Αναζήτηση για περισσότερες από 4150 εγγραφές

Return

από page4paok
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Μπορεί να επιβληθούν κυρώσεις στα προερχόμενα από Ρωσία κεφάλαια.

Ε αρα τι συζηταμε για εγγυησεις.

Εγγυήσεις για ύπαρξη κεφαλαίων εκτός Ρωσίας στα οποία δεν μπορούν να επιβληθούν δεσμεύσεις και κυρώσεις.

Αυτό αν υπάρχει ή υπήρξε ποτέ στο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα έχεις 1000 ...
από prist64
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να επιβληθούν κυρώσεις στα προερχόμενα από Ρωσία κεφάλαια.

Ε αρα τι συζηταμε για εγγυησεις.

Εγγυήσεις για ύπαρξη κεφαλαίων εκτός Ρωσίας στα οποία δεν μπορούν να επιβληθούν δεσμεύσεις και κυρώσεις.

οποιαδηποτε κεφαλαια υπαρχουν εκτος Ρωσιας,αν αποφασιστει δεσμευονται την ιδια ...
από laska4
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ δηλαδή βλέπει (αν κάνει το γήπεδο ο Ιβαν) οτι θα γκρεμιστεί και δεν θα χτιστεί λόγω πολέμου και δεν βλέπει καμιά πονηράδα στο να χαρίζει ο άλλος 200 μύρια έτσι, για ένα γήπεδο.

Φίλοι μου φοιτητές μαθηματικοί αυτοί σας ελέγχουν τα γραπτά στις εξεταστικές.
από icue
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Ο φιλος μας εκει μιλησε και για δεσμευσεις κεφαλαιων ΕΝΤΟΣ ΕΕ για την ανοικοδόμηση της Ουκρανιας.

Δεσμεύσεις κεφαλαίων εντός εε τα οποία προέρχονται από Ρωσία.

Τωρα παιζουμε με ...
από Montrealiotis
Jump to forum
Jump to topic

Αν ήθελαν αλλαγές στο μνημόνιο ας τις ζητούσαν και ας την δημοσιοποιούσαν τότε.
Οτιδήποτε έχει να κάνει με το μνημόνιο της ΠΑΕ το οποίο κατά την γνώμη τους δεν είναι επαρκές, μπορούσε να λυθεί ή να λέγανε γιατί δεν το υπογράφουν.
Η «κυρία» ποια νομίζει ότι είναι και μιλάει με τέτοιο ύφος;
Πόσο ακόμα ...
από loukas karadimos
Jump to forum
Jump to topic

Φρικη και τρομος με οσα ειδαμε σημερα

και οσα ειπε ο Gika

προβλεψη μου οτι ο Ιβαν θα τους φυγει γιατι με αυτα τα σκουπιδια διαλογος δε γινεται
από van rooy
Jump to forum
Jump to topic

Ας περιμένουμε και την <αντίδραση> της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ότι ο Ιβαν τους δίνει λιγότερα απ ότι προβλέπει ο νόμος....φαντάζει ως ανέκδοτο.....

Ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν οφείλει ..και όφειλε μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ....επίσης είναι πολύ όμορφο ανέκδοτο.
από vasgias
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ, αφού έχω φάει το σκατό της ζωής μου απ' τη δικιά μου λόγω του ότι είμαι με τα ακουστικά και το κινητό στο χέρι εδώ και τρεις ώρες, πλατσουρίζοντας τα βρωμοπόδαρα μου στο Γάλυφο της Φολεγάνδρου, θέτω το εξής ερώτημα:

γίναμε σοφότεροι μετά από αυτό το, σε-luben-επίπεδα, επεισόδιο ...
από tolis14
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή το διάβασα και κάπου πριν, αν ο ΑΣ ζήτησε από τον Σαββίδη proof of funds όπως έστειλε ο Τέλης και είναι εντάξει και καλυμμένοι μ αυτό, τότε όχι απλά είναι ηλιθιοι, είναι και επικίνδυνοι
από Azrael
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι έκανε κωλοτουμπα ο ΑΣ, είπαν να επανηλειμενως ότι ο Ιβάν έχει τον πρώτο λόγο, έχει επίσης 16 μήνες να παρουσιάσει εγγυήσεις από την στιγμή που η ΠΑΕ θα φτιάξει την εταιρία ειδικού σκοπού, επίσης είπαν ότι ο δεν θα έχουν υπογράψει τίποτα δεσμευτικό με τον Μυστακίδη ...
από Dimitrisou
Jump to forum
Jump to topic

Και στην τελική ας βγαίναν στην τελευταία τους ανακοίνωση και να τα λέγαν αυτά ξεκάθαρα..κύριοι αλλάζετε αυτά αυτά και αυτά και προχωράμε..θέλουμε εγγυήσεις και τις παρακάτω αλλαγές...γιατί σήμερα μια χαρά τα είπαν...
από ToMousiTouCrespo
Jump to forum
Jump to topic

Ε αυτό λένε. Η ΠΑΕ απαίτησε άμεση υπογραφή.

Η παε, αν όντως απαίτησε άμεση υπογραφή γιατί δυσκολεύομαι πολύ να πάρω στα σοβαρά αυτούς του ασ μετά το σημερινό θέατρο σκιών, το έκανε διότι καθισαν σε κοινό τραπέζι και δέχτηκαν όλα τα αιτήματα του ασ. Επίσης το έκανε κάτω από την πίεση του ...
από Γερασίμου
Jump to forum
Jump to topic

Είδα το κλείσιμο από τον πρόεδρο του ΑΣ: έκκληση προς την ΕΣΗΕΜΘ και αρκετοί είπε εδώ μέσα δεν είναι μέλη, ποιοι;, να ρίξουν τους τόνους και να μην υπάρχουν διχαστικές τοποθετήσεις!
Δείτε ποιος/οι μιλάνε. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί ρε...άντε μην φάω ban.
από Montrealiotis
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Προσπαθείτε να ασχοληθείτε σοβαρά με αυτήν την παρωδία; Που τους πήρε και 2 μήνες να ετοιμάσουν;
από abc_o_ karpouzas
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

ο ποιο επικίνδυνος ειναι ο μαθηματικος...

ο ανυρωπος ειναι τερμα ...φευγατος...

τον βαλανε σε μια θεση και νομιζει οτι ειναι ...εξυπνος...

μιλαει σαν να ειναι στον ΑΣ απο τα γεννοφάσκια του

το ποιο επικινδυνο ειναι οτι στον ...λογο του...εβαλε μεσα την λεξη ... ολοκληρωτισμος...

δεν εκφραζει ...