Η αναζήτηση βρήκε 21 εγγραφές
- Παρ 09 Ιαν 2026, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ντρκούσιτς, Γκσπούρνιγκ. Κρμέντσικ, τι στο διάολο μαγνήτη για σύμφωνα έχουμε;
- Παρ 09 Ιαν 2026, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ανατόλι ήταν πάντα φιλοκαθεστωτικός και είχε πληροφορίες από μέσα. Ο άλλος ο Γκάρι ήταν λίγο κωλόπαιδο και μορφονιός το έπαιζε.....

- Παρ 30 Ιαν 2026, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικά δεν γράφω κρίσεις για παίκτες ή προπονητή. Πρώτα είμαι ΠΑΟΚ και μετά κοιτάω πρόσωπα. Προσπαθώ επίσης να μην είμαι αρνητικός για εν ενεργεία παίκτες. Τον Ραζβάν για πολλά μπορούμε να τον κατηγορήσουμε, αλλά τεμπέλης δεν είναι. Δουλεύει πολύ τις ομάδες του, ώστε να έχουν μια ταυτότητα κάποιους ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Δεν συμφωνώ με όσους σκέφτονται κατοχή και πνίξιμο του βάζελου στον επαναληπτικό. Αυτοί έχουν πρόβλημα όταν χάνουν την μπάλα και είναι μπροστά. Δώστους την μπάλλα και χτύπα τους στην κόντρα, άμα φάνε το πρώτο θα σκορπίσουν.. Ούτε συμφωνώ ότι ο Τετέι είναι καδρόνι. Ότι καταστάσεις έκαναν, μόνος του ...
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Κι όμως από αυτά που είδα στα φιλικά, θεωρώ ότι έχει μεγάλα σωματικά προσόντα και σημαδεύει καλύτερα με το πόδι. Αλλά στο μυαλό μου θυμίζει Χακόμπο.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρία Γκοντζάρεβα
Είναι ξεκάθαρα το μάτι του Προέδρου στην ομάδα, το ότι καμιά φορά παίρνει το ανάθεμα η ίδια είναι για να μένει στο απυρόβλητο ο Ιβάν. Για μένα κάνει εξαιρετική διαχείριση, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που έχει. Φαίνεται επίσης να έχει χημεία με τον Ραζβάν.
Ξέρω ότι μερικοί θα σχολιάσετε ...
Ξέρω ότι μερικοί θα σχολιάσετε ...