Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μα δεν είναι κακό ένας υπάλληλος να κλείνει τέτοιο προπονητή ή να χρησιμοποιεί τις διασυνδέσεις του. Ίσα ίσα η δουλειά του είναι. Ούτε είναι κακό να κλείνει προπονητή κάποιος που ξέρει μπάσκετ. Ίσα ίσα επίσης. Είναι το σωστό και το εύλογο.
Το πλασάρισμα σχολίασα. Και το πώς διαμορφώνουν άρθρα τα ...
Ανησυχητική εξέλιξη όσο και αν έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι αποχωρήσαντες ως "μεταβατικοί"
Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα "κομματικού ...
Ανησυχητική εξέλιξη όσο και αν έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι αποχωρήσαντες ως "μεταβατικοί"
Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα ...
Ένα πρόσωπο που θα χωρούσε άνετα στην νέα διοίκηση της ΚΑΕ και θα μπορούσε με την εμπειρία του στη διαχείριση ανταγωνιστικών τμημάτων να βοηθήσει είναι σίγουρα ο Θανασαρος ο Κατσαρής. Τι να κάνει άραγε αυτή η ψυχή, είναι κρίμα να μην αξιοποιείται.
Μου έθεσε ένας φίλος από τα παλιά ένα ερώτημα και ...
Για τον Σφαιρόπουλο και ο Retro έχει γράψει ότι είναι κλεισμένος το καλοκαίρι
Για τον ρετρό λέω, από το σεντόνι που κατακεραύνωνε και τις αποκλειστικές πληροφορίες που είχε τώρα το γύρισε σε "τα έχουν αυτά οι μεταγραφές", νταξ ένα επικοινωνιακό τρικ του Βεζυρτζή ήταν πώς κάνετε έτσι, και όποτε ...