Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Γαμώ την τρέλα μου, γιατρέ μου είμαι καλά που πέραν του Ιβάνουσεκ καυλώνω εξίσου στη σκέψη του να μπαίνει ο Τάισον ξεκούραστος το τελευταίο 30λεπτο να τους δαγκώνει στο λαιμό; ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ;;;
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος ενθουσιασμός για έναν παίχτη που δεν έκανε καθόλου καλή χρονιά πέρσι ... προφανώς είναι καλός παίχτης αλλά μην τρελενόμαστε κιόλας ...
καλή ηλικία, πολύ καλός μπαλαδόρος αλλά στερείτε αθλητικότητας που όπως έχουμε πει επανηλλειμένα είναι το βασικό που λείπει από τον ...
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος ενθουσιασμός για έναν παίχτη που δεν έκανε καθόλου καλή χρονιά πέρσι ... προφανώς είναι καλός παίχτης αλλά μην τρελενόμαστε κιόλας ...
καλή ηλικία, πολύ καλός μπαλαδόρος αλλά στερείτε αθλητικότητας που όπως έχουμε πει επανηλλειμένα είναι το βασικό που λείπει από τον ...
καλή ηλικία, πολύ καλός μπαλαδόρος αλλά στερείτε αθλητικότητας που όπως έχουμε πει επανηλλειμένα είναι το βασικό που λείπει από ...