Αναζήτηση για περισσότερες από 3844 εγγραφές

Return

από sic-4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Το δάσος κοιτάμε αλλά προς στιγμήν στην θεωρία.

Όταν το δούμε και στην πράξη και αρχίσουμε να κόβουμε και βόλτες μέσα σε αυτό, άσχετα με την έκβαση της υπόθεσης Ζαφείρη, τότε θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Επίσης δυσκολεύομαι να καταλάβω το εξής.

Τόσο καιρό όποιος έλεγε ότι τα ταμεία γέμισαν ...
από eorptol1
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:06
eorptol1 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:03 Για να δούμε ωραίος μήνας ο Αυγουστος ο φετινός
Μη βιαζεσαι αδερφε μην κλαιμε ολοι μαζι αγκαλια
Κλάψαμε από χαρά πολλές φορές τα 12 αυτά χρόνια τα ζήσαμε αυτά, δεν ήταν ευχολόγια
από DamoN
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

Μια χαρά τέθηκε θέμα john.
:lol:
Να μην ξεχνάμε τα μπατιρης και καλό θα ήταν να δηλώσει αδυναμία. :lol:

Ακόμη και χθες υπήρχαν γελάκια και ειρωνείες.

Σήμερα ξαφνικά έγιναν μαθήματα αυταρκειας.

:lol:

Εδώ μάθαμε ότι είναι ο ορισμός της αυτάρκειας.
Επειδή θα τον πάρουμε 10 και θα τον ...
από renegade
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά πάντως θεωρώ λάθος - και να πω την αλήθεια με φοβίζει κιόλας- να πιστέψουμε ότι αν για κάποιο λόγο δεν γίνει του ζαφείρη τα συγκεκριμένα ποσά θα διατεθούν για άλλον ή άλλους ποδοσφαιριστές.
Δυστυχώς δεν πάει έτσι.
Δηλαδή αν έρθει στο τέλος της ημέρας κανένας Γκλεν με 3 εκατομμύρια και ...
από renegade
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Α επίσης θα πρέπει να ατσαλωθούν τα νεύρα και η υπομονή μας
Αυτές οι περιπτώσεις δεν κλείνουν εύκολα.
Μην αρχίσουμε να διαβάζουμε για ζαφειριάδα
από DamoN
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

@renegade Επειδή εσύ έχεις το μυαλό να το διαχειριστείς μια χαρά και δεν παίζεις μάνατζερ δεν χρειάζεται να δίνεις οδηγίες χρήσεις για να προλάβεις το ζαλοπουτσι εδώ μέσα.
Ρώτησα τον ψυχολόγο μου και μου είπε να μην ασχολούμαι με τα ψυχολογικά των άλλων .
Το λέω γιατί Και τα 2 σου ποστ νομίζω ότι τα ...
από Jean Valjean
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Παλιότερα είχα γράψει ότι ήμουν σίγουρος, πριν βέβαια συμβεί το τρύπημα, ότι ο Ιβάν στα 100 χρόνια θα κάνει το κάτι παραπάνω.

Όταν προέκυψε το θέμα από τον ΑΣ αλλά κυρίως από την στάση σημαντικής μερίδας οργανωμένων, άρχισα να αμφιβάλλω βάζοντας τον εαυτό μου στην θέση του Ιβάν και το πώς εγώ θα ...
από sic-4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε τι ρωτάω και να απαντάτε σε δικά σας σενάρια ή σε πράγματα που έλεγαν άλλοι.

Πάμε μία ξανά όσο πιο απλά γίνεται και θα μιλήσω καθαρά προσωπικά αλλά υπήρχαν κι άλλοι που έλεγαν τα ίδια.

Τόσο καιρό που ο Ιβάν δεν έβαζε λεφτά (για να το πω όσο πιο απλά γίνεται) έλεγα ...
από sic-4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:47
Jump to forum
Jump to topic

Δε γινεται να σταματησε ξαφνικα η δυσκολια εισροης κεφαλαιων!!! Συμφωνω απολυτα με @JohnDag ...Απλα ο Ιβαν εδω κ 5-6 χρονια αποφασισε να φτιαξει εναν ΠΑΟΚ αυτοχρηματοδοτουμενο...το οποιο αν το επικοινωνουσαν σωστα δε θα υπηρχε τοσο μεγαλη γκρινια...Επισης δν πιστευε ποτε οτι θα υπαρξει καποιος που ...
από sic-4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτό που λέω είναι μομφή για το συγκεκριμένο αφήγημα και όχι για τον Ιβάν τότε πραγματικά δεν υπάρχει κανένα νόημα σε αυτή την συζήτηση.

Επίσης, τα γραπτά μένουν και είμαι υπεύθυνος γι' αυτά που λέω και όχι γι' αυτά που καταλαβαίνεις.

Τα έσοδα που πηγαίνουν ...
από renegade
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:59
Jump to forum
Jump to topic

Ασχέτως του Σαββίδη ή οποιουδήποτε είναι μεγάλο μέτοχος
Για μένα προσωπικά είναι υγεία και ο απόλυτος στόχος η ομάδα να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και ο μεγαλομέτοχος να συμβάλλει σε διάφορα άνοιγματα που προκύπτουν από εξωγενείς παράγοντες ή
επενδύσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα.
Μία ομάδα ...
από abc_o_ karpouzas
Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

3Δις δραχμές το 1988 είναι περίπου €48εκ. σημερινη αξία με βάση το gpt.Αλλα μιλάμε για εντιμοτατο Κοσκωτά.

Μακάρι να δούμε στην πράξη αλλαγή οικονομικής πολιτικής προσαρμοσμένη στην δυναμική του Σαββίδη και όχι αυτάρκεια διαχειριστή που παζαρευει 200.000.

3 δις δραχμές μας κάνει 8,7 ...
από Equalizer
Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μάγκες γιατί πρέπει να γεμίσει ΠΑΛΙ με οφ τοπικ θεωρίες και αντεγκλήσεις;

Εμένα άποψη μου είναι ότι ΚΑΛΑ κάνει ο Σαββίδης και στοχεύει σε αυτό χρηματοδοτούμενο ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με δικές του ενέσεις όταν θέλει και μπορεί

Το άμα ο ΠΑΟΚ "μπορεί" να αντέξει ένα άλλο μοντέλο περισσότερου ξοδεματος ...
από nunies4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:25
Jump to forum
Jump to topic

Απο την στιγμη που ο προεδρος της Σλαβια μπαινει σε συζητησεις δικαιουμαστε να ειμαστε ενα τσικ πιο αισιοδοξοι.
Επιπροσθετα ο παικτης ειναι 100-0 με την μερια μας και θα πιεσει (τωρα το γιατι μην ρωτατε. Θα τον στειλουμε σε ενα γιατρο μολις ερθει :D ).
Συνηθως 9 στις 10 φορες πιεση απο παικτη ...