Αναζήτηση για περισσότερες από 4023 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενας συμμαθητής αμμισθί,μιά milfara ερωτευμένη με τον τέλη,κι ενας δεξιός πιο γραφικός κι απο τον άδωνη.
Πραγματικά ντροπή να ηγούνται αυτά τα άτομα του Α.Σ, του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος στον γαλαξία.
Δεν αντέχεται τόση ψευτιά κι αχαριστία...Και να μας κουνάνε το δάχτυλο...
:opaokara ...
Πραγματικά ντροπή να ηγούνται αυτά τα άτομα του Α.Σ, του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος στον γαλαξία.
Δεν αντέχεται τόση ψευτιά κι αχαριστία...Και να μας κουνάνε το δάχτυλο...
:opaokara ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή θεωρείτε φυσιολογικό μετά από χρόνια απραξίας να υπογράψει ο ΑΣ ένα μνημόνιο στου οποίου τη σύνταξη δεν συμμετείχε;
Λέει ψέματα ο ΑΣ; Έχει ημερομηνίες, ρήτρες κλπ το μνημόνιο; Το έχει διαβάσει κανένας να πει υπεύθυνα ναι ή όχι;
Ένα ψέμα παντως το είπε σίγουρα για το 12+4 και από πότε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω κάτι;
Η ΠΑΕ σε ανακοίνωση της είχε αναφέρει οτι δεν υπάρχει θέμα με τις ημερομηνίες και το Προεδρικό Διάταγμα.
Ο ΑΣ ανέφερε οτι αν δεν ξεκινήσουν εργασίες έως κάποια στιγμή το 2026 (δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία), τότε θα χαθούν τα στρέμματα του Υπουργείου Άμυνας.
Τι ισχύει από τα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά έχετε δίκιο. Καλά τα είπε και ο Κωνσταντινίδης και η Μαρούπα και ο Ησαϊάδης συγκλονιστικός.
Ιβαν μπούλο φύγε, λεφτεριά στα όνειρα μας.
Ιβαν μπούλο φύγε, λεφτεριά στα όνειρα μας.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα βλέπω την ενημέρωση, μεγάλη λέρα φαίνεται κ ο καθηγητής της διαπλοκής ... βαφτίστηκε και αυτός θεματοφύλακας στη κολυμβήθρα του Σιλωαμ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω οτι η νομικος σημερα ειπε αυτο ακριβως οτι πρεπει σε συννενοηση με τη ΠΑΕ να συνταχθει ενα λεπτομερες μνημονιο με συγκεκριμενοποιηση των ορων. Θυμαμαι λαθος?
Στην ΠΑΕ το ειπε; Οχι σε εμας. Επισης η νομικος ειπε οτι αυτο το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για να λυθει με δημοσιο διαλογο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κουριερ; Γιατι απο οτι καταλαβα αυτοι στον ΑΣ δυσκολευονται με τα email.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγκυμονούσε βουνό και γέννησε ποντικάκι.
Αν ο ΑΣ έκανε τόσους μήνες για να αραδιάσει αυτες τις αρλουμπες, αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς το ποσο χαμηλό είναι το επίπεδο όσων εκπροσωπούν τον συλλογο και των συνεργατών τους.
Διάλεξαν έναν φτηνό εκβιασμό (ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς γήπεδο ...
Αν ο ΑΣ έκανε τόσους μήνες για να αραδιάσει αυτες τις αρλουμπες, αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς το ποσο χαμηλό είναι το επίπεδο όσων εκπροσωπούν τον συλλογο και των συνεργατών τους.
Διάλεξαν έναν φτηνό εκβιασμό (ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς γήπεδο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι και να πεις είναι λίγο…
Αριστοτέλεια λογική, μαρξιστική κόκα-κόλα, ο ΑΣ πλήρωσε τα χρέη, εγώ έχτισα τη Θύρα 6, είμαι η μάνα του συλλόγου, το πυθαγόρειο θεώρημα, αδερφέ μου και φίλε μου, ελληνικά επιθεώρησης, τραμπουκισμοί ενός ξεφτίλα, αγιοποίηση Φουφουτίδη, που μας φέρθηκε σαν κύριος, είμαστε ...
Αριστοτέλεια λογική, μαρξιστική κόκα-κόλα, ο ΑΣ πλήρωσε τα χρέη, εγώ έχτισα τη Θύρα 6, είμαι η μάνα του συλλόγου, το πυθαγόρειο θεώρημα, αδερφέ μου και φίλε μου, ελληνικά επιθεώρησης, τραμπουκισμοί ενός ξεφτίλα, αγιοποίηση Φουφουτίδη, που μας φέρθηκε σαν κύριος, είμαστε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Για την ποιότητα του μνημονίου το έγραψα μόλις το διάβασα.
Έπεσα από τα σύννεφα με αυτό που είδα και απόρησα γιατί το έβγαλε προς τα έξω η ίδια η ΠΑΕ.
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω να κάτσει να το αναλύσει, κι έτσι ο κόσμος που δεν ξέρει από τέτοια καταλαβαίνει ότι του πει ο κάθε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μη τί άλλο σήμερα έμαθαν και όσοι δεν ήξεραν ότι ο ΑΣ έβαλε πλάτη στον Ιβάν Σαββίδη από την ώρα που ήρθε στην Ελλάδα εκχωρόντας εδώ και 15ετία νόμιμα ποσοστά του στην ΠΑΕ. Ακόμα για χορηγίες του Ιβάν θα μιλούσαν διάφοροι...
Συγχαρητήρια σε όσους έβαλαν πλάτη να μην περάσει το τελεσίγραφο της ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβάν κάνε γήπεδο στη Θέρμη, στη Μεσήμβρια, στους Ευζώνους, οπουδήποτε.
Αρκεί να πάψει μια για πάντα αυτή η σύνδεση/εξάρτηση μιας ΠΑΕ με ένα ερασιτεχνικό σωματείο.
Στη Νέα Τούμπα του Ερασιτέχνη θα πηγαίνουμε σε καμιά συναυλία.
Αρκεί να πάψει μια για πάντα αυτή η σύνδεση/εξάρτηση μιας ΠΑΕ με ένα ερασιτεχνικό σωματείο.
Στη Νέα Τούμπα του Ερασιτέχνη θα πηγαίνουμε σε καμιά συναυλία.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Για την ποιότητα του μνημονίου το έγραψα μόλις το διάβασα.
Έπεσα από τα σύννεφα με αυτό που είδα και απόρησα γιατί το έβγαλε προς τα έξω η ίδια η ΠΑΕ.
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω να κάτσει να το αναλύσει, κι έτσι ο κόσμος που δεν ξέρει από τέτοια καταλαβαίνει ότι του πει ο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο λαός του ΠΑΟΚ στο ευρωπαϊκό μίλησε και έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Αν εσείς που δεν είστε τίποτα άλλο από λαγοί της κυβέρνησης δεν το λάβατε ή κάνετε πως δεν το λάβατε, μην παίζεται με τον λαό γιατί στο τέλος οι λαγοί σε κάθε περίπτωση αφού επιτελέσουν το σκοπό η μοίρα τους είναι το ...