Τωρα που τελειωσε και το πρωταθλημα να πουμε λιγο καποια αυτονοητα πραγματα.
Πρωταθλημα δεν παιρνεις οταν χανεις απο Βολους και Ατρομητους και δεν μπορεις να κερδισεις Λαρισες, Παναιτωλικους και Τριπολες. Επισης πρωταθλημα δεν παιρνεις οταν διαλεγεις ματς. Και η ομαδα το ηξερε αυτο. Αρα ή δεν ...
Η αναζήτηση βρήκε 257 εγγραφές
- Κυρ 19 Απρ 2026, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Ο,τι πληρώνεις παίρνεις.
Τον συγκεκριμένο τον πήραμε για τα μικρά ματς, στα οποία έκανε την δουλειά του.
Δεν μπορώ να ψεξω τον ίδιο που δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στα μεγάλα ματς.
Τον συγκεκριμένο τον πήραμε για τα μικρά ματς, στα οποία έκανε την δουλειά του.
Δεν μπορώ να ψεξω τον ίδιο που δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στα μεγάλα ματς.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Οι άλλοι δεν το παίρνουν επειδή έχουν καλή ομάδα. Το παίρνουν επειδή εμείς είμαστε εντελώς για τον πουτσο.Sera4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 12:03 Εδώ οι άλλοι πάνε να το σηκώσουν με 2,5 σέντερ μπακ και χωρίς ακραία μπακ, ποιος να το περίμενε και αυτο.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Πλαισιωστε τον ρε μαλακες με ένα εξτρεμ της προκοπής να μπαίνει ένα 20λεπτο να διδάσκει λίγο μπαλίτσα. Δε γίνετε να παίζει 55 ματς, 90 λεπτα.
Φτανει με τις εμμονές, και μετά το πρωτάθλημα του 19 κάναμε 4 χρόνια να ανανεώσουμε το ρόστερ. Πρεπει να καταλαβαίνετε πότε κλείνει ο κύκλος ενός παίκτη.
Φτανει με τις εμμονές, και μετά το πρωτάθλημα του 19 κάναμε 4 χρόνια να ανανεώσουμε το ρόστερ. Πρεπει να καταλαβαίνετε πότε κλείνει ο κύκλος ενός παίκτη.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Άρα πάλι επανερχομαστε στο ότι το κύριο πρόβλημα δεν είναι αυτό που πιστεύουμε. :geek:
Δεν ξέρω ποιο πιστεύει ο κόσμος πως είναι το κύριο πρόβλημα. Ξέρω ποιο πιστεύω εγώ.
Εγώ πιστεύω πως το κύριο πρόβλημα είναι πως η οικογένεια έχει επιλέξει έναν τρόπο διοίκησης όπου δεν υπάρχει κανείς ...
- Δευ 04 Μάιος 2026, 00:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Το να βάλεις έναν άνθρωπο στα 10 μέτρα απέναντι, νάδειάσεις έναν γεμιστήρα πάνω του και να μην τον πετύχεις δεν σημαίνει ότι αυτό δεν είναι έγκλημα.
Το ίδιο ισχύει και με τον μετέ σήμερα
Το ίδιο ισχύει και με τον μετέ σήμερα
- Δευ 04 Μάιος 2026, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Αυτό που κάνεις στη φάση της ισοφάρισης του γαύρου (για πολλοστή φορά φέτος), είναι ο ορισμός του έχω παρατήσει το ποδόσφαιρο.
Επίσης οι προϋποθέσεις αντεπιθέσεων που σκοτώνεις, σε κάποια φάση πρέπει να μειωθούν δραματικά. Καλό είναι το drive της μπάλας, αλλά όταν συνεχώς οδηγεί σε λανθασμένες ...
Επίσης οι προϋποθέσεις αντεπιθέσεων που σκοτώνεις, σε κάποια φάση πρέπει να μειωθούν δραματικά. Καλό είναι το drive της μπάλας, αλλά όταν συνεχώς οδηγεί σε λανθασμένες ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσοι κάνετε κριτική στον προπονητή και όχι στον Ιβάν που τον κρατάει να το κοιτάξετε
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει κουραστει και ειναι ξεκαθαρο, χρειαζομαστε ανανεωση στον παγκο. Τωρα, εμπιστευεστε την ΠΑΕ να φερουν καποιον καλο; Εγω οχι. Αλλα πλεον η ανανεωση ειναι μονοδρομος νομιζω.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν και πιστευω οτι εισαι ο μοναδικος που μπορει να βγαλει ακρη με τον μοναδικό αυτο τροπο που δουλευει η παε. Αν και θεωρω οτι σε κραταει για ασπιδα να μην τα ακουει αυτος. Εχεις κανει εγκληματα κ φετος. Και ποδοσφαιρικά και μη με το να εισαι γες σερ και να δεχεσαι να παιζεις με παιχτες που στην ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Aς μην κάνουμε όνειρα λέω εγώ γιατί μας βλέπω να προσγειωνόμαστε απότομα.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Baba και Taison είναι από τους χειρότερους. Μπαλντέ και Μύθου μικρές εκπλήξεις.
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Ω ρε καμεράρα. Σαν να παίζεις FIFA career mode.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Anwil Wloclawek-ΠΑΟΚ, 22/10, 21:45, ΕΡΤ2
Ρε τι άμπαλοι είναι αυτοί;;;; Μας το έδωσαν το ματσάκι. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
- Τετ 29 Απρ 2026, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
Τα κοράκια σφυρίζουν έδρα. Ως εκεί.
Η ομάδα δεν μπήκε να παίξει τελικό.
Η ομάδα δεν μπήκε να παίξει τελικό.