Η αναζήτηση βρήκε 413 εγγραφές
- Παρ 12 Δεκ 2025, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ελπίζω οι τρελές προσδοκίες που επιμένουν να δημιουργούν κάποιοι στα social media για τον Αλλεν και πόσο παικταράς και περιζήτητος ήταν από την μισή Ευρώπη, να μην μας βγουν ξινες. Οκ έχει απίστευτο ταλέντο επιθετικά αλλά νομίζω ότι χρειάζεται αρκετή βελτίωση τακτικά, ενώ ίσως πρέπει να βελτιωθεί ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Αλιμπεγκοβιτς είναι τεσσάρι. Καλό τεσσάρι αλλά τεσσάρι. Θα προτιμούσα σέντερ που θα μπορούσε να αντιμετωπίζει και να βάζει δύσκολα σε ψηλούς όπως ο Μιλουτινοφ πχ, μια και στο 4 μπορούν μια χαρά και ο Μουρ και ο Μελβιν. Η αδυναμία μας είναι στο 5.
Πιθανή έλευση Αλιμπεγκοβιτς μόνο σε συνδυασμό με ...
Πιθανή έλευση Αλιμπεγκοβιτς μόνο σε συνδυασμό με ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2
Ρε παιδιά, γιατί τόσο κράξιμο? Δεν γίνεται μια ομάδα να κερδίζει ΟΛΑ τα παιχνίδια, χαλαρώστε.
Οι ασθενειες του ποδοσφαίρου ήρθαν και εδω
Να γίνω λίγο κακός; Το περίεργο είναι ότι αυτοί που στο ποδόσφαιρο αρπάζουν την ευκαιρία σε κάθε κακό αποτέλεσμα, για να επισημανουν τις ελλείψεις, το ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Βρε εδώ τους έδωσε κάποιος το τρανταχτό παράδειγμα της Λίβερπουλ και κάνουν ότι δεν το διάβασαν...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε εδώ τους έδωσε κάποιος το τρανταχτό παράδειγμα της Λίβερπουλ και κάνουν ότι δεν το διάβασαν...
Μη βιάζεστε ακόμα με τη Λίβερπουλ.
Φέτος δεν τσουλάει, αλλά έφτιαξε κορμό για τα επόμενα 5 χρόνια
Έτσι θα λέγαμε κι εμείς... Φτιάξαμε κορμό για τα επόμενα χρόνια. Δεν θα φωνάζαμε βαριά βαριά ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
@Unpsofable
Τίποτα δεν θα είχαμε, γατί θα αναγνωρίζαμε ότι η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.
Το βάρος θα έπεφτε στον προπονητή και δευτερευόντως στους παίκτες.
Ότι γίνεται τώρα και στη Λίβερπουλ δηλαδή
Το ξέρω αδερφέ. Το έχουμε αποδείξει σαν λαός τόσα χρόνια ότι ξέρουμε να ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 19:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε καλά. Με ένα γρήγορο google translate από Σερβικα σε Ελληνικά, βρίσκει κανείς εύκολα ότι Φίλιπ Κοστιτς σημαίνει χαιρετίσματα από τον Πέτρο 
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά ρε Μαρία; 3.8 μύρια και 20% ποσοστό μεταπώλησης για χειμερινό παλτό;

Ξέχασα να γράψω :
Ρε τον μπατιρη
Ξέχασα να γράψω :
Ρε τον μπατιρη
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο Πιζαρο; Άρα έχεις δεδομένο ότι ο Σαντσεζ ήρθε για τουρισμό;
Εντωμεταξύ αυτό το ήρθε όταν μιλάμε πχ για το χαρτί... Ακούγεται κάπως. Πιο ωραίο το "πήγε" στην αεκ
Εντωμεταξύ αυτό το ήρθε όταν μιλάμε πχ για το χαρτί... Ακούγεται κάπως. Πιο ωραίο το "πήγε" στην αεκ
- Τρί 28 Απρ 2026, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναζ Μητρου Λονγκ, Μπαζινας, Παπαγιαννης και έναν εκ των Λαρεντζακη ή Τολιοπουλο θα ήταν τέλειες προσθήκες και υπέρ αρκετές για την δημιουργία ποιοτικού κορμού σε συνδυασμό με την παρουσία των Χουγκαζ, Περσιδη.
Εάν ισχύει του Κλαιμπερν ανεβαίνουμε επίπεδο ή μάλλον επίπεδα άμεσα στο 3.Η ηλικία του ...
Εάν ισχύει του Κλαιμπερν ανεβαίνουμε επίπεδο ή μάλλον επίπεδα άμεσα στο 3.Η ηλικία του ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά αυτό για τους μίνιμουμ 8 ξένους από που προκύπτει; Τι νόημα έχει να διαθέτεις πάνω από 8 ξένους; Στην Ελλάδα ποιος θα παίζει; Είναι τελείως λάθος σχεδιασμός. 7 ξένους και 7 Έλληνες πρέπει να διαθέτεις.
Όπου Έλληνες οι ήδη υπάρχοντες Περσιδης, Χουγκαζ, οι κλεισμένοι κατά τα ρεπορτάζ Ναζ και ...
Όπου Έλληνες οι ήδη υπάρχοντες Περσιδης, Χουγκαζ, οι κλεισμένοι κατά τα ρεπορτάζ Ναζ και ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
7 pts μέσο όρο είχε μέχρι χθές. Έκανε εξωγήινο παιχνίδι. Κάτι σαν τον Iakopini τότε.
Παρακαλώ να μην ξανά γραφτεί το όνομα του Ιταλού.
Ακόμη πονάω γμ την τρέλα μου μέσα. Είχα γράψει και άρθρο στην εφημερίδα του σχολείου τότε, με τίτλο "Το καυτό χέρι του Μασιμο Ιακοπινι στέρησε από τον ΠΑΟΚ το ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
KalamarGiannis
Με δεδομένο, από όσο ακούγεται, ότι Καλαθης, Ναζ έχουν κλείσει και ότι στον άσο μπορεί να βοηθήσει και ο Ταϊρί το σκέφτομαι έτσι.Επίσης για να έχει ουσία η απόκτηση Μπαζινα πρέπει να παίρνει κι αυτός μερικά αγωνιστικά λεπτά. Εάν έρθει και ξένος παικταράς άσος ούτε ο Ναζ θα βρίσκει ...
Με δεδομένο, από όσο ακούγεται, ότι Καλαθης, Ναζ έχουν κλείσει και ότι στον άσο μπορεί να βοηθήσει και ο Ταϊρί το σκέφτομαι έτσι.Επίσης για να έχει ουσία η απόκτηση Μπαζινα πρέπει να παίρνει κι αυτός μερικά αγωνιστικά λεπτά. Εάν έρθει και ξένος παικταράς άσος ούτε ο Ναζ θα βρίσκει ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε καλά. Τα ίδια και στο ποδόσφαιρο. Μην τρελαθούμε τώρα. Κάποιοι είναι ανεκδιήγητοι.
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ανατροπή υπήρξε αν ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με Φοστερ;
Πραγματικά κάποιοι... Αντε να μην πω. Έχω και 20 πίεση από το ποδόσφαιρο γμ την τρέλα μου
Πραγματικά κάποιοι... Αντε να μην πω. Έχω και 20 πίεση από το ποδόσφαιρο γμ την τρέλα μου