Mακαρι να υπάρχει περίπτωση να έρθουν και οι 2 και να δωθει ο Τσαλωφ σε όποιον τον θέλει.
Για τα χαφ σχεδόν όλα τα ονόματα που έχω ακούσει και διαβάσει μας κάνουν, αλλά σχεδόν όλα πολύ δύσκολες περιπτώσεις
Αναζήτηση για περισσότερες από 3844 εγγραφές
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Να γκρινιαζετε. Κανεις δεν ειπε να μην γκρινιαζετε. Και κριτικη να κανετε. Και να τα χωνετε.
Εγω που δεν μιρλιαζω γενικα, εγραψα πεντε φορες οτι δεν μαρεσει ο Γιακουμακης οταν ακουστηκε. Ε δεν θα το ξαναγραψω. Δεν με ενδιαφερει να μαθουν ολοι εδω μεσα την αποψη μου. Δεν θα αλλαξει και κατι αμα το ...
Εγω που δεν μιρλιαζω γενικα, εγραψα πεντε φορες οτι δεν μαρεσει ο Γιακουμακης οταν ακουστηκε. Ε δεν θα το ξαναγραψω. Δεν με ενδιαφερει να μαθουν ολοι εδω μεσα την αποψη μου. Δεν θα αλλαξει και κατι αμα το ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Σόρι κιόλας, αλλά το πρόβλημα δεν είναι το τρολάρισμα του Hayate αλλά ότι είναι τόσο εύθραυστο και σκατά το κλίμα που κάποιοι το θεώρησαν πιθανό και το πήραν σοβαρά
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλησιάζει ο Γιακουμάκης γράφουν οι 24, για μονοετή δανεισμό γράφουν και προαιρετική οψιόν 4.5 εκατομμύρια. Κοντά σε συμφωνία με Κρουζ Αζουλ για το ακριβές ποσοστό του συμβολαίου που θα καλύψουμε, ο παίκτης συμφωνημένος.
Για να δούμε, ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε τον δανεισμό διετή.
Για να δούμε, ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε τον δανεισμό διετή.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω καλο προαισθημα για αυτην την μεταγραφη. Εκτος ολων των αγωνιστικων προσοντων που αναφερθηκαν και χθες και την θεση Ελληνα στην λιστα, μην ξεχναμε οτι ειναι χρονια μουντιαλ και θα παλεψει σαν σκυλος για μια θεση.
Το "δανεικος" χτυπαει το καταλαβαινω αλλα αν ξεκλειδωνει τις υποθεσεις του χαφ και ...
Το "δανεικος" χτυπαει το καταλαβαινω αλλα αν ξεκλειδωνει τις υποθεσεις του χαφ και ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Απ'ότι φαίνεται κλείνει.
Είναι χρονιά Μουντιάλ και ο Γιακουμάκης θέλει να είναι εκεί, οπότε μην ανησυχείτε για το κίνητρο.
Πολύ θετικό το διαβατήριο, πραγματικά χρειαζόμασταν γηγενή παίκτη σε κάποια από τις 3 θέσεις που ψαχνόμαστε.
Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με αυτά που έδειξε όσο έπαιζε στην ...
Είναι χρονιά Μουντιάλ και ο Γιακουμάκης θέλει να είναι εκεί, οπότε μην ανησυχείτε για το κίνητρο.
Πολύ θετικό το διαβατήριο, πραγματικά χρειαζόμασταν γηγενή παίκτη σε κάποια από τις 3 θέσεις που ψαχνόμαστε.
Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με αυτά που έδειξε όσο έπαιζε στην ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα ρε Γιακουμακαρε. Εγώ έχω γράψει ότι τον θέλω. Μακάρι να με επιβραβευσει. Το γράφω πάντως ΔΗΜΟΣΙΑ ότι πιστεύω ότι θα κάνει 10+ γκολ και 7-8 ασιστ κι ο Λουτσι θα του δώσει φανέλα βασικου στο σπίτι του
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν τον λέγανε Γιακουμινιο ή Γιακουμοβιτσ θα πετουσατε την σκουφιά σας, με την ανοδική πορεία που έχει και τα γκολ ασιστ που έχει γράψει τα τελευταία χρόνια σε 4 διαφορετικά πρώταθληματα.
Επιτέλους θα πάμε με πλήρες ροστερ στην Ευρώπη.
Όσοι έχετε δει τον παίχτη μόνο σε ένα ματσ της εθνικής μπείτε ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από ποσους μήνες εξωτερικό ήρθα επιτέλους Ελλάδα και είμαι απόγευμα κάπου προς τρίτο πόδι, ωραίο απογευματάκι θάλασσα λουκούμι
Είδηση ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε φορ που σε πολλούς τομείς καλύπτει πράγματα που θέλαμε. Καλά στοιχεία, καλά νούμερα, Έλληνας, θέλει να έρθει.
Δεν νομίζω ότι εν τέλει ...
Είδηση ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε φορ που σε πολλούς τομείς καλύπτει πράγματα που θέλαμε. Καλά στοιχεία, καλά νούμερα, Έλληνας, θέλει να έρθει.
Δεν νομίζω ότι εν τέλει ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά, πριν 2 εβδομάδες όταν ακούγονταν τα ονόματα τύπου Cheddira, Danny Mota κλπ, Οι περισσότεροι λέγανε ότι θα προτιμούσαν κάποιο παίκτη με νούμερα, έστω και από χαμηλότερα πρωταθλήματα. Να ακολουθούσαμε πχ. το παράδειγμα του Ελ Κααμπι ή του Πριγιοβιτς παλιότερα.
Τώρα που έχουμε μια τέτοια ...
Τώρα που έχουμε μια τέτοια ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω ότι θα βοήθήσει ο Γιακουμάκης. Πέραν του ότι έχει χαρακτηριστικά που χρειάζεται η ομάδα, θα βοηθήσει και στον ανταγωνισμό. Ο Τσάλοφ θα παλέψει να βελτιωθεί για να κερδίσει θέση βασικού. Είναι καλό να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Αυτό βοηθάει όλη την ομάδα.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος μίλησε για υπέρβαση στα 100 χρόνια? Με το μυαλό μας υποθέτουμε.
κατσε να δουμε τι φορ θα φερει η Αεκ να συγκρινουμε Γιακουμακη με τους βασικους φορ των 4 υπολοιπων. Κλασικα στους 5 παλι τον χειροτερο φορ θα εχουμε. Αλλα δεν πειραζει, θα ξαναρθει με το ελικοπτερο ο προεδρος.
Αν γινουν ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αποσους ακουστηκαν παντως ο Γιακουμακης ειναι ο συγκριτικα καλυτερος. Οποτε , τι να πω γιατι οχι.
Και ρεαλιστικα ειναι η κλασσικη περιπτωση που αν με τα νουμερα που εχει γραψει λεγοταν Γιακουμακιτς, θα ειχαν πεσει η server.
Και ρεαλιστικα ειναι η κλασσικη περιπτωση που αν με τα νουμερα που εχει γραψει λεγοταν Γιακουμακιτς, θα ειχαν πεσει η server.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν τον λέγανε Γιακουμινιο ή Γιακουμοβιτσ θα πετουσατε την σκουφιά σας, με την ανοδική πορεία που έχει και τα γκολ ασιστ που έχει γράψει τα τελευταία χρόνια σε 4 διαφορετικά πρώταθληματα.
Επιτέλους θα πάμε με πλήρες ροστερ στην Ευρώπη.
Όσοι έχετε δει τον παίχτη μόνο σε ένα ματσ της εθνικής ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Του προπονητή του κάνει ο Γιακουμάκης;;
Τι θέλει ο προπονητής πρώτα από τον φορ ;
Πρεσινγκ και μαχητικότητα
Τα έχει αυτά; ΝΑΙ
Τι άλλο έχει;
Εύκολο γκολ και καλό κεφάλι
Τι δεν έχει σε καλό βαθμό;
Συνδυαστικό ποδόσφαιρο