Αναζήτηση για περισσότερες από 4195 εγγραφές
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Πήγαν να σου φάνε το λιμάνι και τους καθάρισες αμέσως. Εδω ειναι λίγο ποιο δυσκολα τα πραγματα και έχεις φάει παπα από δικού σου ανθρώπους. Είναι το τελευταίο τους χαρτί κράτα γερά γιατί εσύ μπορεί να έγινες ΠΑΟΚ αλλά κάποιοι που ήταν ΠΑΟΚ έχουν γίνει γαυροι.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 06:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Αφου δεν διαβασες την συμφωνια; Α.Σ.-Μυστακιδη,πως εισαι σίγουρος οτι αυτη ειναι γεγονός;Γνωριζεις με στοιχεια οτι ο Κατσαρης εχει υπογραψει;Αν όχι,τοτε μηπως να περιμενεις μεχρι την συνεντευξη τυπου,μηπως μας λυθουν οι απορίες;
Αν διαβαζες οτι εγραφα θα ειχες καταλαβει.
Πλεον δε με ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 08:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εφόσον λοιπόν ο κυρ Θανάσης δεν υπέγραψε απολύτως τίποτα, ο "υπάλληλος" Αναστασιάδης είπε επί σκοπώ και δημοσίως ψέματα ότι ζήτησε η ΠΑΕ το έγγραφο της συμφωνίας με Μυστακίδη και της δόθηκε η υπόσχεση ότι θα τους το προσκόμιζαν, πράγμα που δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής, ή ότι η νομική σύμβουλος του ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ιστορία δε θα γράψει τίποτα. Εδώ και τώρα καταχωρίζει τους εφιάλτες στα πιο μαύρα κατάστιχα. Στην ίδια λίστα με τον Κομίνη, τον Αυγενάκη και τον Κατσαρή, για τη λαμπρή τους προσφορά στο μεγαλείο του Συλλόγου. Και φυσικά οι θεματοφύλακες της πάρτης τους (έστω, της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
απαντώντας στον φίλο που ρωτάει για τους συνδέσμους που υποστήριξαν ΑΣ και/ή Μυστακίδη, η άποψή μου είναι η εξής:
απο την στιγμή που είναι σε όλους (και εννοώ σε όλους) πως η στάση του ΑΣ είναι κατά του Σαββίδη (εναντίον του δηλαδή) έχοντας ως κύριο στόχο την αρπαγή της περιουσίας τους απο την ...
απο την στιγμή που είναι σε όλους (και εννοώ σε όλους) πως η στάση του ΑΣ είναι κατά του Σαββίδη (εναντίον του δηλαδή) έχοντας ως κύριο στόχο την αρπαγή της περιουσίας τους απο την ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να ρωτησω τον φιλο τον alexgarcia6
κατι και εγω. Προφανως ειναι η ηταν σε σνδεσμο.
Πολυ καλα και εγω ημουν στα νιατα μου.
Προφανως ειναι οπαδος ενεργος.
Εχει παραβρεθει σε Γενικη Συνελευση του
Συνδεσμου του; Εχει γινει ποτε; Σε ποσους συνδεσμους
τηρουνται οι νομικες υποχρεώσεις απο αυτούς που ...
τηρουνται οι νομικες υποχρεώσεις απο αυτούς που ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία πρόταση. Ψέματα και λογική πλάνη δύο σε ένα.Με απλή λογική και ψυχραιμία αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα χρήματα είναι το μοναδικό απαραίτητο συστατικό για την κατασκευή του σταδίου, χωρίς αυτά δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικα μπραβο ρε φιλε που σκεφτηκες και μπηκες στη διαδικασια να εκμαιευσεις την απάντηση απο τη νεα αυτην εταιρια!
Αναφορικα με την απαντηση: δάκρυσα απο συγκίνηση που υπάρχουν τη σημερον ημερα τετοιοι μεγαλοι ευεργετες που φέρνουν τετοια δωρα (χωρις "κρυφες προθεσεις" και "κανενα ενδιαφερον ...
Αναφορικα με την απαντηση: δάκρυσα απο συγκίνηση που υπάρχουν τη σημερον ημερα τετοιοι μεγαλοι ευεργετες που φέρνουν τετοια δωρα (χωρις "κρυφες προθεσεις" και "κανενα ενδιαφερον ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κοροϊδία συνεχίζεται αλλά είπαμε τουλάχιστον ο Μυστακίδης είναι ένας τρίτος εκτός συλλόγου με τα δικά του συμφέροντα, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ δε μπορούμε να του προσαψουμε κάτι τρομερό πέρα από τις ενδείξεις εξαγοράς "ψήφων" και τις φήμες περί στελεχών που μετακινήθηκαν κρυφά κλπ. Λεω για την ώρα καθώς ΑΝ ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Γραφω σχετικα με το σχόλιο "Ας γινομασταν μελη στον ΑΣ", χωρις να εχω να προτείνω κάποια ιδεα ή καποια λύση.
Απλα θελω να αναφέρω οτι η διευρυνση της δυνατοτητας ψηφου στις δημοκρατιες δεν μείωσε απαραίτητα την διαφθορα και την κακοδιαχείρηση (δειτε ευρωπαικες/δυτικες κυβερνησεις, ευρωκοινοβουλιο ...
Απλα θελω να αναφέρω οτι η διευρυνση της δυνατοτητας ψηφου στις δημοκρατιες δεν μείωσε απαραίτητα την διαφθορα και την κακοδιαχείρηση (δειτε ευρωπαικες/δυτικες κυβερνησεις, ευρωκοινοβουλιο ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να ρωτησω τον φιλο τον alexgarcia6
τηρουνται οι νομικες υποχρεώσεις απο αυτούς ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραίος ο @Psagmenos4.
To mail απάντησης της Νέας Τούμπας Α.Ε. και οι ανακοινώσεις-θέσεις του ΔΣ ΑΣ σαν να παραταυτίζονται δεν νομίζετε;
Τόσο μεγάλη σύμπνοια απόψεων ούτε το ίδιο πρόσωπο να τα έγραφε…
To mail απάντησης της Νέας Τούμπας Α.Ε. και οι ανακοινώσεις-θέσεις του ΔΣ ΑΣ σαν να παραταυτίζονται δεν νομίζετε;
Τόσο μεγάλη σύμπνοια απόψεων ούτε το ίδιο πρόσωπο να τα έγραφε…

- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμιδια αλλα οπως ειπε και ο Equalizer και φωνάζω εξαρχής, το θέμα ειναι ο ΑΣ οχι ο μυστακιδης που κάνει την κινηση του με γνώμονα το τι θελει και τι τον συμφερει
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουν προσλαβει το chatgpt;
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα εγκληματα του ΑΣ γραφτηκαν πολλες φορες εδω μεσα...
Ειτε με κομψο ειτε ακομψο τροπο...
Στην πραξη ομως τι γινεται;
Ωραιες οι καταρες και τα αναθεματα πισω απ τα πληκτρολογια...αλλα τι προτεινετε;;
Και εκτος απο το τι προτεινετε...τι κανετε στην πραξη;;;
Εγω π.χ. εκανα τα χαρτια και θα κατατεθει ...