Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Την Κυριακη επιστρεφουν απο Ολλανδια.
Την Δευτερα τον καλει ο Ιβαν και του κανει αναπροσαρμογη συμβολαιου και μενει για τα 100.
Κανενα αλλο σεναριο δεν ειναι αποδεκτο.
Γιάννη Κωνσταντέλια, θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα. Για τις όμορφες ενέργειές σου στο γήπεδο. Για την εικόνα σου αυτή την απλή, εικόνα ενός παιδιού που χαίρεται να παίζει ποδόσφαιρο και μάλιστα στον ΠΑΟΚ. Για την υπομονή σου ένα χρόνο, στην διάρκεια του οποίου μάταια περίμενες να σε καλέσουν για ...
Εμένα ρε μάγκες ξέρετε τι με προβληματίζει στην όλη φάση? Ούτε ένα έλληνας δημοσιογράφος δεν το πήρε πάνω του να το δώσει σαν δική του πληροφορία. Όλοι βγάζανε τα άρθρα των γερμανών....Δηλαδή είναι 10 δημοσιογράφοι Ολλανδία και άλλοι τόσοι Θεσσαλονίκη....Ένας....Ένας δεν είχε πληροφορία? Οι Γερμανοί ...
Επειδή ξέχασα πόσες ασιστ είχε ένα μισή χρόνο ο "μπαλαδορος" οττο? Μετά θυμάστε μου ποσα γκολ φάγαμε εξαιτίας του και ποσα γλιτώσαμε τελευταία στιγμή από την βλακεια που τον έδερνε? Ο Κενι πρώτο ματσ ανεβοκατεβαινε την πλευρά, με τον ζιφκο στα χειρότερα του σήμερα. Ενώ αμυντικά δεν είχε κανένα θέμα ...
Δεν μου κάνει πλεον εντύπωση που διαβάζω γνώμες του τύπου " Δεν παιζουμε γρήγορα " ή με αφορμή το χθεσινό ματς "αν ήταν απέναντι μια καλύτερη ομάδα θα είχαμε φάει ένα κάρο γκολ". Για μένα αυτές οι φράσεις είναι θεωρητικό μπλα μπλα και γενικότητες που δεν αντέχουν σε πρακτική εφαρμογή. Σχετικά με το ...
Έπαιξες τόσο χάλια, που στο 2ο ημίχρονο επειδή έκανες 2-3 φάσεις σωστά νομίζαμε πως έγινες Μέσι... Η αλήθεια όμως είναι πως πρέπει σήμερα κιόλας το βράδυ να πας σε άλλη ομάδα ή στον ΠΑΟΚ β να παίζεις εκεί μέχρει να φύγεις! Τραγικός, όχι μόνο σήμερα, αλλά και γενικά! Βέβαια επειδή ΠΑΟΚ είμαστε και ...
Θέλω να πω κάτι γι' αυτό το παιδί που το σκέφτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα στα φιλικά. Ο τρόπος που τρέχει, η ορμή του, ο δρασκελισμος του, το πως πλαγιαζει το σώμα προς τα μπρος όταν ξεκινάει σπριντ, η ένταση που μπαίνει σε μονομαχίες και το στυλ που πετάει τη μπάλα μπροστά για να ...
«Φαίνεται ότι μου πάνε τα ασπρόμαυρα! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για χάρη μιας μεγάλης ομάδας που έχει πολύ υψηλούς στόχους, με -πρώτα ο Θεός - συμμετοχή σε ...