Αναζήτηση για περισσότερες από 4195 εγγραφές

Return

από george188
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Mιας και το βρήκα ποσταρισμενο στο facebook θα το ποστάρω και εδω για να τελειωνει το παραμύθι της ΜΑΝΑΣ του Συλλογου¨.
Ο ΠΑΟΚ σε όλα τα τμήματα του από την ίδρυση του συλλόγου το 1926 έως και την προηγούμενη χρονιά του 2025 έχει συνολικά σε όλα τα αθλήματα μεικτά πρωτάθλημα και κύπελλο
124 τρόπαια ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

Διαφωνω με τον equalizer και με τους συμφορουμιτες για την ευθυνη Τελη.

Εχει μεγαλυτερη ευθυνη και απο τον ΑΣ, γιατι πισω απο ολα αυτα ειναι αυτος,
τα συμφεροντα του και τα χρηματα του και οτι αλλο θελουν καποιοι αλλοι να συμβει απο πισω
σε οικονομικο-γεωπολιτικο επιπεδο. Ειναι αυτο που λεμε ο ...
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Το αυτονόητο ΘΑ ΗΤΑΝ, εφόσον δεν υπάρχει συνεργασία ΠΑΕ - ΑΣ με ξεκάθαρη απόφαση του ΑΣ, να όριζαν μια γενική συνέλευση σε πχ ένα χρόνο από σήμερα με ταυτόχρονο κάλεσμα στον κόσμο να γίνει μέλος και να έχει δικαίωμα ψήφου.

Μέχρι τώρα πορευομασταν χωρίς απαίτηση για ΓΣ καθώς υπήρχε, νομίζαμε ...
από Andrew R
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Φαντάσου "αδύναμος" από τις κυρώσεις και πόλεμο κοβιντ κλπ..

Και μετράμε 1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο, 2 τελικοί κυπέλλου, ευρωπαϊκές πορείες, προπονητικό κέντρο με αγορασμενες εκτάσεις, ολοκληρωμένα σχέδια για γήπεδο.

Φαντάσου λοιπόν οτι με κυρώσεις και ως "αδύναμος", τί μισηγα έπεσε σε κάθε ...
από Мир
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Από εκδοτικό όμιλο που έχει χάσει το μέτρο ..
Έκτακτη Γ.Σ. στην ΕΠΟ για αντικατάσταση του Δημοκράτη Παπαδόπουλου
Μένει να διευκρινιστεί, γιατί ζήτησε κάτι τέτοιο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει την παθολογική αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και κυρίως την ανιδιοτέλειά του ...
από Eagle1980
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Το γ'ηπεδο θα το κάνει ο ΙΒΑΝ . :nairepaok:
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Αχταρμας ξανά

Κατά αρχάς τα όσα γράφει ο φίλος Νοτοριους είναι γενικώς ας πούμε αποδεκτά. Δεν μπορούμε να τα κρίνουμε ως σωστά ή λάθος αλλά δείχνουν οκ.

Η φράση "το παίζετε μάγκες" προκλητική, αλλά όλοι μας έχουμε γράψει πολλά τόσες μέρες οπότε κλαιν Μάιν

Ο αχταρμας προκύπτει όμως από το ότι ...
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Ε όχι ρε φίλε όχι δεν μπορώ

Εκτός του ότι θα έπρεπε να το βλέπεις και μόνος σου, το έχω γράψει κανένα δις φορές εδώ μέσα

Ακομα κι αν δεν το διάβασες είναι αδιανόητο έστω και να ζητάει κάποιος να δείξουμε το προφανες

Ελεος

Κάτσε σε παρακαλώ και διάβασε όλα μου τα ποστ σε αυτό το τοπικ
από eorptol1
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Το παίζετε μάγκες δεν θεωρώ πως είναι προκλητικό. Στο φόρουμ όπως και γενικά στα social media ο περισσότερος κόσμος φέρεται με τελείως διαφορετικό τρόπο απ'ότι στην πραγματικότητα. Εδώ ολημερίς το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου κράζει την εκάστοτε κυβέρνηση και μετά πάει και την ψηφίζει για το ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Το αυτονόητο ΘΑ ΗΤΑΝ, εφόσον δεν υπάρχει συνεργασία ΠΑΕ - ΑΣ με ξεκάθαρη απόφαση του ΑΣ, να όριζαν μια γενική συνέλευση σε πχ ένα χρόνο από σήμερα με ταυτόχρονο κάλεσμα στον κόσμο να γίνει μέλος και να έχει δικαίωμα ψήφου.

Μέχρι τώρα πορευομασταν χωρίς απαίτηση για ΓΣ καθώς υπήρχε, νομίζαμε ...
από Eagle1980
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Τα πράγματα είναι απλά βαζουν υπογραφή στο μνημόνιο Σαββίδη και σε τέσσερα χρόνια έχεις ένα γήπεδο στολίδι στην Τούμπα !!! :nairepaok:
από Taseos
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που θέλετε να δείξω την ίδια εμπιστοσύνη σε έναν άγνωστο πλην πλούσιο έναντι ενός ανθρώπου που γέμισε τα δημοτικά της χώρας ΠΑΟΚσακια και τις ψυχές μας αγαλίασή να το ψάξετε μέσα σας. Όσοι είστε ΠΑΟΚ ΒΕΒΑΙΑ. Όσο δεν είστε ψάξτε το στον πάτο σας . Συγγνώμη από το φόρουμ αλλά έσκασα
από astral
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που θέλετε να δείξω την ίδια εμπιστοσύνη σε έναν άγνωστο πλην πλούσιο έναντι ενός ανθρώπου που γέμισε τα δημοτικά της χώρας ΠΑΟΚσακια και τις ψυχές μας αγαλίασή να το ψάξετε μέσα σας. Όσοι είστε ΠΑΟΚ ΒΕΒΑΙΑ. Όσο δεν είστε ψάξτε το στον πάτο σας . Συγγνώμη από το φόρουμ αλλά έσκασα

Καλά όλα ...
από panta
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Ας γράψω και εγώ 5 σκέψεις και προβληματισμούς που έχω.

Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ανιψιά ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πιστεύω ότι δεν θα παραιτηθεί κανείς τους, εδώ ούτε το καταστατικό δημοσιεύουν και για το συμφωνητικό με τον ιδιοκτήτη delikatessen ούτε καν λόγος.

Το πρόβλημα σε αυτή την πρόταση είναι η λήξη του ΠΔ και της έγκρισης για τα επιπλέον στρέμματα. Αυτό θα είναι και το επιχείρημα τους για να ...