Η αναζήτηση βρήκε 387 εγγραφές

Return

από Unpsofable78
Δευ 18 Αύγ 2025, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

nunies4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 16:46 Ναι αλλα ο χοντρος ξεθαψε και ανεβασε 17:18 βιντεο απο μια δηλωση του Ζαφειρη πριν μηνες σε Τσεχικο μεσο οτι ποιος ξερει ισως μια μερα αγωνιστει στην Ελλαδα...
Ακου τωρα και αυτος τι ξεθαψε....
Ρε αδερφέ ψοφαμε από την αγωνία μας. Ποιος χοντρός ανέβασε τι. Έχουμε λινκ τουλάχιστον;
από Unpsofable78
Δευ 18 Αύγ 2025, 17:50
Jump to forum
Jump to topic

Από την στιγμή που τα δύο άτυπα γραφεία τύπου (24 και sdna )
βγάζουν το ίδιο άρθρο την ίδια στιγμή ο παίκτης είναι πολύ κοντά αν δεν έχει ήδη κλείσει
Εγώ αυτό καταλαβαίνω

Εγώ απορώ. Πώς βγάζετε τέτοια συμπεράσματα;

Ή συνέντευξη είναι φρέσκια. Τι πιο λογικό να την ανεβάσουν; Τίποτα απολύτως ...
από Unpsofable78
Δευ 18 Αύγ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Panx Romana

Και; Ξανά ρωτάω. Η αναδημοσιευση των δηλώσεων του ανωμαλου προέδρου της Σλάβια σήμαινε ότι χάλασε και η αναδημοσιευση της συνέντευξης του Ζαφείρη ότι έκλεισε θετικά;

Όλοι το ανέβασαν. Τι σημαίνει αυτό; Όσο δεν βγάλουν paok 24 και sdna, για να μην πω ειδικά sdna άρθρο με τίτλο "Οριστική ...
από Unpsofable78
Δευ 18 Αύγ 2025, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:06 Μολις ανεβασε φωτο ο Πανακας Ζαφειρη με φανελα ΠΑΟΚ..
Ο Πανακας, όσο συμπαθής κι αν μου είναι, ήταν αυτός που έβγαλε πρώτος το θέμα στην φόρα δυσκολευοντας την θετική έκβαση της υπόθεσης. Κατανοώ ότι δεν είχε τέτοιο σκοπό αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
από Unpsofable78
Δευ 18 Αύγ 2025, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Ότι ήταν βασικός στην ligue 1 με ότι συνεπάγεται αυτό, σε αντίθεση με τον Μάρκος Αντόνιο που έπαιξε ελάχιστα serie a
από Unpsofable78
Δευ 18 Αύγ 2025, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μπουσουαρι δεν κάνει για superleague και κάνει για βασικός στην ligue 1.Μάλιστα.

Θα ξανά πω ότι παρακολουθώ πολλούς Ευρωπαϊκούς αγώνες και φυσικά ligue 1 λόγω στοιχήματος.

Τον παίκτη μπορεί να μην τον γνωρίζω, αλλά τη ligue 1 πάρα πολύ καλά. Αυτό που ξέρω είναι ότι για να σταθεί μέσος στην ...
από Unpsofable78
Δευ 18 Αύγ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Απανωτές ανακοινώσεις θα έχουμε joshua :opaokara:
από Unpsofable78
Δευ 18 Αύγ 2025, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μπουσουαρι δεν κάνει για superleague και κάνει για βασικός στην ligue 1.Μάλιστα.

Θα ξανά πω ότι παρακολουθώ πολλούς Ευρωπαϊκούς αγώνες και φυσικά ligue 1 λόγω στοιχήματος.

Τον παίκτη μπορεί να μην τον γνωρίζω, αλλά τη ligue 1 πάρα πολύ καλά. Αυτό που ξέρω είναι ότι για να σταθεί μέσος στην ...
από Unpsofable78
Τρί 19 Αύγ 2025, 19:07
Jump to forum
Jump to topic

Ακριβώς. Το αφήγημα ότι οι ίδιοι ήταν πέρσι που έφεραν Κολει, Μπακαγιοκο κτλπ δεν έχει βάση.

Αγνοούμε επιδεικτικά πχ, ότι φέτος όλες οι κινήσεις είναι σύμφωνα με τα θέλω του Λουτσεσκου. Ότι φέτος έχουν ενεργό ρόλο στις αποφάσεις Αντρέ και Σέρα, ίσως Τσικνας και φυσικά Λουτσεσκου.

Είναι πολύ έξυπνο ...
από Unpsofable78
Τρί 19 Αύγ 2025, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ την ψύχωση κάποιων να παρατησουμε την περίπτωση Ζαφείρη δεν καταλαβαίνω πάλι.Και δεν το λέω για σένα Joshua

Σημασία για μένα έχει να έρθει ένα πραγματικά καλό στόπερ και ένα καλό χαφ (αν λέγεται και Ζαφείρης ακόμη καλύτερα).

Τώρα αν έρθει και ένα κερασάκι στο τέλος με αλλαγή Τσαλοφ με έναν ...
από Unpsofable78
Τρί 19 Αύγ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

JohnDag

Νομίζω ότι καταλαβαίνεις σε ποιους απευθύνομαι φίλε. Εκτός κι αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι το πάρτι που έγινε από το πρωί.

Σημασία δεν έχει τι θα πει κάποιος, αλλά πώς θα το πει. Είναι διαφορετικό πράγμα να εκφράζουν κάποιοι όπως εσύ τον προβληματισμό, να μην κολλήσουμε περισσότερο απ όσο ...
από Unpsofable78
Τρί 19 Αύγ 2025, 20:14
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο κίνηση εντυπωσιασμου είναι η μεταγραφή Ζαφείρη ρε τσακαλε; Και ουσία έχει και επένδυση αποτελεί.

Φοβάσαι μην τυχόν η συνέχεια είναι καταστροφική; Θα φαληρισει ο μπατιρης ε;

Δεν σε δασκαλεψαν καλά μάλλον

Οι 27 ετών θα έχουν μεταπωλητικη αξία ενώ ο Ζαφείρης όχι;

Τι διαβάζουμε εδώ μέσα γμ την ...
από Unpsofable78
Κυρ 24 Αύγ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

@Unpsofable78

Τριήμερο μπαν για επαναλαμβανόμενη αγένεια και ειρωνίες σε άλλους χρήστες, σου έχει ήδη γίνει προειδοποίηση και συνεχίζεις. Την επόμενη φορά το μπαν θα είναι μεγαλύτερο.

Με συγχωρείς αγαπητέ Rexaris αλλά αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος, καμία προειδοποίηση δεν έγινε. Το μόνο ...
από Unpsofable78
Δευ 25 Αύγ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ μαθαίνω από κάποιους ότι θα έχουμε νέο αεροδρόμιο και ανησυχώ... Δεν θα το αντέξω :opaokara:
από Unpsofable78
Τρί 26 Αύγ 2025, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος Ντιμπαλα ρε παιδιά; Να είμαστε λίγο ρεαλιστές