Η αναζήτηση βρήκε 21 εγγραφές

Return

από pisakaipoupoula
Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Ο Saldanha και ο Sandro είναι ότι καλύτερο έχει ακουστεί ως στιγμής για τον φορ, προτιμώ Saldanha λόγω ηλικίας
από pisakaipoupoula
Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Βρε καθήστε καλά
Φέρνεις Ταντις και Γιοβιτς πχ και εσύ αποφασίζεις να μην πας Τούμπα ! Εύγε

Αυτό είναι το πρόβλημα φίλε μου, που υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται σαν εσένα...ένας 36χρονος με μηδέν μεταπωλητικη αξία αααααν κάτι παίξει για ένα χρόνο...και ένας πριν 4 χρόνια παικταράς τώρα η Μίλαν ...
από pisakaipoupoula
Σάβ 05 Ιούλ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Τι βίντεο είδες ρε φιλε κ είδες χαμηλή ποιοτητα;
Πραγματικά δεκαριζει

Όχι χαμηλή ποιότητα, είπα πιο χαμηλή ποιότητα απ' τον Καντουρί , έτσι μου φάνηκε...αλλά επειδή είναι 20 χρόνων αν δουλέψει μπορεί να βγάλει μάτια τα χρόνια που έρχονται...
Επίσης δεν μου φάνηκε καθόλου μα καθόλου χαφ ...
από pisakaipoupoula
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί δεν κοιτάμε τον Αιγύπτιο της Ναντ στα φορ?? Απ τον Σεντίρα καλύτερος είναι...
από pisakaipoupoula
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Πέρσι δεν υπήρχε κανένας σε υψηλό επίπεδο, Σμυρλής και σια αν θυμάσαι, ακόμα και ο Δαρέλας δεν ήταν τόσο τοπ όσο μας έλεγαν.
Φέτος οι Μπαταούλας και Χατσίδης θα βρούνε θέση στο rotation, δεν σου κάνει εντύπωση που αποκλείεται να πάρουμε αριστερό στόπερ?Μόνο για δεξί γίνεται συζήτηση.
Όσο για τον ...
από pisakaipoupoula
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Πέρσι δεν υπήρχε κανένας σε υψηλό επίπεδο, Σμυρλής και σια αν θυμάσαι, ακόμα και ο Δαρέλας δεν ήταν τόσο τοπ όσο μας έλεγαν.
Φέτος οι Μπαταούλας και Χατσίδης θα βρούνε θέση στο rotation, δεν σου κάνει εντύπωση που αποκλείεται να πάρουμε αριστερό στόπερ?Μόνο για δεξί γίνεται συζήτηση.
Όσο για ...
από pisakaipoupoula
Τετ 16 Ιούλ 2025, 08:56
Jump to forum
Jump to topic

Αν είναι να μην μας κάτσει κανείς, μήπως να πάμε για τον Κουλούρη?του χρόνου λήγει το συμβόλαιό του και ο ίδιος νομίζω κολυμπώντας θα ερχόταν πίσω
από pisakaipoupoula
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγώ ξέρω ότι δώσαμε 1.4 στον πρώην παίκτη Λόβρεν, από 1.2 στους απίθανους τουρίστες Κόλλει και Μπαναγιόκο ΑΛΛΑ στον καλύτερο μας παίκτη και Παοκτσή δεν μπορούμε να ανέβουμε παρότι του τα τάξαμε ένα χρόνο πριν...

Βρε δε μαμιέστε λέω γω μη τολμήσετε και τον δώσετε θα σας πάρει και θα σας σηκώσει ...
από pisakaipoupoula
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Ναι αν πληρωνόταν εδώ όπως θα έπρεπε θα λέγαμε κατά πόσο θέλει να φύγει, τι να κάνεις σε μια δουλειά που σου έχουν τάξει αύξηση εδώ και ένα χρόνο δεν στην υλοποιούνε με τίποτα και ενώ ο οποιοσδήποτε άλλος θα σου δώσει τουλάχιστον τα τετραπλάσια?

ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ???
από pisakaipoupoula
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Εγώ είδα την κούλα πάρα πολύ καλή στα στημένα , σε ρυθμό παιχνιδιού πολύ λίγα πράγματα..θα πάρει πολλούς βαθμούς από στημένα φέτος.
Για τον οάρης τα είπαμε και τότε πάλι δεν του χαμογέλασε η τύχη στην κληρωτίδα ,δεν είναι εύκολο για οποιοδήποτε σύνολο να περάσει ομάδες θρύλους της Αρμενίας και ...
από pisakaipoupoula
Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Όσο τον έβλεπα στην Bodo Glimt πίστευα ότι ένας τέτοιος δεν θα μας ταίριαζε ποτέ καθώς η Bodo παίζει κάτι τελείως διαφορετικό στον χώρο, που δεν θα βρει εδώ τέτοιους χώρους.
Τώρα σε σχέση με το τραγί του Κεραυνού Σοχού στην Νάπολι που τον παρακαλάμε κιόλας, 1000 φορές αυτός, αν θέλει να έρθει...
από pisakaipoupoula
Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δε νομίζω κανένας στην ΠΑΕ να προσπαθεί να τον πουλήσει, τώρα...αλλά στην Στουτγκάρδη έχουν την σύμφωνη γνώμη μας για τη μεταγραφή εγγράφως σε μέιλ και κάλλιστα μπορούν να τον διεκδικήσουν δικαστικά και ότι άλλο, αποζημιώσεις
από pisakaipoupoula
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

Χαφ θέλουμε, χαφ ...αφού δεν πήραμε τον Μάριν πρέπει να τα σκάσουμε για Μόρο ή Σοτάρ ή Κραλ!Άμεσα
από pisakaipoupoula
Τρί 05 Αύγ 2025, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

Βλέποντας την πορεία του Κρητικού στη Σέλτικ βλέπω έναν άλλο παίκτη πολύ βελτιωμένο σε σχέση με αυτό που θυμάμαι.
Με δεδομένο ότι όλοι οι αντίπαλοι εκεί παίζουν καντενάτσιο απέναντι στη Σέλτικ και την τρομερή ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι νομίζω θα τα πάει καλά εδώ.
Έχει και τρομερό κίνητρο όχι ...
από pisakaipoupoula
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Σα να μη πέρασε μια μέρα.
Κόπι πάστε με καμιά 40αριά περσινές εμφανίσεις με τη διαφορά ότι η ατομική ποιότητα -του Ντέλια συνήθως- δεν έβγαλε τα κάστανα απ τη φωτιά και δεύτερον ότι αυτοί είναι τσουρουκάδες μπροστά.
Η διαφορά με πέρσι είναι ότ δεν είχαν έναν ποιοτικό επιθετικό αλλιώς το ματς ήταν ...