Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να καλυφθεί η θέση του πρώτου φορ.
Ο λόγος είναι πως ο Τσάλοφ δεν δείχνει να βελτιώθηκε τόσο ώστε να είναι ο αδιαμφισβήτητος πρώτος.
Στο χαφ αντιθέτως υπάρχουν παίκτες που μπορούν να καλύψουν την θέση και είναι δοκιμασμένοι με επιτυχία σε αυτό.
Φυσικά ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3864 εγγραφές
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φάει πάρα μα πάρα πολλά άκυρα από επιθετικούς. Ισχύουν όλα τα ονόματα που έχουν γραφτεί (Λάριν, Σεντίρα και τώρα Μπακαμπού). Η Ν1 επιλογή, που δεν έχει γραφτεί, ήταν ο Λαμπόρντ της Νις. Δυστυχώς ούτε αυτός έρχεται Ελλάδα.
Λίγο περίεργο μου φαίνεται ότι δεν ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο τα ονοματα που ακουγονται εμενα o Κολομβιανος με ενθουσιαζει παραπάνω απο ολα εκτος αν κλεισουνε τον Ακπομ .
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το labored είχα ακούσει και εγώ αλλά με το που είδα στο capology 3850000,είπα αποκλείεται
Τον Laborde τον έγραψα εδώ μέσα από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Πιστεύω τα χαρακτηριστικά του κολλάνε πολύ με αυτό που θέλει ο Λούτσε αλλά κ οι υπόλοιποι. 2.120.000 παίρνει ο παίχτης. Τα καθαρά ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φάει πάρα μα πάρα πολλά άκυρα από επιθετικούς. Ισχύουν όλα τα ονόματα που έχουν γραφτεί (Λάριν, Σεντίρα και τώρα Μπακαμπού). Η Ν1 επιλογή, που δεν έχει γραφτεί, ήταν ο Λαμπόρντ της Νις. Δυστυχώς ούτε αυτός έρχεται Ελλάδα.
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Στείλτους στον Άγιαξ που τους είδε κιόλας να δεις πως μπαίνουν αύριο βασικοί!
Τι συγκρίνεις τώρα ρε φίλε; Τον Άγιαξ και την Ολλανδία με τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα;
Να θυμίσω ότι ο Άγιαξ προπερσι που δεν είχε τοπ φουρνιά κόντεψε να πέσει και πέρσι έχασε σίγουρο πρωτάθλημα...
Δεν είναι ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αμήχανη στιγμή που για άλλη μία φορά φαίνεται ότι στον πραγματικό κόσμο των μεταγραφών υπάρχουν δυσκολίες που δεν σχετίζονται με χρήματα ή την ικανότητα του επιτελείου της ομάδας να βρει τους κατάλληλους παίκτες.
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κάποιος μου έδινε μια εγγύηση ότι έως τα μέσα Αυγούστου θα έρθει ένας επιθετικός που τώρα τον θέλουμε και δεν έρχεται, τότε θα περίμενα και νομίζω βάσει των γραφομενων του Ολλανδού, για εκεί πάει η δουλειά.
Οι πίσω από τον φορ και ποιότητα και εμπειρία και @@ και γκολ και της Παναγιάς τα μάτια ...
Οι πίσω από τον φορ και ποιότητα και εμπειρία και @@ και γκολ και της Παναγιάς τα μάτια ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αμήχανη στιγμή που για άλλη μία φορά φαίνεται ότι στον πραγματικό κόσμο των μεταγραφών υπάρχουν δυσκολίες που δεν σχετίζονται με χρήματα ή την ικανότητα του επιτελείου της ομάδας να βρει τους κατάλληλους παίκτες.
Όχι ρε απλά μπαίνεις στο τρανσφερμαρκτ και έρχεται αυτόματα στον ΠΑΟΚ, βλέπεις ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς και καιγόμαστε για φορ. Χαφ και στόπερ ακολουθούν, εκτός κι αν προκύψει κάτι που δεν μπορεί να περιμένει.
Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής κάνει λόγο για φορ που αγωνίζεται στην Ιταλία από το ξεκίνημα της καριέρας του. Βασικότατος στην ομάδα που αγωνίζεται και με αρκετές συμμετοχές ...
Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής κάνει λόγο για φορ που αγωνίζεται στην Ιταλία από το ξεκίνημα της καριέρας του. Βασικότατος στην ομάδα που αγωνίζεται και με αρκετές συμμετοχές ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι αλλα ποσες σελιδες δεν θα ειχαν γραφτει αν ειχαν απαντες κατανοησει αυτο ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
error 500 το τρανσφερμαρκτ
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχώς, αν πιστέψουμε τι λένε οι ΑΡΔ, σκέφτονται σοβαρά πλέον ο 3ος φορ να είναι ο Μύθου. Σκέψου τώρα να κάνεις γκολ και ασσιστ στο πρώτο σου παιχνίδι και αυτό να είναι με τον Άγιαξ και να μη σε λογίζουν...Θα παραπήγαινε το πράμα.
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δε με νοιάζει ποιον εννοεί ο Ολλανδός.
Μου αρκεί το νόημα , το οποίο επιβεβαιώνει τις προτεραιότητας και τις προσπάθειες της ομάδας
Μου αρκεί το νόημα , το οποίο επιβεβαιώνει τις προτεραιότητας και τις προσπάθειες της ομάδας
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δε με νοιάζει ποιον εννοεί ο Ολλανδός.
Και εμενα...το οποιο καταλαβαινω οτι αντιθετως απο το κυνηγι φορ που εχουν επιδοθει ολοι εδω, στην ομαδα θεωρουν τρομερα κομβικη θεση αυτη του στοπερ και ...