Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
O παίκτης θα μείναι με λιγότερα χρήματα από την πρόταση της Στουτγκάρδης. Όποιο παρτάλι ρεπόρτερ τόλμησε να γράψει ότι ο Γιάνναρος πιέζει για να φύγει, να πάει να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να φτύσει τα μούτρα του. Μήνες φωνάζουμε ότι το παιδί θέλει μια δίκαιη αναπροσαρμογή. Αντ' αυτού ...
Πιστεύω ότι έχει ληφθεί το μυνημα και από τον Ρασβαν γιατί είναι έξυπνος άνθρωπος και το βλέπουμε στη φετινή προετοιμασία, με το πόσο χρόνο αφιερώνει πχ στον Μύθου ή Μπαταούλα. Μακάρι τα παιδιά να έχουν την τύχη, τα άντερα και το ταλέντο να ανταποκρίθουν για το επίπεδο.
Σήμερα έγραψα για 3 κινήσεις που θα ήθελα να δω απ' την Ιβάν.
Η πρώτη και καλύτερη έγινε.
Μπράβο γίγαντα Ιβάν.
Μπράβο ρε ΠΑΟΚτσακι μου Ντελια.
Ο μικρός χοροπηδάει εδώ και ώρα μόλις του το πα.
Όσοι έχουν παιδιά καταλαβαίνουν
Αυτό μπήκα να γράψω. Σαμπράκο ψυχούλα μου θα κατεβάσεις την εκπομπή σου ή θα βγεις να ζητήσεις συγγνώμη; Ταβολιέρι χαλβά περαστικά. Για τα δικά μας τα φυντάνια δε θα πω τίποτα τώρα, θα τους δούμε μέσα στη χρονιά.
Παλικάρι μου καλό, για όσο νομίζεις ότι σε κρατάει αυτός ο τόπος χωρίς να σε βαραίνει, για εμάς ευπρόσδεκτος θα είσαι.
Και σε κάποια φάση, λογικό είναι να αξιώσεις να ζήσεις και το πραγματικό ποδόσφαιρο που παίζεται έξω. Να κοιτάξεις την εξέλιξή σου, να ζήσεις αυτή την απίστευτη εμπειρία που ...
Γράφει το sport24: "Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέλιας θα αμείβεται με 1.500.000 ευρώ ετησίως, το οποίο θα αυξάνεται εκθετικά "
Ελπίζω τα μαθηματικά του Σάββα του Τζιομπάνογλου να είναι προβληματικά και να μην έχουμε υπογράψει κάτι τέτοιο γιατί αν μιλάμε για εκθετική αύξηση του χρόνου θα πρέπει ο ...