Αναζήτηση για περισσότερες από 4186 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Και λίγο μελόδραμα στο τέλος για να δέσει το γλυκό
- Jump to forum
- Jump to topic
βλακωτος
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να βρίσω τόσο πολύ μου έχουν ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι...αν αυτός είναι επικοινωνιολόγος εγώ είμαι αστροναύτης..άκου εκεί σε συνέντευξη τύπου να σου πω αδερφέ ..ενώ ο κ.προεδρος πέρα από το να φωνάζει δεν λέει τίποτα...δεν έχουν απαντήσει ούτε σε μισή ερώτηση..
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γνωρίζω (και μάλλον οι περισσότεροι εξ ημών) ΤΙ ζητήθηκε από την ΠΑΕ (proof of funds, εγγυητική ή εκκαθαριστικός λογαριασμος), αλλά ΕΑΝ οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον ΑΣ ΠΑΟΚ υπογράφουν μνημόνια ή κινούν διαδικασίες σύμπραξης με οποιαδήποτε πλευρά για την ανέγερση ενός γηπέδου ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΝΑ ...
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο δεν ειναι συνεντευξη τυπου του ΑΣ, των αντιπροσωπων του μυστακιδη ειναι.
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβάν κοψτους τα νερά να διψάσουν
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακουγοντας τη βαλτη ερωτηση του μετροκολις περι εγγυητικης, οποιος δεν εχει καταλαβει τι γινεται παω πασο...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ...Η λεξη ΣΤΗΜΕΝΟΙ ειναι πολυ λαιτ σε ολο αυτο!!!
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουτε σημερα εχετε τα @@ να πειτε ξεκαθαρα αυτο που θελετε
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλο το ζουμί είναι οτι φοβούνται μη γκρεμίσει ο Ιβάν τήν Τούμπα και μετά δεν έχει κεφάλαια να την ξαναχτίσει λόγω τού πολέμου. Όλα τα άλλα που είπανε είναι τζάμπα λόγια.
Ακριβως. Και εχουν δικιο. Επισης ειπανε οτι το μνημονιο που τους κατεθεσαν ΔΕΝ καλυπτει εγγυησεις αν συμβει αυτο, κατι το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εβαλα λιγα λεπτα να δω,κ ξερασα εμετουλη απο τα ματακια μου.
Επιτελους να καθαριζουμε απο την βρωμια,θεωρω συντομα ο Ιβαν θα βγει πιο δυνατος.
Οσο για τον Τελη,στα δικα μου ματια εχει ηδη πεσει.
Δεν χρειαζονται πολλες φορες λογια για να καταλαβεις,φαινεται η γλωσσα του σωματος.Και ειπανε πολλα ...
Επιτελους να καθαριζουμε απο την βρωμια,θεωρω συντομα ο Ιβαν θα βγει πιο δυνατος.
Οσο για τον Τελη,στα δικα μου ματια εχει ηδη πεσει.
Δεν χρειαζονται πολλες φορες λογια για να καταλαβεις,φαινεται η γλωσσα του σωματος.Και ειπανε πολλα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτος ο Κωνσταντινιδης, δηλωνει οτι δεν γνωριζει τον Τελη, αλλα εργαζεται στο ατυπο γραφειο τυπου του.
Και ο ουδετερος ΑΣ τον διοριζει υπευθυνο επικοινωνιας.
Αντε γ@μηθειτε ρε κοπροσκυλα.
Και ο ουδετερος ΑΣ τον διοριζει υπευθυνο επικοινωνιας.
Αντε γ@μηθειτε ρε κοπροσκυλα.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού είναι η ΜΑΝΑ του συλλόγου και αγαπάει τα παιδιά της, αν θεωρεί οτι κάποιο από αυτό έχει πρόβλημα το αγαπάει δεν το πετάει εκτός και δείχνει εμπιστοσύνη σε ένα ξένο...Εξαντλεί όλα τα περιθώρια.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΥΡΙΕ ΗΣΑΙΑΔΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΔΑΚΡΥΑ!
ΝΤΡΟΠΗ !!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΥΡΙΕ ΗΣΑΙΑΔΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΔΑΚΡΥΑ!
ΝΤΡΟΠΗ !!!
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε;; Αγιογραφία για Μυστακίδη, απαντάει σε ερωτήσεις ο ψεκ από το Μετρόπολις, ρωτάει ο Πετρωτος του Μετρόπολις στημένες ερωτησεις. Πάσες ο ένας στον άλλον. Μετά θικτηκανε που τους είπανε στημενουςυ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Περίμενα ξύλινη γλώσσα, αοριστολογίες και υπεκφυγές αλλά μέχρι τώρα έχουμε πάρει μόνο luben content
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ ο ΚΚ έκανε μαλακια ας το δεχτώ αν και δεν το πιστεύω..απ' ότι είπε μετά μίλησε πολλές φορές μαζί τους για να ξεκαθαρίσει την κατασταση και του είπαν όλα οκ..άρα τώρα γιατί χρησιμοποιείτε αυτό σαν κύριο επιχείρημα;τσίπα λέγεται αλλά ποιος την έχασε .