Ρε σεις, είπαμε να μην γκρινιάζουμε αλλά κάπου ώπα να πούμε.
Έχουν γίνει έξυπνες κινήσεις μέχρι στιγμής με τις οποίες συμφωνώ. Η ομάδα έχει καταφέρει να ρίξει το μισθολογικό μπάτζετ αρκετά σε σχέση με πέρσι με κινήσεις που φαίνονται μελετημένες. Και μπράβο γι' αυτό. Επίσης, έχει γίνει ρεκόρ ...
Η αναζήτηση βρήκε 122 εγγραφές
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα τόσοι πολλοί είναι κολλημένοι να θέλουν έναν φορ "κίλερ"... Τη χρονιά του πρωταθλήματος είμασταν οι πιο αποτελεσματικοί με διαφορά στην επίθεση, δηλαδή ήταν όλη η ομάδα κίλερ, κι ας είχαμε Μπραντον και Σαματα στα φορ. Η τακτική της ομάδας ζητάει κάποια πράγματα από τους ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοιτούσα τώρα τις μεταγραφές των ομάδων της Premier League. Η πολύ μεγάλη πλειοψηφία τους έχει κάνει έως τώρα 2-3 αγορές παικτών ή απόκτηση δανειακών και οι έχουν και κάποιους παίκτες που επιστρέφουν από δανεισμούς. Αυτά είναι όλα. Κοίτα να δεις που και οι ομάδες της Premier είναι ανοργάνωτες, δεν ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέω να πάω σε εξορκιστή! Δεν έχω σταυρωσει πληροφορία μέχρι τώρα! Ποιός, ο ΠΟΡΚΥ-5, που μέχρι πρότινος ήταν η προσωποποιηση της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης! Κάτι πρέπει να κάνω συνοπαδοι μου, για να ξαναβρώ τη φόρμα μου..!! Λέω να καλέσω τον Prist64 σε συμβούλιο..!!
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Γελοια κατασταση...κ καλα δευτερες σκεψεις...Μπραβο σε ολο τν κοσμο που κρατησε τν Ντελια!!!!
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασόβαρη και επικίνδυνη η ΠΑΕ. Παρόλη τη χαρά για την παραμονή του Ντελια ξενέρα για αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ μας...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα όσο αστείο είναι το " ο ιβάν έκοψε τη μεταγραφή" άλλο τόσο αστείο είναι και το παραπάνωchri5ti9 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:31 Τον Ντελια τον κρατήσαμε εμείς και ο Ραζβαν .
Τελικά το μπινελίκι όταν πρέπει κάνει και καλό .
Νιαου
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδε κανείς τι έγινε κατά του Ιβάν στα μήντια; Μιλάμε έγινε Ο χαμός... Αυτό νομίζω κράτησε τον Ντέλια ... (αν τον κράτησε).
Τραγελαφικό εάν άλλαξε απόφαση λόγω των αντιδράσεων. Δηλαδή τι περιμενε? Παλαμάκια και μπεεε?
Τραγελαφικό επίσης εάν ήταν όλο ένα κακοστημενο επικοινωνιακο παιχνίδι ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγχείρηση στον αχιλλειο εκανε. Περσι δεν επαιξε σχεδόν καθολου.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Η έγκυρη σφήνα γράφει.
Ο Σαββίδης είπε στον Λουτσεσκου διάλεξε οποίο φορ θες από την λίστα και εμείς θα τον πάρουμε.
Βαθμός παπατζας 1926/100
Ο Σαββίδης είπε στον Λουτσεσκου διάλεξε οποίο φορ θες από την λίστα και εμείς θα τον πάρουμε.
Βαθμός παπατζας 1926/100
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι άπειρος για βασικός.
Δεν νομίζω να εγκρίνει ο Λούτσε.
Δεν νομίζω να εγκρίνει ο Λούτσε.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 01:40
- Jump to forum
- Jump to topic
παντως σαν κομπλα που μπορει να φερει τεραστιες ανακαταταξεις οπως ειπε ο Κολκας μονο την πωληση Τσαλοφ και την ταυτοχρονη αγορα 2 φορ μπορω να σκεφτω.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Konstantinos Panakas likes this postWestBlock4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 21:41 Αφου επιλεξαμε γιακουμακη , αφού λεφτα δεν εχουμε σκοπό να δωσουμε για πανω ράφι. Κάνε μια μεταγραφή να αξίζει κ δεν θα χάσεις ιβαν. Πήγαινε κανε all in για το Ζαφείρη, κ θα δουμε ωραια πράγματα.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς τους διαχειριστές. Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους επισκέπτες. Γιατί δεν κάνετε σε κάθε topic δύο παραγράφους. Στη μια να μπαίνουν όλοι οι διαμαρτυρόμενοι να το θέσω κομψά και στην άλλη να μπαίνουν όσοι δεν θέλουν να τους χαλάνε την ημέρα,την διάθεση,όχι τίποτα άλλο να μην τούς ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος Ζαφείρης ρε παιδιά με δέκα μύρια; Εδώ είναι ζήτημα αν θα κάνουν 10 μύρια οι μεταγραφές των επόμενων δύο σεζόν μαζί.