Αναζήτηση για περισσότερες από 3844 εγγραφές
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Τα τελευταία χρόνια η ομάδα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε παραγωγικότητα. Στα περισσότερα γκολ μπαίνουμε με την μπάλα στα δίχτυα. Επιπλέον, από την εποχή Πριγιοβιτς και μετά, όλα τα φορ που φέραμε σκάρτα τα βγάλαμε. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο του Λουτσέσκου δεν ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Σαββίδης ήρθε στον ΠΑΟΚ και κάναμε πορείες που πριν θα τις βλέπαμε μόνο σε όνειρο. Χαλάλι να βάλει και στην τσέπη χρήματα. Εξάλου το να δώσεις πολλά χρήματα δεν φέρνει και αυτόματα την επιτυχία, θέλει πολύ δουλειά από πίσω. Έφτιαξε τις ακαδημίες που τώρα αποδίδουν, τώρα ετοιμάζει το προπονητικό ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω πού βρίσκετε το κουράγιο και μιλάτε για παίκτες.
Εγώ αν ήμουν Σαββίδης και μου κάνανε πόλεμο για να αποχωρήσω, δε θα έβαζα ούτε ένα ευρώ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όχι εκατομμύρια.
Θεωρώ αδύνατον να μείνει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό με όσα συμβαίνουν
Εγώ αν ήμουν Σαββίδης και μου κάνανε πόλεμο για να αποχωρήσω, δε θα έβαζα ούτε ένα ευρώ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όχι εκατομμύρια.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Έγινε μεγάλε δε βάζει φράγκο ο Ιβάν. Επόμενη γραμμή
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 03:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ερωτημα είναι ποιος ΔΕΝ έπρεπε να βαλει. Ακομα κι ο σαματα παραπάνω έπρεπε να βαλει.
Τι εννοειτε νούμερα δυσκολεύομαι να καταλάβω ακριβως.
Ο μονος που εχει ακουστει και μπορεις να πεις ότι καλύπτει αυτό το κριτηριο είναι ο ντουκς. Αντε κι εκεινος ο γιανσεν.
Ακομα και ο υπερπαπας εμπολο μετρια ...
Τι εννοειτε νούμερα δυσκολεύομαι να καταλάβω ακριβως.
Ο μονος που εχει ακουστει και μπορεις να πεις ότι καλύπτει αυτό το κριτηριο είναι ο ντουκς. Αντε κι εκεινος ο γιανσεν.
Ακομα και ο υπερπαπας εμπολο μετρια ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω πού βρίσκετε το κουράγιο και μιλάτε για παίκτες.
100%.
Εγώ είμαι πολύ ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Σίγουρα περισσότερο ΠΑΟΚ από το "πάρε μου μια φορακλα ώστε να μου αποδείξεις εσύ που έβγαλες τον σύλλογο από τα σκατα ότι ενδιαφέρεσαι για το καλό της ομαδας"
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Κρμεντσικ έχανε το γκολ στον τελικό θα ήταν στη λίστα με τον Τοργκελε στα παλτά. Μίετσελ ναι, άκου Κρμεντσικ.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβαν για να διατηρηθει στν ΠΑΟΚ πρεπει να εχει τον κοσμο μαζι του..δυστυχως οι αλλοι (ΑΣ) τον προδωσαν...Αν χασει εστω κ λιγο το λαικο ερεισμα, τοτε θα κανουμε μνημοσυνο αντι για γιορτη στα 100 χρονια της καψουρας μας..Γι αυτο Ιβαν ανανενωσε Ντελια και παρε 3 παιχταραδες , να δεις τι ασπιδα θα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Προεδρε αν δεν υποταχθει ο ΑΣ μη βαλεις ουτε ευρω! Για την ακριβεια μη ξαναβαλεις ποτε τιποτα! Με τους αχαριστους που εμπλεξες
Τι ειναι αυτα που γραφεις φιλε μου...να "υποταχθει" ο ΑΣ...καταλαβαινεις οτι ο ΑΣ ειναι η μανα του συλλογου;;
Εκτος αν τρολαρεις, οποτε ζητω συγνωμη
απλα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσα γκολ να έβαζε ο σεντίρα στην ομάδα του Κουλούρη άραγε?
Πόσες εμφανίσεις έκανε ο Πριγιοβιτς στη Β Ιταλίας;
Α σόρρυ τα πολλά γκολ στη Β Τουρκίας τα έβαλε.
Prijovic στο πολωνικό πρωταθλημα πρίν έρθει στον ΠΑΟΚ: 13 γκολ σε 44 εμφανίσεις
Κουλούρης στο πολωνικό πρωτάθλημα : 43 γκολ σε ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Άξιο αναφοράς η συνέντευξη του προπονητή στην Μπουντου, πολύ ωραίες ερωτήσεις. Βάζω εδώ το απόσπασμα που μιλάει για τον επιθετικό: πρες, κίνηση στο χώρο τρέξιμο ενώ εκθειάζει Μπράντον, Σαμάτα. Έμφαση λοιπόν στην προσπάθεια και όχι στην αποτελεσματικότητα στα γκολ. Οταν το καταλάβουμε λίγο καλύτερα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Άξιο αναφοράς η συνέντευξη του προπονητή στην Μπουντου, πολύ ωραίες ερωτήσεις. Βάζω εδώ το απόσπασμα που μιλάει για τον επιθετικό: πρες, κίνηση στο χώρο τρέξιμο ενώ εκθειάζει Μπράντον, Σαμάτα. Έμφαση λοιπόν στην προσπάθεια και όχι στην αποτελεσματικότητα στα γκολ. Οταν το καταλάβουμε λίγο καλύτερα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη ο Τσεντίρα πιέζει, βοηθαει στο build up κ γενικα καλυπτει αυτα που λεει ο Λουτσε?
Θα μου πεις αφου δεν πλεματιάζει, κάτι πρεπει να κανει κ αυτος
Κι όμως ναι. Διαβάζοντας τι θέλει ο Λουτσεσκου μπορώ να καταλάβω γιατί έδωσε ΤΟ ΟΚ να είναι μες την λίστα,κι όταν δεν μπορείς να κλείσεις τους ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Λογικά αυτή τη στιγμή αν δώσεις σε 100 ομάδες την επιλογή Κουλουρης ή Κεντιρα, οι 90 θα διαλέξουν Κουλουρη.
Μπουρδες τωρα ενταξει. Γιατι τον χειροτερο φορ του πλανητη ενδιαφερθηκε να τον παρει η εσπανιολ και τωρα σύμφωνα με τα μιντια ενδαφερεται η κρεμονεζε.
Ποτε ακουσες τελευταία φορα ...