Αναζήτηση για περισσότερες από 3962 εγγραφές
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 01:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Σκαει το νεο λοιπον για απ΄τον ντιμαρτζιο 2 η ωρα το βραδυ. Σωρηδον σχολιαζουμε το συμβολαιο, το ρεπορταζ για δανεισμο κλπ και εσυ σχολιαζεις "γραψτε γραψτε, λες και θα σας ζητησουν τα ρεστα αμα βγει" αλλα ειμαι εγω ο μ@λ@κ@ς που νομιζα οτι αναφερεσαι στα παραπανω και οχι σε εκεινα 20 σελιδες πριν ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 01:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανεξάρτητα με το αν είναι καλή επιλογή και με το αν θα αποδώσει ο ποδοσφαιριστής (εάν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή), τα μυνήματα που γράφονται στο Instagram του παίκτη αποτελούν ένα new low για αυτό που κάποτε αποκαλούσαμε "λαό του ΠΑΟΚ"
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 01:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Η γκολάρα που έβαλε στη la liga
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχει προσβαση στο βαιμπερ;alexgarcia6 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 01:22 Εσυ μαλλον δεν κατανοεις οτι οι αντιδρασεις αφορουν το οτι πηγαιναμε-πηγαινουμε για βασικο φορ και τα βαιμπερ καναν λογο οτι εχουμε βγει στην αγορα για 2 χαρτια συμβολαιο... το αν θα "βγει" στον ρολο που του ανατεθει ειναι αλλη κουβεντα
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανεξάρτητα με το αν είναι καλή επιλογή και με το αν θα αποδώσει ο ποδοσφαιριστής (εάν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή), τα μυνήματα που γράφονται στο Instagram του παίκτη αποτελούν ένα new low για αυτό που κάποτε αποκαλούσαμε "λαό του ΠΑΟΚ"
Μα τι περίμενες; Αυτός είναι ο νεοΠΑΟΚτσης. Αυτός που ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου έχει λείψει η εποχή που ο αντίστοιχος 13χρονος πίστευε ακράδαντα πως ο Ίντιο είναι ο επόμενος Καφού
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να θέλω να χρυσωσω το χάπι , αφού σε καμία περίπτωση το βιογραφικό του παίκτη δεν συνάδει με τις διαρροές τις ΠΑΕ για τοπ επιθετικό κτλ θα κάνω μια ανάλυση , στο λίγο που τον έχω δει . Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό κορμί , 1.87 με αρκετό παιχνίδι με πλάτη . Δηλαδή υποδοχή και ρολάρισμα πάνω ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κανιβαλισμός που συντελείται έχει να κάνει με κάτι που αν χρησιμοποιούσαμε την κοινή λογική μας θα καταλαβαίναμε αμέσως ότι δεν στέκει. Αυτό είναι η "πληροφόρηση" ότι ο παίκτης αμείβονταν με 300Κ και ο ΠΑΟΚ του δίνει κοντά 2εκ
Συγνώμη παιδιά αλλα αυτά τα νούμερα δεν παίζουν πουθενά.
Να πας από το ...
Συγνώμη παιδιά αλλα αυτά τα νούμερα δεν παίζουν πουθενά.
Να πας από το ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει τεράστια έλλειψη κριτικής σκέψης.
Μίλαμς για ένα παιδί που στα 27.5 του έχει 2500 συνολικά λεπτά σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας,ενώ έρχεται και από μια αρκετά κακή χρονιά.
Δηλαδή πέρσι ο ΠΑΟΚ έφερε για την επίθεση του έναν παίκτη που σκόραρε ανελλιπώς στο βέλγιο την τελευταία του χρόνια ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου έχει λείψει η εποχή που ο αντίστοιχος 13χρονος πίστευε ακράδαντα πως ο Ίντιο είναι ο επόμενος Καφού
Ναι, να είχε ο αντίστοιχος 13χρονος Instagram να βλεπαμε τι θα ’γραφε
Ο 13χρονος απλώς αναπαράγει πιο ωμά και χωρίς φίλτρο την ατμόσφαιρα που κυριαρχεί γύρω του. Την κουλτούρα της ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:27
- Jump to forum
- Jump to topic
επισης βλεποντας τα highlights...τι χταποδι ειναι αυτος ο τερματας της φρονιζονε ρε, απαπαπα
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχως τους ξεσκεπασατε και γλιτωσαμε ρε μάγκες.fidel έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:53Λογικό, προσπαθούν εδώ και κάποιες μέρες να μας πλασάρουν τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες...black death έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:50 Αυτο που δεν θέλω να διανοηθω ειναι να καναν πισω απ τις αντιδρασεις.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο που δεν θέλω να διανοηθω ειναι να καναν πισω απ τις αντιδρασεις.
Λογικό, προσπαθούν εδώ και κάποιες μέρες να μας πλασάρουν τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες...
Ευτυχως τους ξεσκεπασατε και γλιτωσαμε ρε μάγκες.
Άστο μην το ψάχνεις, δεν τους πιάνεις από πουθενά. Αν έρθει παίκτης που ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχει κάτι για να γυρίσει το κλίμα. Πάντα έτσι ήταν το κλίμα. Στο γήπεδο ήταν διαφορετικό το κλίμα. Εορτινο. Δηλαδή εκεί που μετράει. Γι αυτό και πήρες πρωτάθλημα στο Χαριλάου. Γιατί αυτοί που είμασταν γήπεδο δεν χαμπαριάζαμε όλη την χρονιά ούτε από ράδια ούτε από σοσιαλ μίντια. Γι αυτό και περσυ ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτη ειναι η μάχη. Αμα φτιάξεις το κλιμα με το μεγα μπαλαδοφατσα οπαδο πας για τσαμπιονς λιγκ. Και κυρίως τα 13χρονα.Nikodiai έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:07 Φερε Ουρμπανσκι,φερε κανονικο φορ και οχι αστεια στοιχηματα και γυρναει το κλιμα.