Αναζήτηση για περισσότερες από 4023 εγγραφές

Return

από Vet_eranos
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ειπα οτι δεν θα ξανασχολιασω για βοηθησω να μειωθεί η ενταση αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ. Σε τι βοηθάει η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκτος απο την πολωση δεν καταλαβαίνω. Ειπαμε να πεσουν οι τόνοι για να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος κι ας διαφωνούμε, οπως κανουμε σε αυτό το φορουμ.
Καπου πρεπει να ...
από panta
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί κανείς δε ρώτησε αφού ο σοβαρός Θεσσαλονικεύς (σύμφωνα με τον μαθηματικό καμία σχέση με άλλους η σοβαρότητα, το κύρος και εξυπνάδα του) δεν έχει δέσει χειροπόδαρα τον ΑΣ με το χαρτί που υπογράφηκε γιατί έτρεξε να κάνει εταιρία ειδικού σκοπού ¨νέα Τούμπα¨;
Έτσι απλά; ¨φτου και το πατάω¨ όπως ...
από Vet_eranos
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Ειπα οτι δεν θα ξανασχολιασω για βοηθησω να μειωθεί η ενταση αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ. Σε τι βοηθάει η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκτος απο την πολωση δεν καταλαβαίνω. Ειπαμε να πεσουν οι τόνοι για να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος κι ας διαφωνούμε, οπως κανουμε σε αυτό το φορουμ.
Καπου πρεπει να ...
από Elkjaer
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Δεν φτάνει φλιτ ή αροξόλ. DDT πρέπει να πέσει στον ΑΣ για να καθαρίσει
από burbu
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα είναι ότι την πόλωση την προκάλεσαν και την συνέχισαν οι του ΑΣ, γιατί απλά αν δεν μιλούσαν με υπεκφυγές και ήταν ειλικρινείς,και δεν έθιγαν το Σαββίδη, δεν θα έβγαινε καμία ανακοίνωση της ΠΑΕ, η μάνα του συλλόγου δεν έπρεπε να προστατέψει την ενότητα του συλλόγου?

Συμφωνώ απόλυτα ...
από Vet_eranos
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Η επόμενη σκέψη μου είναι ΕΜΕΙΣ πως μπορούμε να τους εξωθησουμε στην έξοδο..

Να μαζέψουμε πχ 10.000 υπογραφές επιβεβαιωμενα πελατών της ΠΑΕ σε αντιπαράθεση στους 218 τους??

Δε ξέρω.. Εσείς που είστε κ πιο κοντά, πιο δυναμικοί, πιο "φωνακλαδες" από μένα πρεπει να το βρείτε..
από burbu
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Η εταιρεία ΟΛΘ Α.Ε., γνωστή και ως Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, ανήκει στην South Europe Gateway Thessaloniki Limited (SEGT), η οποία κατέχει το 67% των μετοχών, σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ. Το υπόλοιπο 33% των μετοχών ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, και στην ελεύθερη κυκλοφορία. Η SEGT ...
από loukas karadimos
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Η εταιρεία ΟΛΘ Α.Ε., γνωστή και ως Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, ανήκει στην South Europe Gateway Thessaloniki Limited (SEGT), η οποία κατέχει το 67% των μετοχών, σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ. Το υπόλοιπο 33% των μετοχών ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, και στην ελεύθερη κυκλοφορία. Η ...
από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθένας έχει βεβαίως το δικαίωμα στην άποψη του

Και εγώ όμως έχω δικαίωμα να σχολιάσω ότι ορισμένα άτομα παρότι το ΕΓΚΛΗΜΑ επί δύο μήνες τους άφηνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ουδέτερους, σπεύδουν να υπογραμμίσουν κάθε λάθος που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ασχέτως αν αφορά εντελώς δευτερεύουσες πτυχές του ...
από loukas karadimos
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Είναι αδιανόητο φίλε μου να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι επιχηρηματιας του βεληνεκούς του Σαββίδη θα έμενε με δεσμευμένα κεφάλαια, κι όμως το πιστεύουν πολλοί

Φίλε μου μακάρι να μπορούσα να πω εδώ μέσα πράγματα που ξέρω επιχειρηματικά για τον Σαββιδη

Η δύναμη του είναι ότι όλοι βλέπουν ένα ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Πρόσφυγες ήμασταν και πρόσφυγες θα παραμείνουμε. Όταν η μάνα σου δεν σέ υπολογίζει και κατά κάποιο τρόπο σε εξωθεί να φύγεις απ'το σπίτι τι κάνεις; Τα παρατάς ;Τι βάζεις στα πόδια; Όχι. Πας αλλού και φτιάχνεις το δικό σου. Αν τελειώσει θετικά η ιστορία με το Καυτανζόγλειο και συνεχίζουν το ίδιο έργο ...
από Ιάσονας
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Εκτος απο οτι τα εχουν κανει σκατα ΠΑΕ και ΑΣ, απο την μια εχεις τον ΑΣ που εχει καβατζωθει στο οτι εχει πλεον κιαλλο ενδιαφερομενο επενδυτη και απο την αλλην τον Ιβαν που εχει χωσει τοσα χρονια λεφτα και δε θελει να μπει στην διαδικασια να αποδειξει στον ΑΣ οτι εχει να διαθεσει τα κεφαλαια ...
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

@jibbie εχω πει τη συνολικη μου αποψη. Ο συγκεκριμενος ΑΣ εχει προτιμηση στον Μυστακιδη για λογους που ξερει εκεινος και θα μπορουσα να μαντεψω, αλλα να συζητησω εκτος φορουμ. Παρολα αυτα ομως γνωριζοντας οτι κατι τετοιο δεν θα μπορουσε να περασει ευκολα ,επιλεγει να δωσει την ευκαιρια στον Ιβαν ...
από burbu
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Είναι αδιανόητο φίλε μου να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι επιχηρηματιας του βεληνεκούς του Σαββίδη θα έμενε με δεσμευμένα κεφάλαια, κι όμως το πιστεύουν πολλοί

Φίλε μου μακάρι να μπορούσα να πω εδώ μέσα πράγματα που ξέρω επιχειρηματικά για τον Σαββιδη

Η δύναμη του είναι ότι όλοι βλέπουν ...
από Ιάσονας
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Vet_eranos έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
Αυτό που είδα σήμερα ντράπηκα, αηδίασα, απελπιστηκα, σοκαρίστηκα με το τι επικρατεί στον πυρήνα της ομάδας..

*άκου 218 άτομα κ για να εγγραφείς θες 2 από δαύτους αλλά κ τη σύμφωνη γνώμη του ΔΣ.. Ούτε οι μασόνοι τέτοιο κλειστό κλαμπ..
+1926