Αναζήτηση για περισσότερες από 1125 εγγραφές

Return

από ΑποστόληςΑ
Παρ 14 Νοέμ 2025, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Ποιος Μπακασέτας; Αυτή η ηθοποιός που τον άγγιξε ελαφρά ο Τάισον και έπεσε ξάτω σφαδάζοντας λες και τον έκοψαν με πριόνι;
Αν σας αρέσει δικαίωμά σας.
Εγώ τον σιχαίνομαι.
από curtis
Παρ 14 Νοέμ 2025, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Και που ξερετε οτι δεν απαιτει να παιζει ο μπακασετας?Απο που το γνωριζετε?ειστε κοντα στο περιβαλλον του κατα καποιο τροπο? γιατι ετσι και εγω μ αυτα που βλεπω λεω οτι ναι απαιτει και μαλιστα εις βαρος αλλων που αξιζουν.τον χαρακτηρα του τον γνωριζουμε απο τα μεταξυ μας παιχνιδια.φτανει με την ...
από vs40
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ντελιας εντωμεταξύ αμυντικά είναι τοπ πλέον με τρομερό επιθετικό πρεσινγκ. Δεν υπάρχει δικαιολογία να μη ξεκινά από αυτόν η εθνική. Ο δε Σιωπης φρόντισε να παίξει ο συμπαίκτης του στην εθνική Μπακασετας δίχως άγχος και ανταγωνισμό. Κατσαπλιαδες υποκριτές κάνανε ότι ενδιαφέρθηκαν που τραυματιστηκε ...
από warmeater
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 08:15
Jump to forum
Jump to topic

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ γιοβανοβιτσ υπαρχει μονο για να παιξει ο,τι επαιζε στον ΑΠΟΕΛ και στον Παναθηναικο
Ταμπουρι,,,ας πουμε επιστημονικο
Τιποτα αλλο
Απο την στιγμη που επιλεγει να κανει bild-up με την Δανια που πρεσσαρει μεχρι και τα σημαικαια του κορνερ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΦ , εισαι επικεικως ΑΣΧΕΤΟΣ και ...
από GiorgosAtha
Τρί 18 Νοέμ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Ο τριαντης μολις εκανε μια κινηση που ο σιωπης και ο κουρμπελης δεν εχουν κανει σε ολη την καριερα τους.

"Κάλεσε τον Τριάντη σιγά σιγά για να διώξει τον Ζαφείρη που έρχεται στον ΠΑΟΚ"
Αυτό το σχόλιο είχε παρει λαϊκ ακόμα και από mods.
Φυσικά το κομπλεξικο μυαλό μερικών δε σκέφτηκε ότι έχουμε ...
από loukas karadimos
Τετ 19 Νοέμ 2025, 00:42
Jump to forum
Jump to topic

Έγκλημα αυτή η φουρνιά παιχταράδων να έχει στον πάγκο αυτόν τον μυρωδιά που εν έτη 2025 έχει στον πάγκο Καρέτσα και ντελια για να παίζει ο Μασουρας και ο μπακασετας
από icue
Παρ 12 Σεπ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Ειναι μεγαλη κουβεντα αυτο. Βγαζουμε παικτες στη μπαλα, στο βολει, στο πολο και δεν ξερω και εγω που αλλου εκτος απο το μπασκετ. Πραγματικα οι δυο γαγγραινες της χωρας το εχουν ρημαξει το αθλημα. Γιατι ναι οκ η Ευρωλιγκα, αλλα και στις αλλες χωρες παιζουν ομαδες στην Ευρωλιγκα και μια χαρα υπαρχει ...
από Montrealiotis
Παρ 12 Σεπ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Επιτυχία ο ημιτελικός, μεγαλύτερη επιτυχία η πιθανή τρίτη θέση. Το ελληνικό μπάσκετ το έχουν σκοτώσει εδώ και χρόνια οι γαυροβαζελοι και η κωλο Ευρωλίγκα τους.
Μακάρι να μπει σοβαρά ο Μυστακίδης και ο άλλος στο σκουλίκι μπας και βγει και κανένας παίκτης για το μέλλον. Γιατί ξεμείναμε…
από astral
Δευ 15 Σεπ 2025, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

δεν τον παω μια λογω των κουραστικων περιγραφων του, αλλα εδω κανει μια πολυ σωστη συνοψη

Τι ειναι οι "αληθινοί Ευρωπαίοι" ? :lol:
από Montrealiotis
Δευ 15 Σεπ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Επιτρέπεται ο ρατσισμός στο φόρουμ; Στο οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ;
από Cylon-4
Σάβ 11 Οκτ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο τεράστιος Σταύρος Σαράφης.

Πρωτος σκορερ στην ιστορια του συλλογου και τεταρτος σε συμμετοχες.

Σε ολη του την καριερα αγωνιστηκε μονο στον ΠΑΟΚ.

"Καισαρα" ζεις για παντα ΠΑΟΚτσής.
από george188
Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
από Andrew R
Τρί 14 Οκτ 2025, 13:00
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει με κάποιο τρόπο να βρουν μια άκρη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κάποιος να πηγαίνει κι να φέρνει τον Γιανναρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα σε όλα τα πα αθλήματα. Ο Γιάννης μπορεί να είναι το σύμβολο αλλά η πραγματική δύναμη κρυβόταν πίσω από αυτόν τον άνθρωπο . Καποιος δηλαδή ...