Αναζήτηση για περισσότερες από 3844 εγγραφές

Return

από Casual
Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Ναι, λογικά μια κρυφή δύναμη θα ευθύνεται που δεν μπορούν να κλείσουν παίχτες απο το πάνω ράφι κάνοντάς τους μη ελκυστικές προτάσεις. Ολο το καλοκαίρι ακούγαμε για χοντρό παραδάκι που θα σπρωχτεί το καλοκαίρι για τους παίχτες του άξονα και φτάσαμε 23.07 για να ακούμε για προτάσεις σε ...
από black death
Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Πολυ περιεργος εχει γινει ο ΠΑΟΚτσης. Αχρηστος και ο μοττα τωρα. Θελετε παιχτη που βαζει 15 γκολ στη σεριε α; Λιγο δυσκολο. 3 χρονια βασικος παιζει ομως εκεί.
Ο μιραλας που μας εκανε γιογιο εδω, οταν πηγε στην εβερτον εβαλε 30 γκολ σε 7 χρονια.
Το προβλημα απ'οτι καταλαβαινω εγω είναι οτι μιλαμε για ...
από Hayate
Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

Και ο Μοτα και ο Κεντιρα παικταραδες είναι....Ας έρθουν και οι δύο....
από icue
Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Ενας Πλατενμπεργκ, Κλατενμπεργκ δεν θυμαμαι, παντα το ιδιο ονομα εβλεπα.
από obanebane
Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:02
Jump to forum
Jump to topic

danirifle έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:54 έχω καιρό που θέλω να το γράψω

αυτά που προσφέρει (;) ο σάστρε, άνετα τα προσφέρει ένας έλληνας ή ένα παιδί από τις ακαδημίες
Εγώ τον Σαστρε σήμερα, τον είδα πολύ καλύτερο από Κενι και μπροστά και πίσω.
από prist64
Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

γεννηθηκε στο Λουξεμβουργο
Πορτογαλος
παιζει στην Ιταλια
τον λενε D_ _y M_ _a

ΥΓ το αριστερο κρεμεται λιγο περισσοτερο απο το δεξι
από prist64
Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:42
Jump to forum
Jump to topic

Το είπε ναι …
Διόρθωσε μόνος του τον εαυτό του .
Αν δεν εννοούσε αυτόν δεν είχε νόημα να το κάνει
Απλά νομίζω ότι ο πριστ είναι παπάς κανονικός και μας λέει τους καμένους και μετά λέει ότι κάηκαν πριν μαθευτεί .
Γουιν γουιν παίζει ο π&&στης

ναι αλλά ποσα ονοματα βγηκαν εδω
και τα βγαλανε οι ...
από ΠΟΡΚΥ-5
Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

Λέω να πάω σε εξορκιστή! Δεν έχω σταυρωσει πληροφορία μέχρι τώρα! Ποιός, ο ΠΟΡΚΥ-5, που μέχρι πρότινος ήταν η προσωποποιηση της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης! Κάτι πρέπει να κάνω συνοπαδοι μου, για να ξαναβρώ τη φόρμα μου..!! Λέω να καλέσω τον Prist64 σε συμβούλιο..!!
από nunies4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Λοιδορήθηκε εδώ μέσα όταν είχε βγεί το ενδιαφέρον σε φάση "αυτός είναι ο στόπερ που μας έλεγαν ότι θα δώσουν χρήματα";
από Dimitris_L4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 08:42
Jump to forum
Jump to topic

Ε καλα το εθνικο μας αθλημα ειναι αυτο..εδω ρε παιδια περυσι ειχε βγει οτι ειχαμε κανει προταση στν Σουλε της Σαλτσμπουργκ κ τελικα τν βγαλαμε σαπακι κ οτι μας δουλευουν..Τελικα τ παλικαρακι πηγε Ουντινεζε κ τωρα θα παρει μεταγραφη 15+ εκατομμυριων...
από Panostas1995
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

Αν δίναμε εμείς 3.5 για τον Kluivert στα 24 του φαντάζομαι τι θα γραφόταν εδώ μέσα.

Με μισή χρονιά στην Πορτογαλία, χρηματηστιριακη κάτω του μυρίου και πήγαν έδωσαν τα κορόιδα 3.5 μύρια. Άχρηστοι κτλπ

Kαλα ας δωσουμε για αρχη 3,5εκ σε καποιον παικτη για αγορα κι μετα συζηταμε αν ειχε κανει ...
από Blackgr4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σχόλια στο φόρουμ αν έβγαινε στην φόρα ότι είμαστε κοντά σε Ντουκς και όχι σε Σεντιρα ή Μότα.

"Καλά ρε, τραυματία παίκτη στα 31 πάνε να φέρουν; Αυτός θα μπει από Οκτώβριο και χωρίς προετοιμασία.
Κι αν σε ένα υποθετικό σενάριο πάθει υποτροπή στην θλάση; Δεν λέω καλός φορ ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ από το πρωί έχουν γραφτεί κάμποσα σχόλια για τον Ντουκς και είναι όλα μα ΟΛΑ θετικά. Αλλά όλα όμως.

Πραγματικά ώρες ώρες απορώ αν ο unpsofable είναι for real ή απλά μπαίνει εδώ μέσα για να τρολαρει κόσμο..
από black death
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Ότι δηλαδή είναι περίεργος ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ που δεν ψήνεται για Σεντιρα ή Μοτα και όλη η γκρίνια πηγάζει από το γεγονός πως όλοι μας βρωμάνε;

Οκ, μάλλον έτσι θα είναι. :shock:

Για μοττα όταν ειχε ακουστει πριν καιρό ειχαν γραφτει θετικα σχολια. Χθες βγήκε νεος τσεντιρα ξαφνικα, βγάλε εσυ τωρα ...
από thanasakiss4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Αυτά που δίνει ο Ντέλιας στο γήπεδο και οτι πρόσφερει στο brand ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε να τα βρούμε σε άλλον παίχτη. Αρνηθείτε την πρόταση και ανανεώσετε τον για να ηρεμήσει λίγο το κεφαλι μας με το καλοκαίρι που έχουμε.