Αναζήτηση για περισσότερες από 4186 εγγραφές

Return

από tolis14
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Και λίγο μελόδραμα στο τέλος για να δέσει το γλυκό
από Dimitrisou
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω να βρίσω τόσο πολύ μου έχουν ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι...αν αυτός είναι επικοινωνιολόγος εγώ είμαι αστροναύτης..άκου εκεί σε συνέντευξη τύπου να σου πω αδερφέ ..ενώ ο κ.προεδρος πέρα από το να φωνάζει δεν λέει τίποτα...δεν έχουν απαντήσει ούτε σε μισή ερώτηση..
από DonnieMcGrath
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Δεν γνωρίζω (και μάλλον οι περισσότεροι εξ ημών) ΤΙ ζητήθηκε από την ΠΑΕ (proof of funds, εγγυητική ή εκκαθαριστικός λογαριασμος), αλλά ΕΑΝ οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον ΑΣ ΠΑΟΚ υπογράφουν μνημόνια ή κινούν διαδικασίες σύμπραξης με οποιαδήποτε πλευρά για την ανέγερση ενός γηπέδου ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΝΑ ...
από Azrael
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο δεν ειναι συνεντευξη τυπου του ΑΣ, των αντιπροσωπων του μυστακιδη ειναι.
από ToMousiTouCrespo
Jump to forum
Jump to topic

Ιβάν κοψτους τα νερά να διψάσουν
από Dimitris_L4
Jump to forum
Jump to topic

Ακουγοντας τη βαλτη ερωτηση του μετροκολις περι εγγυητικης, οποιος δεν εχει καταλαβει τι γινεται παω πασο...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ...Η λεξη ΣΤΗΜΕΝΟΙ ειναι πολυ λαιτ σε ολο αυτο!!!
από george188
Jump to forum
Jump to topic

Ουτε σημερα εχετε τα @@ να πειτε ξεκαθαρα αυτο που θελετε
από Dimitrisou
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Όλο το ζουμί είναι οτι φοβούνται μη γκρεμίσει ο Ιβάν τήν Τούμπα και μετά δεν έχει κεφάλαια να την ξαναχτίσει λόγω τού πολέμου. Όλα τα άλλα που είπανε είναι τζάμπα λόγια.

Ακριβως. Και εχουν δικιο. Επισης ειπανε οτι το μνημονιο που τους κατεθεσαν ΔΕΝ καλυπτει εγγυησεις αν συμβει αυτο, κατι το ...
από Kabamaru11
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Εβαλα λιγα λεπτα να δω,κ ξερασα εμετουλη απο τα ματακια μου.

Επιτελους να καθαριζουμε απο την βρωμια,θεωρω συντομα ο Ιβαν θα βγει πιο δυνατος.

Οσο για τον Τελη,στα δικα μου ματια εχει ηδη πεσει.

Δεν χρειαζονται πολλες φορες λογια για να καταλαβεις,φαινεται η γλωσσα του σωματος.Και ειπανε πολλα ...
από Cylon-4
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Αυτος ο Κωνσταντινιδης, δηλωνει οτι δεν γνωριζει τον Τελη, αλλα εργαζεται στο ατυπο γραφειο τυπου του.
Και ο ουδετερος ΑΣ τον διοριζει υπευθυνο επικοινωνιας.
Αντε γ@μηθειτε ρε κοπροσκυλα.
από laska4
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

Αφού είναι η ΜΑΝΑ του συλλόγου και αγαπάει τα παιδιά της, αν θεωρεί οτι κάποιο από αυτό έχει πρόβλημα το αγαπάει δεν το πετάει εκτός και δείχνει εμπιστοσύνη σε ένα ξένο...Εξαντλεί όλα τα περιθώρια.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΥΡΙΕ ΗΣΑΙΑΔΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΔΑΚΡΥΑ!

ΝΤΡΟΠΗ !!!
από thanasakiss4
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε;; Αγιογραφία για Μυστακίδη, απαντάει σε ερωτήσεις ο ψεκ από το Μετρόπολις, ρωτάει ο Πετρωτος του Μετρόπολις στημένες ερωτησεις. Πάσες ο ένας στον άλλον. Μετά θικτηκανε που τους είπανε στημενουςυ
από Σουριναμέζος
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Περίμενα ξύλινη γλώσσα, αοριστολογίες και υπεκφυγές αλλά μέχρι τώρα έχουμε πάρει μόνο luben content
από Dimitrisou
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Οκ ο ΚΚ έκανε μαλακια ας το δεχτώ αν και δεν το πιστεύω..απ' ότι είπε μετά μίλησε πολλές φορές μαζί τους για να ξεκαθαρίσει την κατασταση και του είπαν όλα οκ..άρα τώρα γιατί χρησιμοποιείτε αυτό σαν κύριο επιχείρημα;τσίπα λέγεται αλλά ποιος την έχασε .