Αναζήτηση για περισσότερες από 3844 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Κρατείστε μια πισινή ολοι σας (και εγώ) γιατι μπορει να εκτεθούμε ομαδικώς
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη αλλά για μένα δε βγαίνει κανένα απολύτως νόημα.
Γνωρίζοντας ο Ιβάν την παρούσα συνθήκη με Μυστακίδη, πραγματικά απορώ πώς γίνεται να προχωρήσει αυτή η πώληση.
Δηλαδή πριν λίγες μέρες κατατέθηκε το μνημόνια συνεργασίας με τον ΑΣ και τώρα αυτό;
Τι είδους κίνηση σκακιστή είναι αυτή ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Ιβάν είναι τόσο χαζός που θα κάνει τέτοιο χοντρό λάθος σε ένα τόσο ιδιαίτερο καλοκαίρι. Η μόνη περίπτωση είναι να επιμένει όντως ο Ντελιας αλλά από την άλλη δεν φαίνεται να κάνουμε και καμιά σοβαρή προσπάθεια να τον μεταπεισουμε (αναπροσαρμογη).
Τρελά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχως οποιος δεν καταλαβαινει την αγωνιστικη και ψυχολογικη επιπτωση που θα εχει στην σεζον η πωληση Ντελια, δεν εχει ιδεα απο μπαλα.
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορω να πιστεψω οτι ο οργανισμος ΠΑΟΚ που "μασησε" απο τις αντιδρασεις στα σοσιαλ και εβαλε παγο στον Σεντιρα, δεν θα αφουγκραστει αυτο που συμμβαινει τις τελευταιες ωρες και δεν θα ζυγισει τις επιπτωσεις στην ομαδα.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα το θέμα μου δεν είναι αν θα πουληθεί ο παίκτης. Η φυσική εξέλιξη του αργά ή γρήγορα θα τον απομακρύνει από Ελλάδα. Δύο πράγματα με ενοχλούν. Το ένα είναι ότι ποτέ δεν πληρώθηκε όσο του άξιζε (πάλι θα έφευγε ίσως σε ένα χρόνο, πάντως όχι τώρα) και το άλλο ειναι ότι δε δέχομαι να πουληθεί μόνο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχηγε παρε τν τηλεφωνο τον Ιβαν κ μιληστε μαζι με τν Ντελια...Μη γινει το εγκλημα ....ΣΥΝΕΛΘΕ...ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ..
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνήθως η πιο απλή εξήγηση είναι και η πιο πιθανή.
Αφού όλοι συμφωνούν ότι δεν έχει καμία λογική η διοίκηση να θέλει να βάλει το κόσμο απέναντί της, εγώ ως πιο απλη εξήγηση μπορώ να δεχτώ την προφανή που κανένας δε θέλει να παραδεχτεί.
Ότι είναι παρόμοια περίπτωση με το Κουλιε.
Αν είναι έτσι ...
Αφού όλοι συμφωνούν ότι δεν έχει καμία λογική η διοίκηση να θέλει να βάλει το κόσμο απέναντί της, εγώ ως πιο απλη εξήγηση μπορώ να δεχτώ την προφανή που κανένας δε θέλει να παραδεχτεί.
Ότι είναι παρόμοια περίπτωση με το Κουλιε.
Αν είναι έτσι ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την μια σκέφτομαι πέρσι τέτοια εποχή που έσκαγε η πρόταση της Σάλτζμπουργκ να λέμε κρατήστε τον έστω έναν χρόνο ακόμα να τον χαρούμε, από την άλλη έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες το φετινό τάιμινγκ μοιάζει ίσως χειρότερα από πέρσι. Και τα χρήματα από ότι ακούγεται δεν είναι πολύ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακατανοητη στρατηγικη αποφαση.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα κοψε κατι, ο κοσμος εχει παρει διάρκειας και σε πολυ χειροτερες καταστάσεις. Τωρα αν κάποιος νιώθει οτι τον κοροϊδεύουν, ειναι άλλο θέμα. Δεν περιμένει εσένα να τον ξυπνήσεις.TwoDoubles έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:13 Μπράβο στους 12.000 που πήραν διάρκειας για να τους κοροϊδεύουν ψιλο γαζι (προπονητής διοίκηση και παικτες)
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε και παίρνουμε παικταρα φορ , στόπερ , χαφ και 10αρι στην λίστα της ουεφας ποιος θα μπει από όλους αυτούς ?? Αλλά τι λέω μπροστά στο ξεπούλημα , ποιος νοιάζεται για αυτό , εδώ στην ομάδα φαίνεται πως δεν τους ενδιαφέρει . ..
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως έμαθα (δεν το παιζω insider απλα ετυχε και μου το μετεφεραν) οτι ακομα δεν εχει κλείσει και οτι παιζουν ρολο και οι αντιδρασεις του κοσμου. Ουτε εχει πετάξει ακομα για στουτγκάρδη. μπορει να μ ειπαν και μαλακιες
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γραφω για να μπορω να το διαβαζω πιο πολυ, γιατι ειναι σουρεαλιστικο. Ο γαυρος πουλησε τον Κωστουλα 35 χαρτια με μιση σεζον στην Ελλαδα και εμεις πουλησαμε τον Τζιμα 20 χαρτια με μιση σεζον στην Β' Γερμανιας.
Και ο Κωσταντελιας φευγει με 20 εκατομμυρια μια χρονια πριν το Μουντιαλ που 99,9% θα ...
Και ο Κωσταντελιας φευγει με 20 εκατομμυρια μια χρονια πριν το Μουντιαλ που 99,9% θα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύσκολες ημέρες για τον ΠΑΟΚ μας. Πλέον έχουν ανοίξει οι ασκοί του Αίολου. Το πιο βασικό είναι να κλείσουν άμεσα είτε με πώληση της ΠΑΕ είτε με αποφασιστικές κινήσεις από την πλευρά της ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να υπάρχει αυτό το κλίμα όλη την χρονιά. Δεν θελω ...