Εγώ διαφωνώ Navi
Οι τελευταίοι που έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής (Πάμπλο και Μουσλι) δέθηκαν απίστευτα με την ομάδα. Αγάπησαν και αγαπήθηκαν τρελά...
Μου λείπει πολύ αυτό
Η αναζήτηση βρήκε 315 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 12 Αύγ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Τι εννοείς πάλι ρε priest?
Μας έχεις κάψει τον εγκέφαλο
Edit :Που πήγε ρε το ποστ του prist? Παραισθησεις έχω;
Μας έχεις κάψει τον εγκέφαλο
Edit :Που πήγε ρε το ποστ του prist? Παραισθησεις έχω;

- Τρί 12 Αύγ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 12 Αύγ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ο Σαββιδης θα φέρει δανεικό τον Μαυροπανο, οχι επειδη είναι ακριβός, αλλά επειδή θα φύγει ο λουτσεσκου και ο μαυροπανος είναι ακριβός;
Δανεικός μαυροπανος , δανεικός Γιακουμάκης, δανεικός Ιβανουσετς, ίσως και δανεικό δεύτερο φορ , μεϊτε 1+1 κτλ δεν το λέω με αρνητική σκέψη απλά ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πήραμε Ζαφείρη ήδη και φτάσαμε στον Μαυροπανο 
Κάποιος είχε πει ότι μέχρι Πέμπτη θα γίνει επίσημο το ντιλ και Παρασκευή θα έρθει ο παίκτης. Δεν θυμάμαι ποιος...
Μακάρι να μην φάμε καμιά ξενερα

Κάποιος είχε πει ότι μέχρι Πέμπτη θα γίνει επίσημο το ντιλ και Παρασκευή θα έρθει ο παίκτης. Δεν θυμάμαι ποιος...
Μακάρι να μην φάμε καμιά ξενερα
- Τετ 13 Αύγ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο Κρουζ Αζουλ μανια μπήκα; Σορρυ λάθος. Πάω να βρω το paokmania γιατί εδώ μέσα έχει γεμίσει αλλοθρησκους και στημένους με τεσσαρακια
Οποιοδήποτε μπαν δεκτό. Αλλά την αλήθεια μια φορά την είπα
Οποιοδήποτε μπαν δεκτό. Αλλά την αλήθεια μια φορά την είπα
- Τετ 13 Αύγ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσε μας ρε φίλε που κάνετε κι ότι δεν καταλαβαίνετε μερικοί και είμαι υπερευαισθητος
Έχει φανεί τι ρόλο βαράνε κάποιοι και ξέρουν πολύ καλά και ποιοι είναι.

Έχει φανεί τι ρόλο βαράνε κάποιοι και ξέρουν πολύ καλά και ποιοι είναι.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Το PAOK24 News, σε αντίθεση με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον ρωσικών ομάδων για τον Φεντόρ Τσάλοφ, σας αποκάλυψε χθες το βράδυ πως ο Ρώσος φορ βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας από την Τουρκία.
Πριν από λίγο, σύμφωνα με “τιτίβιβμα” στο πρώην Twitter, λογαριασμού που ασχολείται με το ...
Πριν από λίγο, σύμφωνα με “τιτίβιβμα” στο πρώην Twitter, λογαριασμού που ασχολείται με το ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
το ΠΑΟΚ24 λεει διαψευδει η ΠΑΕ..τωρα εβγαλε αρθρο ο Τοσκιτσης οτι επιβεβειωνει η ΠΑΕ κ οτι υπαρχει προταση κ οτι υπαρχει ενδοαφερον μας για αλλον φορ...Ρε μλκ Τοσκιτση οντως τωρα?
Και οι δύο το ίδιο λένε. Η ΠΑΕ διέψευσε τα περί συμφωνίας. Απλά οι 24 απέφυγαν να γράψουν αν όντως το ενδιαφέρον ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι, για να προσγειωθουμε όλοι μας που κάναμε όνειρα

- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Aye4
Μια χαρά σου απάντησε. Αν είναι να χαλιεστε τόσο που πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν, ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία της ομάδας και όχι ένας άσχετος με τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, που θυμήθηκε να δείξει ενδιαφέρον κινούμενος υπόγεια, όταν η ομάδα πλέον δεν είναι στο χείλος του ...
Μια χαρά σου απάντησε. Αν είναι να χαλιεστε τόσο που πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν, ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία της ομάδας και όχι ένας άσχετος με τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, που θυμήθηκε να δείξει ενδιαφέρον κινούμενος υπόγεια, όταν η ομάδα πλέον δεν είναι στο χείλος του ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Απόψε θέλω πρόκριση χωρίς άγχος και στο καπάκι, "κλείδωσε η συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Σλάβια για την μεταγραφή του Ζαφείρη. Αύριο ο παίκτης στην Θεσσαλονίκη"
"Κοντά και σε συμφωνία με στόπερ έκπληξη ο ΠΑΟΚ"
"Κοντά και σε συμφωνία με στόπερ έκπληξη ο ΠΑΟΚ"
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο τύπος που το παίζει πρόεδρος της Σλάβια είναι στυλ Μπεκαλι, μπορεί να μας ταλαιπωρεί αλλά ο Ζαφείρης θα έρθει. Θυμίζω την περίπτωση Βαρελα.
Το θέμα είναι αν ο τύπος ότι λέει το εννοεί και το τηρεί. Θα φανεί μέχρι το Σάββατο πιστεύω. Εγώ είμαι συγκρατημενα αισιόδοξος λόγω της στάσης του παίκτη ...
Το θέμα είναι αν ο τύπος ότι λέει το εννοεί και το τηρεί. Θα φανεί μέχρι το Σάββατο πιστεύω. Εγώ είμαι συγκρατημενα αισιόδοξος λόγω της στάσης του παίκτη ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είδαμε όλοι τι εστι τερματοφυλακας που έπαιζε χρόνια Μπουντεσλιγκα και ψηφίστηκε στην καλύτερη 3αδα τερματοφυλακων. Οσοι ανησυχουσαν για το κενό του Κοταρσκι, νομίζω ότι μετά από δύο ματς κατάλαβαν πολλά 

- Παρ 15 Αύγ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι λες και συ blackzone αυτή η ησυχία είναι θετικό η αρνητικό σημάδι????
Με το που μάθω κάτι θα σας το πω, δε θέλω να πω καμία βλακεία και σας κρατάω σε αγωνία.
Μην πεις τίποτα αδερφέ. Σε αρκετούς εδώ μέσα δεν αξίζει ίχνος ενημέρωσης.
Μπορούν να ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα από το ...