Αναζήτηση για περισσότερες από 3929 εγγραφές

Return

από icue
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Υπαρχει καποιο manual να μας το δωσετε να το διαβασουμε και εμεις, που λεει οτι μονο με αγορες γινονται ομαδες; Εγω ηξερα οτι οσο μεγαλυτερα συμβολαια εχεις, τοσο πιο πιθανο ειναι να εχεις καλυτερη ομαδα.

Γραφει καπου οτι αν παρεις καποιον 3 εκατομμυρια του δωσεις 400 χιλιαρικα το χρονο θα ειναι ...
από nunies4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι ακόμη. Τα ασημικά τελειώνουν. Οπότε αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον ρόλο του selling club πρέπει να γίνει σοβαρή προσπάθεια για την επανεπένδυση ενός ποσού των πωλήσεων σε μεταγραφικές μικρών ηλικιακά παικτών π.χ. έως 23. Πρέπει να σκεφτούμε με λίγα λόγια όχι μόνο το παρόν ...
από icue
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Για χαφ απο οτι καταλαβαινω παμε για πιο μετα. Το φορ αν δεν ερθει μεσα στην εβδομαδα απευθειας στην Ολλανδια, θα εχουμε θεμα. Εγω περιμενα πως μεσα στο ΣΚ θα γινοταν κατι.
από ReignMan
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Συγνωμη, πηρατε μπρος με τα αλλοθι για τον προπονητη ενω ηρθαν και ερχονται οτι ζητησε?
Λιγο θετικη ενεργεια να πανε ολα καλα. ΠΑΟΚ
από tolis14
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Αυτά όλα τα μελλοντικά έριξες τα χαρτιά και τα είδες φίλε;
από Dimitris_L4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Το να βγαζουμε κατωτερο του ΠΕΡΣΙΝΟΥ Κοταρσκι εναν τερματοφυλακα με τοσα χρονια βασικο στην Μπουντεσλιγκα με.ξεπερναει...επισης αν ελεγε η παε οτι εδωσε 4 μυρια να παρει τν τευλορ ολοι θα τν παιζαμε..επειδη τν πηραμε ελευθερο τον υποτιμαμε κ αυτον...Δεν πειραζει παιδες..η ομαδα πρωτη φορα μετα τη ...
από DaVinci
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα είναι να γίνονται σωστές επιλογές πρώτα και μετά να κοιτάμε πόσα λεφτά κοστίζει ο καθένας. Ο Τεϊλορ ήρθε ως το βασικό μπακ της Σέλτικ με πάνω από 20 συμμετοχές Τσουλού τα τελευταία τρία χρόνια. Αν είχε έρθει με βόμβα 2-3 χαρτιά + 1,5 συμβόλαιο θα ήταν καλύτερα δηλαδή; ή ότι δεν σκάσαμε 4-5 ...
από nunies4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Παρέμειναν με βάση την επιθυμία του προπονητή οι Παβλενκα, Ταισον;
Ναι. Αυτό σημαίναι ότι στη θέση του τερματοφύλακα είμαστε υποβαθμισμένοι σε σχέση με πέρυσι.

Αποκτήθηκε έγκαιρα ο Μειτε πάλι με βάση την επιθυμία του προπονητή;
Ναι. +1 πόντος

Αποκτήθηκαν οι δύο πρώτοι στόχοι μας δεξιά κι ...
από Xlapatsas4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:38
Jump to forum
Jump to topic

Παρέμειναν με βάση την επιθυμία του προπονητή οι Παβλενκα, Ταισον;
Ναι. Αυτό σημαίναι ότι στη θέση του τερματοφύλακα είμαστε υποβαθμισμένοι σε σχέση με πέρυσι.

Αποκτήθηκε έγκαιρα ο Μειτε πάλι με βάση την επιθυμία του προπονητή;
Ναι. +1 πόντος

Αποκτήθηκαν οι δύο πρώτοι στόχοι μας δεξιά κι ...
από Kabamaru11
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:38
Jump to forum
Jump to topic

Καθε χρονο τα ιδια Παντελη μου (οχι Θωμαρεη,δεν λεω εσενανε) τα ιδια Παντελακη μου.Δεν βαρεθηκατε να εκθειαζεται τις κινησεις των αλλων κ να σνομπαρετε τις δικιες μας.Ναι καποιες χρονιες οπως η περσινη δεν ηταν καλη,αλλα ειδικα φετος το πραμα παει τερμα ορθολογικα.

Λιγη πιστη,υποστηριξη κ θετικη ...
από boogeyman77
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:54
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Παβλενκα ηταν καλυτερος του Κοταρσκι τοτε δεν θα επαιζε 3 παιχνιδια.Ουτε λειτουργει υποδειγματικα.Χαφ και φορ πριν τις 14 Ιουλιου ειπανε,δυσκολα. Το νοημα ειναι οτι υπαρχουν 3 θεσεις στις οποιες πρεπει να ερθουν παικταραδες και να γινουν υπερβασεις.Πιασουν δεν πιασουν αυτο θα φανει στο γηπεδο ...
από theo-drama
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
από vasgias
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
από icue
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Πρεπει να εχει φωλια καπου.
από sourmenetes
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:18
Jump to forum
Jump to topic