Και καλά κάνουμε, ουτε ξέρουμε απο που έρχεται ο κυριος Τέλης και είμαι και φοβερά καχύποπτος απέναντι του.
Ο Σαββίδης έμπρακτα έχει αποδείξει την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και του αξίζει σεβασμός και ευγνωμοσύνη.
Ο δήθεν σωτήρας, είναι οφθαλμοφανές οτι είναι εγκάθετος καποιον οικονομικογεωπολιτικών ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3778 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Ο κακος ολιγαρχης,εδωσε εντολη σε κατι εταιριες της φουτσας,να κανουν μελετη για την Νεα Τουμπα.ΓΕΓΟΝΟΣ
Εστω κ μετα απο 3 χρονια,ειδαμε τα πλανα,τα σχεδια κτλ κτλ.ΓΕΓΟΝΟΣ
Απο την αλλη,ο αλλος φραγκατος,χωρις να εχει βγει να μιλησει παρα απειροελαχιστα,θελει να χτισει ταχιστα το γηπεδο,πανω σε τι ...
Απο την αλλη,ο αλλος φραγκατος,χωρις να εχει βγει να μιλησει παρα απειροελαχιστα,θελει να χτισει ταχιστα το γηπεδο,πανω σε τι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εγγυητική τραπέζης είναι έγγραφο το οποίο εκδίδεται από την τράπεζα και εγγυάται ότι θα πληρώσει σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι συμφωνηθέντες όροι που έχουν υπογεγραφεί.
Μέχρι τώρα δεν έχουμε ακούσει ούτε για όρους ούτε για τίποτα παρόμοιο
Απορώ πώς άνθρωποι που υποτίθεται ότι ασχολούνται με ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κακος ολιγαρχης,εδωσε εντολη σε κατι εταιριες της φουτσας,να κανουν μελετη για την Νεα Τουμπα.ΓΕΓΟΝΟΣ
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:41
- Jump to forum
- Jump to topic
επειδη γινεται συνεχης λαθος αναφορα ειτε εδω ειτε στα σοσιαλ ο κυριος μυστακιδης ΔΕΝ εστειλε εγγυητικη επιστολη ,το εγγραφο που σταλθηκε στον ΑΣ απο την τραπεζα που ειναι πελατης και εχει λογαριασμος εκει λεει/αναφερει οτι εγγυαται(η τραπεζα) οτι ο μυστακιδης εχει 250 χαρτια στους λογαριασμους ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:47
- Jump to forum
- Jump to topic
kataramenos5
1. Κι όμως η αναζήτηση στο νέο φόρουμ δουλεύει. Ως ινφο το λέω μη ψάχνεις άδικα
2. Εγώ όμως δεν αναρωτήθηκα ποιοι ξέρετε. Αλλά από που ξέρετε. Κι αν εσύ τι έμαθες από ένα γνωστό, τότε ρωτα αυτόν από πού το έμαθε. Και θα δούμε που θα καταλήξει η έρευνα και πόσο τίμια είναι τα ...
1. Κι όμως η αναζήτηση στο νέο φόρουμ δουλεύει. Ως ινφο το λέω μη ψάχνεις άδικα
2. Εγώ όμως δεν αναρωτήθηκα ποιοι ξέρετε. Αλλά από που ξέρετε. Κι αν εσύ τι έμαθες από ένα γνωστό, τότε ρωτα αυτόν από πού το έμαθε. Και θα δούμε που θα καταλήξει η έρευνα και πόσο τίμια είναι τα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα αντίγραφο λογαριασμού από την ubs πήρε ο Α Σ
Ελβετία ζω , σε δύο λεπτά βγαίνει , στα παπαρια μας , κανένας δεν αμφισβητεί ότι είναι πακέτο ο τελης, τι καινούργιο μάθαμε;
Ας το έδινε πριν ένα μήνα
Ο ιβαν χώνει στην ΠΑΕ από το 12
Μακριά από τον ΠΑΟΚ οι διχαστικές τάσεις, τα κάστρα πέφτουν ...
Ελβετία ζω , σε δύο λεπτά βγαίνει , στα παπαρια μας , κανένας δεν αμφισβητεί ότι είναι πακέτο ο τελης, τι καινούργιο μάθαμε;
Ας το έδινε πριν ένα μήνα
Ο ιβαν χώνει στην ΠΑΕ από το 12
Μακριά από τον ΠΑΟΚ οι διχαστικές τάσεις, τα κάστρα πέφτουν ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εγγυητική τραπέζης είναι έγγραφο το οποίο εκδίδεται από την τράπεζα και εγγυάται ότι θα πληρώσει σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι συμφωνηθέντες όροι που έχουν υπογεγραφεί.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ολο μπερδεμα το κανει το κεντρικο αρθρο στο σαιτ που αναφερει το εξης...
Ανακοίνωση ΑΣ ΠΑΟΚ: «Έφτασε εγγυητική από τον Μυστακίδη για την κατασκευή της Νέας Τούμπας»
Εξελίξεις στο σίριαλ της Νέας Τούμπας, με την νέα ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ κατά την οποία ο Αριστοτέλης Μυστακίδης έστειλε με κούριερ ...
Ανακοίνωση ΑΣ ΠΑΟΚ: «Έφτασε εγγυητική από τον Μυστακίδη για την κατασκευή της Νέας Τούμπας»
Εξελίξεις στο σίριαλ της Νέας Τούμπας, με την νέα ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ κατά την οποία ο Αριστοτέλης Μυστακίδης έστειλε με κούριερ ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Κάτι κυκλοφόρησε για μια εγγυητική 250 εκ. ευρώ.
Οταν ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να πέσει κατηγορία για ίσως 250 χιλ. ευρώ, κάνενας μεγιστάνας εκ Λονδίνου δεν εμφανίστηκε να δώσει ούτε ευρώ τσακιστό. Ολα αυτά το όχι μακρινό 2012.
Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε γιατί τον κάλεσε ο Βρύζας και εν ολίγοις του είπε "ή ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Επαναλαμβανω οπως εγραψα οταν πρωτοεσκασε η ανακοινωση του ΑΣ πριν 2 εβδομαδες
οτι πολλοι πατε και χρησιμοποιειτε επιχειρηματα που χρησιμοποιουν αλλοθρσηκοι για να αμφισβητησουν τον Ιβαν
"γιατι δεν ηρθε πιο νωρις" "γιατι δεν τα βαζει στο μπασκετ" ολα αυτα ακουστηκαν και το 2006 και το 2012 και ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Special 4 O Ιβαν εχει κερδισει την εμπιστοσυνη μας,σχεδον απ ολους τουλαχιστον.
Εχω καποιες αποριες,που φυσικα δεν περιμενω απο εσενα να απαντησεις.Αλλοι πρεπει να απαντησουν στον λαο του ΠΑΟΚ,αλλα παιζουν κρυφτουλι.Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.
Η διοικηση του Α.Σ. εξακολουθει να ειναι ...
Εχω καποιες αποριες,που φυσικα δεν περιμενω απο εσενα να απαντησεις.Αλλοι πρεπει να απαντησουν στον λαο του ΠΑΟΚ,αλλα παιζουν κρυφτουλι.Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.
Η διοικηση του Α.Σ. εξακολουθει να ειναι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά το σκηνικό μου φαίνεται φαρσοκωμωδία.
Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης εγώ μπορώ να σας πω λόγω κλάδου ότι ο τελης έχει κάνει κάκιστες κινήσεις στην ναυτιλία και χανει λεφτά κάθε μέρα
Αν θέλετε να το πάμε στο καριολικι να το πάμε , κανένα πρόβλημα
Σεβασμός στον ΠΑΟΚ και στους υπάρχοντες
Σε όσους μπήκαν μπροστά και φάγανε κυνήγι για να έχουμε τα σημερινά ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή όλα το πανηγύρι γίνεται γιατί ο κύριος μυστακίδης μας απέδειξε σήμερα ότι στον τραπεζικό του λογαριασμό έχει τουλάχιστον 250 εκατομμύρια?
Μπορουσε ένα στείλει ένα link με το άρθρο του forbes...να μη μπαίνει σε κόπο και το παιδί του κούριερ
Μπορουσε ένα στείλει ένα link με το άρθρο του forbes...να μη μπαίνει σε κόπο και το παιδί του κούριερ