Αναζήτηση για περισσότερες από 3864 εγγραφές
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Έχουν πολύ ενδιαφέρον στο να καταλάβουμε τις υπεραξίες που πρέπει να πληρώσεις ώστε να πείσεις παίκτες να έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι πληροφορίες για το συμβόλαιο του Ιβανουσεκ.
Από τα 750.000Κ στην Φέγενορντ στο 1,2εκ στον ΠΑΟΚ.
Κάντε πρόχειρους υπολογισμούς τι σημαίνει να φέρεις φορ ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να ρωτήσω κάτι, γιατί δε κατάλαβα.
Πόσα παίρνει τελικά ο Σεντιρα;
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικο μισθο.DimitrisS έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:41 Εγώ να ρωτήσω κάτι, γιατί δε κατάλαβα.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Λεω κ εγω κλείσαμε παιχτη. 4 σελίδες off topic
Τον @aivas19 Τον μπαναραν τσαμπα
Τον @aivas19 Τον μπαναραν τσαμπα
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντελιας Ζιβκο Ιβανουσετς θα κρυβουν τη μπάλα, Τσεντιρα μπροστα θα δαγκωνει
Ενα χαφ και να δέσει η άμυνα και εγώ είμαι κομπλέ
Ενα χαφ και να δέσει η άμυνα και εγώ είμαι κομπλέ

- Τετ 16 Ιούλ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπήκα μετά από 12ωρο βάρδια δουλειά να διαβάσω για κάνα παίχτη και βλέπω τρωγόμαστε για τα ChatGPT Kai salarysport και δεν ξέρω τι άλλοι.Ρε έναν παπά ρε θέλω να διαβάσω να ξεχαρμανιάσω από την δουλειά
ΤΣΕΝΤΙΡΑ
Κλεινει. Ετοιμάσου για αεροδρομιο (ολλανδικο).
:opaokara:
Από που βγήκε ότι ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο την αρχή είμαι αρκετά θετικός για Σεντίρα (έτσι προφέρεται, ούτε Τσεντίρα ούτε Κεντίρα) γιατί έχει τύχει να τον δω να παίζει, αλλά και γιατί τον θέλουν ο Λουτσέσκου και το σκάουτινγ τιμ - που βγάζει νόημα με βάση τα χαρακτηριστικά του. Τον θεωρώ πολύ πιο ψαγμένη και έξυπνη κίνηση για τον τρόπο ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Νουνιες δεν χρειάζεται μπηχτές
Και εγώ είμαι από εκείνους που αναρωτήθηκαν: Όταν μαθεύτηκε το όνομα του Ουρμπανσκι, πολλοί είπανε οτι οχι μόνο μοιάζει πιο πολύ για επιτελικό χαφ, αλλά οτι έχει παίξει και αρκετούς αγώνες ως 10/εξτρεμ. Και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να λένε οτι τον θέλουμε επειδή θα ...
Και εγώ είμαι από εκείνους που αναρωτήθηκαν: Όταν μαθεύτηκε το όνομα του Ουρμπανσκι, πολλοί είπανε οτι οχι μόνο μοιάζει πιο πολύ για επιτελικό χαφ, αλλά οτι έχει παίξει και αρκετούς αγώνες ως 10/εξτρεμ. Και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να λένε οτι τον θέλουμε επειδή θα ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ήθελα στην ομάδα τον Τσεντίρα. Και ας είμαι και μειοψηφία. Τον προτιμώ γιατί από τους παικταράδες με τα τεράστια βιογραφικά δεν είδαμε προκοπή.
Ο λόγος που γίνεται όμως για το συμβόλαιο είναι δικαιολογημένος.
Εγώ για παράδειγμα άλλες απαιτήσεις θα έχω από έναν παίκτη π.χ. των 600 χιλ. και ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δω ποιος στην ομάδα θα πάρει απόφαση να δοθεί η 3η θέση του φορ σε μεταγραφή ξένου και όχι στον Μύθου.
Επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί ο Μπαλντε. Αυτά τα περί ξένου δεν έχουν καμία σημασία όταν πρόκειται για κάτι τόσο εξαιρετικό
Πραγματικά εξαιρετικά στοιχεία ο Μπαλντε και ο ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δω ποιος στην ομάδα θα πάρει απόφαση να δοθεί η 3η θέση του φορ σε μεταγραφή ξένου και όχι στον Μύθου.
Επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί ο Μπαλντε. Αυτά τα περί ξένου δεν έχουν καμία σημασία όταν πρόκειται για κάτι τόσο εξαιρετικό
Πραγματικά εξαιρετικά στοιχεία ο Μπαλντε και ο ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν τον στείλει δανεικό, ιδίως εξωτερικό, χάνεις την ευκαιρία να τον κάνεις γηγενή.Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 16:13 Πουλάς το Βούλγαρο, πάει ο Πέλκας πίσω απ' το Ζιβκοβιτς κι ο Μπαλντε να πάρει χρόνο πίσω από Ντελια. Διαφορετικά δανεικός χωρίς ρήτρα
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσον αφορά τον ντεσποντοφ, τα νούμερα του είναι το εμφανές θετικό του
Πέρα από αυτό όμως για μένα , ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός ακραίος ο οποίος μπορεί να παίξει στο χώρο.
Αν καταφέρουμε φέτος να έχουμε μία αγωνιστική συμπεριφορά ανάλογη αυτής που είχαμε τη χρονιά ...
Πέρα από αυτό όμως για μένα , ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός ακραίος ο οποίος μπορεί να παίξει στο χώρο.
Αν καταφέρουμε φέτος να έχουμε μία αγωνιστική συμπεριφορά ανάλογη αυτής που είχαμε τη χρονιά ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα είναι δύο μέρες στη προετοιμασία, έπαιξε το πρώτο φιλικό και ήδη έχουμε συμπεράσματα να πουληθεί ο ένας, τρομερός ο άλλος, κλπ. Τσιλάρετε…
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλουμε 3 παίκτες και να μην φύγει κανείς ,σέντερ φορ χαφ και στόπερ .Η χρόνια θα είναι μεγάλη και είναι πολυτέλεια να φύγει οποιοσδήποτε . Οι άλλοι ψάχνουν να βρουν εξτρέμ και εμείς θέλουμε να διώξουμε τον Ντεσποντοφ όπου θα έπαιζε βασικός σε όλες τις άλλες ομάδες .Το χαφ θα πρέπει να είναι η πιο ...