Η αναζήτηση βρήκε 11 εγγραφές

Return

από nunies4
Παρ 04 Ιούλ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Οσοι δεν θέλετε τον Μπραντον Τόμας για 3ο φορ (κι εγώ είμαι ένας από αυτούς), σε περίπτωση που κλείσουμε άλλο παίκτη για 3ο φορ να είστε προετοιμασμενοι να τον δείτε με την φανέλα άλλης ομάδας της πόλης.

Ο Μπραντον λοιπόν, περιμένει και έχει εμάς ως πρώτη επιλογή, αλλά παράλληλα δεν θέλει να ...
από dalas10
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

παλικαρια ο τσοπουρουγλου οσο επαιξε στα φιλικα ηταν πολυ λιγος για αυτο το επιπεδο εδειξε οτι δεν μπορει.
ο καμαρα απο περισυ τα ειπα οτι χαλαει την δημιουργια της ομαδος και ειμαστε ανυπαρκτοι με γιομες του μιχαηλιδη που για μενα πρεπει η ομαδα να εχει αυτην την ενδεκαδα.οποιος διαφωνει ας το πει ...
από DamoN
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δεν σ φτάναν οι 2 άπιαστοι θες και 3ο εσύ
Ας πάρουν ένα κανονικό Σέντερ φορ, ένα καλό χαφ και ένα κανονικό στόπερ και πάλι πας για πρωτάθλημα
@makispaspartou
από ΑποστόληςΑ
Δευ 11 Αύγ 2025, 08:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Εγώ νομίζω ότι οι Τσέχοι έχουν καταλάβει την σφοδρή επιθυμία μας να φέρουμε έναν παίκτη καλό στα χαφ και μας εκβιάζουν μέχρι εκεί που δεν πρέπει. Τα 14Μ είναι πάρα πολλά για τον Ζαφείρη και δεν νομίζω ότι συμφέρει στον ΠΑΟΚ να τα δώσει. Ήδη ο Γιακουμάκης θα μας στοιχίσει αρκετά ( ΑΝ κάνουμε χρήση ...
από WeWillRockYou
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Καλά αν πάμε σε πώληση Μαντί, τον οποίο πήραμε ελεύθερο πέρσι και αντικατάσταση του με Ζαφείρη θα έχουμε κάνει πολύ ορθολογική κίνηση,με δεδομένο ότι ο Καμάρα δεν ταίριαξε όσο πιστεύαμε. Βέβαια προσωπικά θα τον ήθελα ως 4ο χαφ σε σχέση με τον Οζντοέφ, αλλά στην οικονομία του ροστερ και των αλλαγών ...
από pavlos06
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Μια τραμπα baba - γιαννούλη θα ήταν ονειρο. ρε τον καημενο τον λου τι θα τραβηξει αυγουστιατικα...
από icue
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Το δίδυμο Μειτε-Καμαρα μονο στα χαρτια λειτουργει. Και εγω το ειχα στο μυαλο μου σαν κατι πολυ δυνατο, μεχρι που το ειδα στο γηπεδο περυσι. Ο Μειτε διπλα του θελει ή εναν πολυ καλο χειριστη της μπαλας ή ενα σκυλι του πολεμου. Ο Καμαρα δεν ειναι τιποτα απο τα δυο.
από embuji
Τρί 12 Αύγ 2025, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μαγκες. Ο ΠΑΟΚ τα εσκασε, ο παικτης πιεζει θελει να φυγει, Η σλαβια εχει βγει στην αγορα για χαφ. Ε, τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;

Χρονο θελουν να κλεισουν τον επομενο και να το περασουν χαλαρα. Και εγω πιστευω οτι εκλεισε ο παικτης 99,9%.
από Statistikologos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Με Τειλορ τι παίζει ; ΠΟΣΟ χειρότερα να α ήταν από το σημερινό Baba
από nunies4
Παρ 08 Αύγ 2025, 04:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Από πέρυσι τα λέμε αλλά τον έσωζαν τα γκολ του και ο κόσμος τον έβλεπα μέσα από παραμορφωτικό φακό.
Πολύ μέτριο χαφ.
από Developer4
Παρ 08 Αύγ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

renegade έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 12:09 Το σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει κοντρόλ στους 40 πόντους σε όλα τα είδη πάσας... όλα τα άλλα έπονται
Μωρέ ναι, απλά σύγχρονο ποδόσφαιρο χωρίς ταχύτητα και αντοχή στα ... ΧΑΦ οδηγεί σε αυτό που βλέπαμε και πέρυσι και είδαμε και χθες εν πολλοίς... Αυτό εννοώ... :mrgreen: