλάξτε το..
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κωνσταντελιας αν ήθελε να φύγει θα το είχε κάνει ήδη το προηγούμενο καλοκαίρι. Η κοινή απόφαση ήταν να μείνει και να γίνει αναπροσαρμογή με αύξηση αποδοχών. Έγινε καμία αναπροσαρμογή και δεν το ξέρω; Αν ήμασταν Κωνσταντελιας και επι ένα χρόνο δεν μας καλούσαν για αναπροσαρμογή τι θα σκεφτόμασταν ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Andre Gomes πιο ταχυδυναμικο από Kral δεν το λες .. Συνολικά πιο ποιοτικό τον λες. Το πακέτο του Kral αυτή τη στιγμή στα δικα μου μάτια μοιάζει καλύτερο.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Ειλικρινά μάλλον εγώ βλέπω άλλο αγώνα.. Σήμερα κάνει μπαμ από χιλιόμετρο ότι τα άκρα μπάζουν και ο άξονας κράτησε την πίεση που δεχτήκαμε.
Κράζετε τον Τσαλοφ που όποτε υπήρξε συνεργασία μέσα ήταν.
Σαστρε , Τειλορ , Ζιβκοβιτς (κάπως υποφερτός) και Πελκας υστερούν στο ρόλο τους. Και άντε ο Ζιλέ θα ...
Κράζετε τον Τσαλοφ που όποτε υπήρξε συνεργασία μέσα ήταν.
Σαστρε , Τειλορ , Ζιβκοβιτς (κάπως υποφερτός) και Πελκας υστερούν στο ρόλο τους. Και άντε ο Ζιλέ θα ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέρε Abel Ruiz και Chotard να γίνει πανικός εδώ μέσα!
Ντελιας 4ετιας
Σοταρντ τριετιας
Ρουιθ τριετίας
Κι ας μην έχουμε μαντήλι να κλάψουμε!!!
Ντελιας 4ετιας
Σοταρντ τριετιας
Ρουιθ τριετίας
Κι ας μην έχουμε μαντήλι να κλάψουμε!!!
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου κάνει εντύπωση ότι δεν ξανά γράφτηκε ποτέ τίποτα για Άμπελ Ρουιθ και Σονταρντ ονόματα που όντως προτάθηκαν ( και σε μας και στην κουλα) και είναι παίκτες που δεν κλείσανε κάπου και όντως κάνουν τη διαφορά. Για Ρουιθ είχε βγει μάλιστα ότι τα είχαμε βρει με Χιρονα και για Σοταρντ ότι η Μονπελιέ ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια ομάδα δηλαδή θα δώσει τρία εκ και 1,5 εκ συμβόλαιο για αυτό το βιογραφικό;leftosss4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:44 Ίσως πρέπει να συμβιβαστεί γιατί δεν έχει άλλη πρόταση στα χέρια του γράφουν οι Ιταλοί για τον Μαροκινό killer.
Σφίξαμε
Μην είμαστε τρελοί.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδια ο Γιοβιτσ ειναι.
Πηγη: Η φαντασια μου. :opaokara:
Απο φαντασια καλα το πας αλλα επιβεβαιωση δεν υπαρχει
ΥΓ .Αντε να μη ψαχνετε αδικα.Αλλα ξαναλεω δεν ακουστηκε απο αλλον
κι ο παπας δεν μιλαει
ΥΓ 2 Μλκια εκανα
Το έχω ακούσει και εγώ πριν μερικές μέρες ότι μιλάνε με έναν που θα ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλός παίκτης ο Γκλεν, καθαρός κόφτης αλλά και πολύ καλός στο passing game. Καλή τεχνική, γρήγορος.
Θεωρώ τον Κραλ βέβαια ανώτερη περίπτωση αλλά ο Γκλεν συγκριτικά με Πένια είναι δύο επίπεδα πάνω. Από τους υπάρχοντες είναι στο ίδιο επίπεδο. Ο Κραλ πιστεύω θα ήταν το καλύτερό μας χαφ εφόσον ...
Θεωρώ τον Κραλ βέβαια ανώτερη περίπτωση αλλά ο Γκλεν συγκριτικά με Πένια είναι δύο επίπεδα πάνω. Από τους υπάρχοντες είναι στο ίδιο επίπεδο. Ο Κραλ πιστεύω θα ήταν το καλύτερό μας χαφ εφόσον ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
@Shadow
Για να απαντήσω και πιο σοβαρά, καταρχάς δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σπάσει το δίδυμο Μεϊτέ-Μαντί το οποίο θεωρώ match made in heaven (τουλάχιστον στο μυαλό μου και από τα πολύ μικρά δείγματα που πήραμε στα πλέι-οφ όταν βρήκε φόρμα και ο Σου), είναι ένα δίδυμο που θέλω πολύ να δω από ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέχρι τώρα τα ονόματα που κυκλοφορούν για φορ ο Ακπομ τα έχει για πρωινό. Κεντίρες, Φαρίς, Μοσταφά και σία.
Στα χαφ εφόσον ισχύει και του Γκλεν, μαζί με Κραλ είναι καλά.
Εύχομαι ο φορ να είναι κάποιος από αυτούς που ήταν αρνητικοί στην αρχή να έρθουν και το χαφ να είναι όνομα που έχει γραφτεί και ...
Στα χαφ εφόσον ισχύει και του Γκλεν, μαζί με Κραλ είναι καλά.
Εύχομαι ο φορ να είναι κάποιος από αυτούς που ήταν αρνητικοί στην αρχή να έρθουν και το χαφ να είναι όνομα που έχει γραφτεί και ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς φαίνεται ότι και αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με το Γήπεδο και ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Τελικά αν και πίστευα ότι λόγω αντίπαλου δέους θα έβγαινε κερδισμένος ο ΠΑΟΚ τουλάχιστον στο κομμάτι επένδυσης μεταγραφών, τελικά βλέπω τον χρόνο να κυλάει και να φτάνουμε στο πρώτο ματς οπότε ...
Τελικά αν και πίστευα ότι λόγω αντίπαλου δέους θα έβγαινε κερδισμένος ο ΠΑΟΚ τουλάχιστον στο κομμάτι επένδυσης μεταγραφών, τελικά βλέπω τον χρόνο να κυλάει και να φτάνουμε στο πρώτο ματς οπότε ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας ελπίσουμε να ανακοινωθεί ο Ντέλιας και να μην ισχύουν τα twetts περί αναθέρμανσης διαπραγματεύσεων και έλευσης Κεντίρα.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλήθεια τι επιχειρήματα χρειάζονται για να αποδείξεις ότι ο Κεντίρα δεν είναι ο σέντερ φορ με το βιογραφικό που άφησαν να εννοηθεί ότι θα φέρουν?
Τι επιχειρήματα χρειάζεται για να πείσεις ότι εδώ και ένα χρόνο η ΠΑΕ εγκληματεί με τον Ντέλια?
Τι επιχειρήματα να πείσεις ότι δεν παίρνουν ένα χαφ της ...
Τι επιχειρήματα χρειάζεται για να πείσεις ότι εδώ και ένα χρόνο η ΠΑΕ εγκληματεί με τον Ντέλια?
Τι επιχειρήματα να πείσεις ότι δεν παίρνουν ένα χαφ της ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Το εύκολο γκολ θα χρειαστείς στα ντέρμπι και στους αγώνες της Ευρώπης. Ίσως και σε παιχνίδια που θα σου στήσουν λεωφορεία.
Πόσες φορές δηλαδή πρέπει να δούμε το ίδιο έργο για να το καταλάβουμε?
Ο φορ που θα πρέπει να έρθει περιμένω αν μη τι άλλο να έχει καλύτερο βιογραφικό.
Τα 3εκ για αυτόν τον ...
Πόσες φορές δηλαδή πρέπει να δούμε το ίδιο έργο για να το καταλάβουμε?
Ο φορ που θα πρέπει να έρθει περιμένω αν μη τι άλλο να έχει καλύτερο βιογραφικό.
Τα 3εκ για αυτόν τον ...