Εγώ πάντως όπως είδα την ομάδα αν πάρει φορ σαν τον Ρουιθ, χαφ σαν τον Σοταρντ ή τον Ντούντα και σεντερ μπακ σαν τον Ζιμα θα είναι φαβορί για το πρωτάθλημα.
Επίσης ο Ντελιας φέτος θα είναι πολυτέλεια για το πρωτάθλημα μας.
Αναζήτηση για περισσότερες από 3864 εγγραφές
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ρε παιδιά τι τρελαίνεστε.
Εμείς εδώ σκοτωνομαστε
για να υπερασπιστούμε τον Σαββίδη
που τον κάνουνε πόλεμο από παντού
και αυτός αντί να κάνει τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ
στις μεταγραφές άφησε για άλλη
μια φορά την ομάδα ΓΥΜΝΗ.
Με ένα φορ, τρία χαφ και δύομιση
σεντερμπακ. Όποιος και να έρθει
από εδώ και πέρα ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβαν δλδ "προδωσε" επειδη 16 ΙΟΥΛΙΟΥ το επαναλαμβανω 16 ΙΟΥΛΙΟΥ δεν εχει τελειοποιησει το ροστερ ....ΕΓΙΝΕΕΕΕΕΕΕ
Βαζω στοιχημα αδερφε οτι αν το ειχε κανει εσυ ο ιδιος 20 Αυγουστου θα ελεγες γτ δν παιρνουμε αλλο παιχτη ενω οι υπολοιποι παιρνουν κ γτ δν περιμεναμε να πεσει η τιμη του Χ Ψ γιοβιτς...
Βαζω στοιχημα αδερφε οτι αν το ειχε κανει εσυ ο ιδιος 20 Αυγουστου θα ελεγες γτ δν παιρνουμε αλλο παιχτη ενω οι υπολοιποι παιρνουν κ γτ δν περιμεναμε να πεσει η τιμη του Χ Ψ γιοβιτς...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά τι τρελαίνεστε.
Εμείς εδώ σκοτωνομαστε
για να υπερασπιστούμε τον Σαββίδη
που τον κάνουνε πόλεμο από παντού
και αυτός αντί να κάνει τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ
στις μεταγραφές άφησε για άλλη
μια φορά την ομάδα ΓΥΜΝΗ.
Με ένα φορ, τρία χαφ και δύομιση
σεντερμπακ. Όποιος και να έρθει
από εδώ και πέρα ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Κούρασες ..Εντάξει το εμπεδωσαμε.Ολοι οι παίκτες από δω και πέρα που παίρνουν οι ομάδες θα είναι έτοιμοι του χρόνου....
Λες και έχουμε τέλη Σεπτέμβρη εντωμεταξυ....
Λες και έχουμε τέλη Σεπτέμβρη εντωμεταξυ....
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστια υπερβολή το "άφησε την ομάδα γυμνή".
Δεν ξέρω τι παθαίνετε κάποιοι και αλλάζετε άποψη σε μερικές μέρες.
Εγώ ένα πράγμα ξέρω.
Είμαστε 3 δυνατές προσθήκες σε φορ, χαφ και στόπερ, μακριά από το καλύτερο ροστερ των τελευταίων ετών.
Περιμέναμε το δεύτερο στάδιο
όπως λέγαμε όλοι.
Δεν ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως εάν ήμουνα ο νταλαβερτζης τον μεταγραφών θα έπαιρνα τώρα τον τσεντίρα - αφού κάνεις τον προπονητή-... και αν στα βάθη Αυγούστου αυγές Σεπτεμβρίου εμφανιζόταν καμιά περίπτωση πολύ καλή, θα τον έπαιρνα καιθα πουλούσα; σαλοφ στην Ρωσία όπου τουλάχιστον τα χρήματα που δαπανήθηκαν μπορεί να τα ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
μπακαμπου στο καπολοτζι παιρνει 1,2 και στο σαλαρυσπορτ 830 χιλιαδες ,μας κανει?
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι επιλογές μέχρι τώρα έχουν την έγκριση λουτσεσκου και φαίνεται και στα λεγόμενα του ίδιου και των παικτών στις συνεντεύξεις τους!!
Ο Σαματά εινα εκτός ΠΑΟΚ εδώ και 1 μήνα!!
Αρκει με το τι έγινε...
Ο ΠΑΟΚ κοιτάει παίκτες που έχουν την έγκριση λουτσεσκου και αυτό πρέπει να είναι το μέλημα της ...
Ο Σαματά εινα εκτός ΠΑΟΚ εδώ και 1 μήνα!!
Αρκει με το τι έγινε...
Ο ΠΑΟΚ κοιτάει παίκτες που έχουν την έγκριση λουτσεσκου και αυτό πρέπει να είναι το μέλημα της ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Το εκανε 3 φορές όταν οι νέοι άξιζαν κ τις 3 πηρε πρωτάθλημαpagotatzis έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 16:56 Νομίζω δύσκολα ο Λουτσέσκου σε μια τόσο ιστορική αλλά και σημαντική χρονιά για τον σύλλογο αλλά και για τον ίδιο θα εμπιστευτεί νεαρούς και ειδικά έλληνες.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά ερασιτεχνικό αν κολλάει η μεταγραφή γιατί υπάρχει αντίδραση από τον κόσμο.
Επίσης είναι πολύ διαφορετικό να ακούσει η ομάδα τις αντιδράσεις του κόσμου για έναν παίκτη για ηθικούς λόγους (πχ έναν παίκτη που είχε προκαλέσει στο παρελθόν, έχει προσβάλει την ομάδα ή έχει κάνει δηλώσεις ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι στα όρια του εντυπωσιακού το πόσο μεγάλη έλλειψη διάθεσης - ικανότητας υπάρχει στην κατανόηση απλών εκφράσεων.
Το " έδωσε έγκριση ο προπονητής" is not " πρότεινε ο προπονητής"
Το πρώτο δείχνει απλά την ικανοποίηση του προπονητή με τον παίκτη και ότι αυτός του κάνει βάση τα θέλω του.
Το ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια να φέρουν τον Ακπομ και πάμε φουλ για πρωτάθλημα
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι λέω να αφήσουμε τις εκπτώσεις σε θέσεις και να κοιτάξουν να φτιάξουν επιτέλους ένα πλήρες ρόστερ σε όλες τις γραμμές.
Στόπερ, χαφ και φορ.
3 κινήσεις που μπορεί να αποδειχθούν κομβικές για όλη την σεζόν.
Στόπερ, χαφ και φορ.
3 κινήσεις που μπορεί να αποδειχθούν κομβικές για όλη την σεζόν.
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως, για τα χαφ είμαστε λίγο απροετοίμαστοι. Ξέραμε ότι ο Σβαμπ δε θα ανανεώσει, ψάχναμε αγοραστή για τον Πένια. Η δική μας προεργασία ποια ήταν; Πιανόμαστε λίγο στον ύπνο θαρρώ.
Στα του φορ, όπως έχει γράψει και ο @nunies4 φαίνεται να φάγαμε αρκετά άκυρα. Δεν θα είναι εύκολη περίπτωση του ...