Αναζήτηση για περισσότερες από 4208 εγγραφές
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Είμαι 4 μέρες στο ιπποκράτειο καθὼς ταλαιπωρούμαι από μια αμυγδαλιτιδα εδώ και 15 μέρες και δεν φεύγει ούτε με αντιβιώσεις ούτε με τπτ ο πυρετός δεν πέφτει αλλά είστε το καλύτερο φάρμακο πραγματικά και η καλύτερη παρέα έχω ένα ηλίθιοι χαμογελο στο πρόσωπο και όλοι με περνάνε για χαζό.Μολις είδα και ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Moro στην φωτια;
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Kαιμε ονόματα και παίκτες πριν καν δουμε τι παικτης ειναι
Ωραία λογική ρε Γιώργο.
Δηλαδή πέρσι πάλι κάποιοι τους έβλεπαν παικταράδες όλους. Ακόμα και για τον Μπακαγιόκο διαβάσαμε ύμνους εδώ μέσα.
Ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές; 10%.
Εντάξει, άμα θέλετε να υπάρχει το φόρουμ για να λέτε ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Τωρα να μην κοροιδευομαστε. Βιογραφικα κρινουμε. Δεν εχουμε εικονα απο τους περισσοτερους παικτες. Ενταξει βγαινουν και καποιοι που τους εχουν δει σε 2 ματς και βγαζουν συμπερασμα οκ, ακουγονται.
Το βιογραφικο του Ιταλου δεν ειναι καλο. Αυτο ειναι το μονο δεδομενο.
Και οσον αναφορα το σκαουτινγκ ...
Το βιογραφικο του Ιταλου δεν ειναι καλο. Αυτο ειναι το μονο δεδομενο.
Και οσον αναφορα το σκαουτινγκ ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία λογική ρε Γιώργο.
Δηλαδή πέρσι πάλι κάποιοι τους έβλεπαν παικταράδες όλους. Ακόμα και για τον Μπακαγιόκο διαβάσαμε ύμνους εδώ μέσα.
Ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές; 10%.
Εντάξει, άμα θέλετε να υπάρχει το φόρουμ για να λέτε κάποιοι ότι "όλοι όσοι φέρνει ο ΠΑΟΚ είναι παικταράδες και ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακρια απο γενοκτονους!!!panpangr77 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:02 Νταλάρα ακουνε και στο Ισραηλ
https://www.transfermarkt.gr/omri-gande ... ler/780548
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
μακρια απ τον ΠΑΟΚ οι γεννοκτονοιpanpangr77 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:02 Νταλάρα ακουνε και στο Ισραηλ
https://www.transfermarkt.gr/omri-gande ... ler/780548
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
τωρα διαβασα, ο τυπος ειναι τραγικος πραγματικα. Πως διαολο θα παιξει εκει ο ζαφειρης με αυτον τον γελοιο που προσβάλλει συνεχως την οικογενεια του?embuji έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:13 Παιδια στο ραδιο διαβασαν νεες δηλωσεις του προεδρου της Σλαβιας.. Μιλαμε ο ανθρωπος ειναι πραγματικα απροσαρμωστος. Εχει θεματα.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Νταξει μετα απο αυτα που ειπε αν ημουν ο ζαφειρης τον ελεγα δεν ερχομαι. Δε ξαναπαταω το ποδι μου Σλαβια.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις αυτος βγαινει φατσα καρτα και "δινει" τον παικτη. Μιλάει για κλάμματα ζαφειρη και οτι η οικογενεια του ειναι φτωχη κ γι αυτο θελησε τη μεταγραφη. Ο τυπος ειναι γελοιος
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βάζω κι εδώ που μπαίνει πιο πολύς κόσμος και μπορεί να το έχασε στο άλλο τόπικ.
Αυτή η μπουρδελοσελίδα το επομπουκ που έχει γίνει ευαγγέλιο, γράφει:
Θέλει Σορετίρε δανεικό ο Πανσερραϊκός. Δε τους έφτανε που έτρωγαν γκολ απο Ντεσπότοφ, 20 μέτρα έξω απ την περιοχή. Τώρα θα τρώνε γκολ απο ...
Αυτή η μπουρδελοσελίδα το επομπουκ που έχει γίνει ευαγγέλιο, γράφει:
Θέλει Σορετίρε δανεικό ο Πανσερραϊκός. Δε τους έφτανε που έτρωγαν γκολ απο Ντεσπότοφ, 20 μέτρα έξω απ την περιοχή. Τώρα θα τρώνε γκολ απο ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην χαλιεστε με τον Ιταλό. Έχω μιλήσει με Ιταλία και μου είπαν καλά λόγια.
Πολλές φορές οι λάθος προσωπικές επιλογές και το μπαχαλο που επικρατεί στις μικρομεσαίες ομάδες της χώρας μπερδεύουν την σαβουρα με αξιόλογες περιπτώσεις. Πάντως πολύ καλύτερος από τον Πολωνό που είχαμε δανεικό πέρσι.
Αν ...
Πολλές φορές οι λάθος προσωπικές επιλογές και το μπαχαλο που επικρατεί στις μικρομεσαίες ομάδες της χώρας μπερδεύουν την σαβουρα με αξιόλογες περιπτώσεις. Πάντως πολύ καλύτερος από τον Πολωνό που είχαμε δανεικό πέρσι.
Αν ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Aν τον επιλέξουν, ναι με γεμίζει καταρχήν. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.obanebane έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 12:52 keep_paokizein την κολοκυθιά θα παίξουμε ρε φίλε;
Θεωρητικά μιλάμε πάντα κοιτώντας που εχει παίξει ο κάθε παίχτης που έρχεται,την ηλικία και τα χαρακτηριστικά του.
Εσένα δηλαδή σε γεμίζει μια τέτοια κίνηση;
- Τρί 26 Αύγ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω πάντως ότι ούτε εγώ θεωρώ κακή περίπτωση τον Ιταλό ως παρτενέρ του Μιχαϊλίδη. Δεν ξέρω αν είναι ο CB που σου παίρνει πρωτάθλημα ωστόσο είναι καλός χαμηλά και στην προώθηση του παιχνιδιού και δεν είναι αργός. Ψηλά στον Ιταλία έχει θέμα αλλά θέμα είχε πχ και ο πιρολα αν και μικρότερο. Εδώ βέβαια ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic