Αναζήτηση για περισσότερες από 3818 εγγραφές

Return

από giapas
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δηλαδή θα δώσει σε μένα λογαριασμό ένας δισεκατομμυριούχος με τι μέσο θα πάει στο γήπεδο ;
Μπορεί τα λεωφορεία να κάνανε απεργία ή να είχε χαλάσει το air condition στη λιμο.

Και να είπε που να μπλέκω στη ζέστη ας πάω με το ελικόπτερο.

Κι αυτό μας πειράζει;
από Ronnie
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Καλώς ήρθες πίσω στον Π.Α.Ο.Κ. Ιβάν Σαββίδη.
από aivas19
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:36 Το σκηνικο με το ελικοπτερο περισσοτερο θυμιζει τις γραφικοτητες του βενγκα παρα τον Ιβαν που γνωριζουμε...
Κι αυτό σε πείραξε;
από Equalizer
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Τα ελικόπτερα προσωπικά τα έχω χεσμένα, και μεγιστάνας να ήμουν δεν θα ήθελα να έχω

Αλλά το να λέτε οτι το κάνει για εντυπωσιασμό και οτι πάντα έτσι ερχόταν, είναι απλά λάθος

ΟΧΙ, δεν το κάνει για εντυπωσιασμό. ΟΧΙ δεν ερχόταν πάντα ετσι.

Από χτες είναι γνωστό οτι έχει στηθεί πολύ εκτενές σχέδιο ...
από DamoN
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:00
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η δολοφονία χαρακτήρα ή cancel culture οπως Λένε στο χωριό μου ή όπως θέλετε πείτε το στο πρόσωπο του Σαββιδη εκτός από το να μας σπάει τα τέτοια σε τι αποσκοπεί ;
Ακόμα και μετριοπαθής να είσαι με τα πεπρωμένα του Ιβαν 15 χρόνια τώρα , χωρίς να τον έχεις εικόνισμα απλά να νιώθεις ότι έκανε την ...
από renegade
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:00
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως οι καμία 10 καινούργιοι λογαριασμοί το τελευταίο διάστημα είναι φουλ ενεργοί...μόνο τυχαίοι δεν είναι
από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:01
Jump to forum
Jump to topic

Θα συμφωνησω Damon και θα συμπληρωσω οτι απλα μπορει να ειναι μπλε κομματοσκυλα.Γιατι τετοιο μενος,εχω δει μονο απο μπλε παοκτσιδες στην μετα Κουλη εποχη.
από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Nikodiai Ωπα γιατι αρπαζεσαι;Ειπα εσενα προσωπικα;Εδω κ κανα μηνα,βλεπουμε νεα φρουτα,καλοπροαιρετους κατα τα αλλα,να ειναι αρκετα ενεργοι,αλλοι να ειναι κ μηχανικοι για να σχολιασουν αρνητικα περι γηπεδου.Ειναι γεγονοτα.Και εγραψα ΜΠΟΡΕΙ να ειναι κομματοσκυλα.

Δεν σε εβαλα απεναντι σε κανεναν ...
από eorptol1
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Patron έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:58 Εσκασε με ελικόπτερο Τούμπα ο πρόεδρος;
Ωχ και αυτό θα τους πειράξει..... Δημοκράτη που είσαι Δημοκράτη συνδεσμε τρομάρα σου ΑΣ με ΠΑΕ? Δεν θα δεις τον Ιβάν σαν σύνδεσμος που είσαι?
από eorptol1
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Nikodiai έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:04 Το να λέτε απόψεις χωρίς να χαρακτηριζετε δεν παιζει;Ποιοι εμείς και ποιοι εσεις;Ποια κομματοσκυλα;Είστε με τα καλά σας;

Ντροπη
Φίλε ντροπή στα κομματοσκυλα ποίαν κομματοσκυλα? Ξερουν αυτοί
από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Εγω προσωπικα και παροτι πιο νιουφης απο εσενα,ποτε δεν μου εκαναν μπουλιγκ οι παλιοι,ισως γιατι απεδειξα με τον χρονο οτι ειμαι αγνο παοκτσακι και κερδισα την εμπιστοσυνη των υπολοιπων μελων -θελω να πιστευω-,αλλοι δεν την εχουν κερδισει αυτη την εμπιστοσυνη.Θελει χρονο.

Αληθεια χαρα στο κουραγιο ...
από eorptol1
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η δολοφονία χαρακτήρα ή cancel culture οπως Λένε στο χωριό μου ή όπως θέλετε πείτε το στο πρόσωπο του Σαββιδη εκτός από το να μας σπάει τα τέτοια σε τι αποσκοπεί ;
Ακόμα και μετριοπαθής να είσαι με τα πεπρωμένα του Ιβαν 15 χρόνια τώρα , χωρίς να τον έχεις εικόνισμα απλά να νιώθεις ότι έκανε ...
από eorptol1
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Και όμως έκανες σχόλιο, και ο τρόπος που απαντάς δείχνει εμπάθεια, δεν χρειάζεται να πω εγώ τίποτε...
Δεν βρήκες γραφικό την αποστολή με κουριερ μιας βεβαίωσης ύπαρξης χρημάτων του τέλη βρήκες γραφικό το ελικόπτερο ότι πεις
από DamoN
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που το παίζετε χαζούληδες λες και απευθύνεστε σε άλλους χαζούληδες εμένα προσωπικά μ γυρνάει το αρχιδι.
Είναι δηλαδή το ίδιο να κράξει ο Χ,Ψ Damon τον ιβαν που έχει λογαριασμό στο φόρουμ εδώ και πόσα χρόνια και ξέρουμε πάνω κάτω τι ρόλο βαράει και είναι το ίδιο να έχω κάνει λογαριασμό πριν κάτι ...
από navigator11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Συνειδητά απέχω από οτιδήποτε δε σχετίζεται με το αμιγώς αγωνιστικό.
Κάποιες φορές όμως δεν αντιστέκομαι στον πειρασμό.
Διαβάζω δεξιά, αριστερά και εδώ μέσα απόψεις του στυλ, τι Σαββίδης ,τι Μυστακιδης, Εμάς μας ενδιαφέρει το καλό του ΠΑΟΚ, μας ενδιαφέρει να γίνει γήπεδο στον ΠΑΟΚ και όποιος ...