Αναζήτηση για περισσότερες από 3968 εγγραφές
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 09:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Εδώ παρουσιάζεται λάθος ολέθριο που ανανεώθηκε εγκαίρως ο Παβλένκα και έτσι χάθηκε η διαπραγματευτική ισχύς για τον Κοτάρσκι, για τον οποίο τελικά ή ουρά από προτάσεις και δη από υπερκλαμπς σε σχέση με τον ΠΑΟΚ παραδόξως δεν προέκυψε.
Ο Pavlenka εμένα με δίνει τη σιγουριά που ΔΕΝ μου έδωσε ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 09:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν πουληθει και ο Ντελιας δε θα φτασουμε καν τα 10Κ διαρκειας
Αν τέτοιοι είμαστε αλλά κατά τα λοιπά ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και πρόσωπα και πράγματα κτλ κτλ τότε δε μας φταίει κανένας. Επίσης φτάνει λίγο πια με την συζήτηση για την ανανέωση ενός παίκτη (για διάφορους λόγους σημαία βέβαια) που ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Τοσκιτσης ( που δν τον πιστευω ) εγραψε οτι τα βρηκαμε με τον Πολωνο κ απομενει τ ντιλ με Μπολονια που.λογικα θα ερθει!!!
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χρειαζεται να ειναι καθαροαιμο εξαρι. Αλλο το καθαροαιμο εξαρι και αλλο παικτης να μπορει να παιξει μπροστα απο τα στοπερ,να δινει την ασφαλεια που θελει ο Λουτσεσκου στη πρωτη πασα με μια στοιχειωδη ικανοτητα να καλυψει αμυντικα χωρους. Ο Μαριν πχ μπορει να το κανει αυτο.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγαπω παπά αλλα πολυ απλα δεν μπορει να ισχυει κατι τετοιο.Θα εσπαγε καθε ρεκορ βλακειας...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λεω οτι έναν παίκτη σαν τον Λόβρεν καλά θα είναι να μη βιάζεστε να τον ξεγράψετε. ΔΕΝ γνωρίζω τι θα κάνει, γνωρίζω οτι το σοφό θα ήταν να μη σπάμε πλάκα γιατί μπορεί να εκτεθούμε.
Ο ΠΑΟΚ βεβαίως θέλει στόπερ.
Ο ΠΑΟΚ βεβαίως θέλει στόπερ.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚτσης θέλει κατι παίχτες τύπου Νούσ, Αλφαρελα η γουτα ξέρω γω.
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚτσης θέλει κατι παίχτες τύπου Νούσ, Αλφαρελα η γουτα ξέρω γω.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Το δέσαμε κομπο τωρα οτι δεν θέλουν σεντερ μπακ;
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Eπίσης, σε αποστροφή του λόγου του είπε ότι μπορεί να λεώ 80-20 και να το κάνω για γούρι...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να καταλάβουμε τον παραλογισμό που κυριαρχει: Το 95+% εδώ μέσα όταν μιλάει για δημοσιογράφους, μιλάει για ΑΡΔ που δεν έχουν ιδέα, δεν ξέρουν τίποτα, δεν βρίσκουν τίποτα. Και παρόλα αυτά, με του που αναφέρει κάτι κάποιος ΑΡΔ σε μια τυχαία εκπομπή, ποστ στο facebook η συζήτηση με ένα φίλο του στο ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή η ομάδα μπορεί να πουλήσει παραπάνω και δεν το κάνει;;
Αν δεν έρθει μια συγκεκριμένη αγορά όπως η αγγλική δε θα πάρεις τπτ τρέλα λεφτα;;
Αν δεν έρθει μια συγκεκριμένη αγορά όπως η αγγλική δε θα πάρεις τπτ τρέλα λεφτα;;
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια μέρα πριν κλείσουμε τα 2 πλάγια μπακ, Μια μέρα μόνο πριν, ο μιζερογλου έλεγε δεν υπάρχει τίποτα έτοιμο να κλείσει, ο Στέργιος τα έδινε ολα μαύρα και γενικώς έγραφαν ότι τους κατέβει
Δεν έχουν προφανώς χαμπάρι και τζάμπα χαλιεστε
Δεν έχουν προφανώς χαμπάρι και τζάμπα χαλιεστε
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Και παρεμπιπτόντως, κανένα γεγονός δεν με έχει διαψεύσει εμένα προσωπικά. Εγώ μια χαρά ευχαριστημένος είμαι με το πως είναι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Πέρυσι πρωτάθλημα πήρα. Πριν 6 χρόνια πάλι. Πήρα και μερικά κύπελλα. Έχω τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, δεν έχω χρέη και δεν είμαι στο άρμα κανενός ...