Η αναζήτηση βρήκε 999 εγγραφές
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ηρακλης, 11/10, 19:30, ΕΡΤ2
Αι στο διαολο η διαιτητικη 3αδα,τοση ωρα δεν μιλαω,εχω φαει ολα μου τα νυχια,τα ραμματα μεσα στο στομα μου,πραγματικα αντε κ γ@μηθειτε!
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Περιστέρι, 25/10, 16:00, ΕΡΤ
kataramenos5 έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:05 Τι σκεψεις να εχεις τωρα στο μυαλο σου ρε Γιανναρε ....Βουρκωσα

- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Θέλει να βάλει κανείς στοίχημα ότι θα βγαίνουν στα ράδια και τα sites τους και θα λένε ότι τους αδικήσανε τα κοράκια;
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-ΠΑΟΚ, 01/11, 18:15, ΕΡΤ2
Ρεσιτάλ ανοησίας στο τελευταίο λεπτό, ο Ζντοβτς με βλέμμα απελπισίας και εγώ να σκέφτομαι πού είναι τα ζάναξ, ευτυχώς τα σκουλήκια είναι τόσο για το μπούτσο που τζάμπα πήγαν όλα τα δώρα των τριών αχαρακτήριστων με τη σφυρίχτρα. Έχουν κάνει τσίρκο το άθλημα που αγαπήσαμε έτσι για το τίποτα, λες και ...
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκει ετρεξα κι εγω να γελασω αλλα μαλλον δεν πιανουν ιντερνετ εδω και λιγη ωραAzrael έγραψε: Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:37 Παντως στο FB σε γνωστη σκουλικιστικη σελιδα,12 λεπτα μετα το τελος του αγωνα δεν αναφερουν τιποτα.
Μαλλον θα προσποιηθουν οτι δεν πηραν χαμπαρι οτι ειχε αγωνα σημερα!![]()
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλαράκι πολύ καλό χτυπιόταν στα κορτ σίτς για την διαιτησία και του έστειλα μήνυμα ότι ξεφτιλίζεται …
Στα γρήγορα έπρεπε ο ζτνοβς να φάει 5 τεχνικές . Ο μποχωριδης δεν έκανε επιθετικό και στο πρώτο ημίχρονο έπαιζαν οι γκρι ΠΑΟΚ .
Δεν θα γράψω τι του έγραψα γιατί βαριέμαι αλλά η απάντηση του ήταν ...
Στα γρήγορα έπρεπε ο ζτνοβς να φάει 5 τεχνικές . Ο μποχωριδης δεν έκανε επιθετικό και στο πρώτο ημίχρονο έπαιζαν οι γκρι ΠΑΟΚ .
Δεν θα γράψω τι του έγραψα γιατί βαριέμαι αλλά η απάντηση του ήταν ...
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδα τις πρώτες δύο περιόδους στο λάπτοπ με ήχο να ακούω τον σκουληκοσπήπερ και τα συνθήματα των ανόητων, την τρίτη περίοδο σε τηλεόραση με κόσμο δίχως ήχο και την τέταρτη καθόλου. Έτυχε να περνάω μετά το ματς από το Συντριβάνι όπου έφευγαν αμίλητοι και βαρεμένοι και γύρισα στο σπίτι τελικά λιγάκι ...
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρασα μια βόλτα σήμερα το πρωί από το παλαι πηγαίνοντας για το πρωινό μου εσπρεσσακι.
Ρε ‘σείς είναι μέσα ακόμα αυτοί και σουτάρουν βολές …
Ρε ‘σείς είναι μέσα ακόμα αυτοί και σουτάρουν βολές …
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 05:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αντώνης Κόνιαρης
Αρκετα καλος σημερα...Για καποιο λογο το παιδι μονο στον ΠΑΟΚ δειχνει το ταλεντο του....Εκανε καποια λαθακια οσο αναφορα την οργανωση της ομαδας σαν πλει μεικερ αλλα στα δυσκολα βγηκε μπροστα με καλη αμυνα και καλες προσπαθειες...Στον νεο ΠΑΟΚ μπορει να εχει ρολο!!