Η αναζήτηση βρήκε 477 εγγραφές
- Δευ 08 Ιουν 2026, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
τη γκρίνια την έχουμε όλοι μας στο αίμα μας... 8-)
απλά ο καθένας θέλει το τέλειο πιο τέλειο...
ας δούμε αύριο τι θα γίνει.
Η πηγή της πρηξοπουτσίασης είναι το ότι καθείς, μοιραία άσχετος σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό με το εκάστοτε άθλημα, θέλει το πιο τέλειο, όπως το έχει μέσα στην καζάνα ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Damon
Βρε ποιόν Λαιλς. Πανάκριβος είναι νομίζω.
Εγώ και με Conor Morgan που είχε αναφέρει κάποιος θα συμβιβαζομουν αν και είναι περισσότερο 4-5.
Ο Smailagic για τον οποίο έχω πρήξει τα @@ όλων, δεν είναι κανένας πανάκριβος περιζήτητος στην Euroleague, ούτε παίκτης που θα κάνει την τεράστια διαφορά ...
Βρε ποιόν Λαιλς. Πανάκριβος είναι νομίζω.
Εγώ και με Conor Morgan που είχε αναφέρει κάποιος θα συμβιβαζομουν αν και είναι περισσότερο 4-5.
Ο Smailagic για τον οποίο έχω πρήξει τα @@ όλων, δεν είναι κανένας πανάκριβος περιζήτητος στην Euroleague, ούτε παίκτης που θα κάνει την τεράστια διαφορά ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Καλησπερα στην παρεα...Επειδη τωρα δικτυωθηκα κ ακουσα τι παιχτηκε με Μητσαρα...Τελικα μαλλον ηθελε εμας ε??Μαλλον τις εκλεισε οντως τις πορτες στους κατω.. Ζητησε χρονο απο γαυρο...
Ναι ναι. Ζήτησε χρόνο και να σκάσουμε 4 στην Αουγκσμπουργκ. Τι ζήτησε το παιδί. :mrgreen:
Παρεμπιπτόντως ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Τόλη μην μασάς ρε τρελέ. Κι εγώ γαγγραινα είμαι 
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα σχόλιο για την περίπτωση Γιαννούλη ανεξαρτήτως κατάληξης.
Δέχομαι ότι η υπόθεση έπρεπε να προχωρήσει νωρίτερα. Δεν είναι όμως απόλυτα στο χέρι σου. Οι ιθύνοντες της Αουγκσμπουργκ μετά τις δύο πολύ καλές χρονιές που έκανε ο Γιαννούλης, ήξεραν ότι θα έρθουν προτάσεις και σε καμία περίπτωση δεν ...
Δέχομαι ότι η υπόθεση έπρεπε να προχωρήσει νωρίτερα. Δεν είναι όμως απόλυτα στο χέρι σου. Οι ιθύνοντες της Αουγκσμπουργκ μετά τις δύο πολύ καλές χρονιές που έκανε ο Γιαννούλης, ήξεραν ότι θα έρθουν προτάσεις και σε καμία περίπτωση δεν ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα περί φαντεζί παικτών κτλπ
Υπάρχει περίπτωση δηλαδή ο Μυστακιδης να πει στον Τρινκιερι διάλεξε και 2-3 ευρωλιγκατους παίκτες και ο κόουτς να του πει : Όχι boss εγώ θέλω παίκτες Eurocup;
Εκτός κι αν εννοείτε ότι φαντεζί παίκτες θα είναι προτάσεις μάνατζερ και μεγάλα ...
Υπάρχει περίπτωση δηλαδή ο Μυστακιδης να πει στον Τρινκιερι διάλεξε και 2-3 ευρωλιγκατους παίκτες και ο κόουτς να του πει : Όχι boss εγώ θέλω παίκτες Eurocup;
Εκτός κι αν εννοείτε ότι φαντεζί παίκτες θα είναι προτάσεις μάνατζερ και μεγάλα ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Κακό για τους πολλούς, καλό για τους λίγους ως συνήθως
- Τετ 10 Ιουν 2026, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός ο Braxton Key πολύ καλός παίκτης, αλλά νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι τριάρι που να πατάει στο 4 και όχι τεσσάρι που να πατάει στο 3.(Ισως και 3-2 να χρειαζομασταν, αλλά λένε ότι ανανέωσε ο Ταϊρί)
Ξερω ότι ακούγεται το ίδιο αλλά δεν είναι.
Από τις ομάδες που έχουν απομείνει στα ...
Ξερω ότι ακούγεται το ίδιο αλλά δεν είναι.
Από τις ομάδες που έχουν απομείνει στα ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι ρε τι πεισοτο κ πεσειρο..κάνα Βάσκο ή κάνα γερμανο.
Φίλε είναι ανερχόμενος προπονητής και ήδη νομίζω ενδιαφέρονται Αγγλικές ομάδες. Λόγω στοιχήματος η Ζιλ Βιθέντε ήταν το πουλέν μου στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Την έχω παρακολουθήσει πολλές φορές. Έπαιζε πολύ όμορφο και αποτελεσματικό ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι ρε τι πεισοτο κ πεσειρο..κάνα Βάσκο ή κάνα γερμανο.
Φίλε είναι ανερχόμενος προπονητής και ήδη νομίζω ενδιαφέρονται Αγγλικές ομάδες. Λόγω στοιχήματος η Ζιλ Βιθέντε ήταν το πουλέν μου στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Την έχω παρακολουθήσει πολλές φορές. Έπαιζε πολύ όμορφο και ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς για να κλείσει θετικά ή υπόθεση θα πρέπει να μας πιάσουν κι άλλο τον κωλο οι Γερμανοί.
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να γράφει κανείς μονίμως αρνητικά σε βαθμό χλεύης για οτιδήποτε γίνεται ή έχει σχέση με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, έχει καταντήσει να θεωρείται "αντίθετη άποψη" ανεξαρτήτως ύφους και επιχειρηματων.
Άλλοι βάζουν ένα :mrgreen: στο πλαίσιο του χιούμορ και ξεμπέρδεψαν.
Άλλοι αγανακτισμενοι από το ...
Άλλοι βάζουν ένα :mrgreen: στο πλαίσιο του χιούμορ και ξεμπέρδεψαν.
Άλλοι αγανακτισμενοι από το ...