Αναζήτηση για περισσότερες από 1125 εγγραφές

Return

από eorptol1
Τρί 23 Σεπ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Αν πω σιχαμα αυτόν τον βαζελο που εδώ πάνω το παίζει ΠΑΟΚΤΣΗΣ είναι υβριστικό? Και αυτό το βόθροπόλις όλο καί ποιο χαμηλά
από Paok1926 + male-sykies
Τρί 23 Σεπ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Γεια σου ρε πρόεδρε. Επιτέλους καιρός ήταν κάποιος να τους βγάλει στη σέντρα, και μάλιστα ονομαστικά. Συγχαρητήρια. Για τους οπαδούς μας φυσικά και πάλι είναι ΚΑΘΑΡΆ ΔΕΥΤΈΡΑ. ΠΕΤΑΜΕ ΑΕΤΌ. ΩΣ ΣΥΝΉΘΩΣ!!!!
από Maurice_Escargot
Τρί 23 Σεπ 2025, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

Κλασσικη πολεμια τοξικη βοθρομετροσπορ.
από aivas19
Τρί 23 Σεπ 2025, 19:06
Jump to forum
Jump to topic

Το σαπιοσπορτ που νοιαζεται για το καλο του ΠΑΟΚ εγραψε τετοιο αρθρο; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
από Taseos
Τρί 23 Σεπ 2025, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

Πέσαμε από τα σύννεφα
από Maklaz
Τρί 23 Σεπ 2025, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

Μηδενίζουν για να φανεί ακόμα μεγαλύτερη η αλλαγή της σκυτάλης, λες και δεν θα γίνει.

Θα βγούνε μετά δικαιωμένοι από τον ίδιο τους τον εαυτό και θα λένε με τουπέ και ύφος "εγώ τα έλεγα, πριν ακόμα έρθει ο Μυστακίδης".

Και σαν άλλα χρυσόψαρα, δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα την πέσουν στον ...
από leomatos88
Τρί 23 Σεπ 2025, 19:11
Jump to forum
Jump to topic

Είχα αρκετές ημέρες να ενημερωθώ από το τέλησπορτ και η αλήθεια είναι αγνοούσα το τελευταίο αριστούργημα του κυρ Στέλιου. Με ανάγκασε ο Θανάσης Χατζόπουλος να το κάνω.

Δεν ξέρω πόσο κάνουν οι κολώνιες του Ναν για τις οποίες ενδιαφέρεται ο αρθρογράφος, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετές για να σβήσουν ...
από deathmassious
Τετ 22 Οκτ 2025, 09:25
Jump to forum
Jump to topic

Η ΚΑΕ εδώ και χρόνια φυτοζωούσε, συνεπώς όταν ενδιαφέρεται ένας άνθρωπος με τέτοια οικονομική επιφάνεια που μάλιστα είναι και φίλος της ομάδας, τότε κανείς δε μπορεί να του πει όχι. Ο προβληματισμός ο δικός μου έγκειται στο ότι αυτή η σαπουνόπερα που εκτυλίσσεται στα γραφεία του ΑΣ και τα σκηνικά με ...
από Sera4
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Ο μεγαλύτερος πρόεδρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ, μετα λόγου γνώσεως.

Πήρες μια ομάδα με το 1,5 πόδι στην Α2, χωρίς καμία στήριξη από πουθενά (συμπεριλαμβανομένου και του κόσμου), και κατάφερες με πολύ μεράκι και προσωπικό κόστος να παραδώσεις ένα απόλυτα υγιές σύλλογο ανώτερο σε όλα τα επίπεδα.

Θα σε ...
από Maurice_Escargot
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είμαι έτοιμος να μην τον βλέπω στον πάγκο στα παιχνίδια.
από fossa
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Χατζόπουλος, Τριλυράκης, Τσαλόπουλος κλπ ΠΡΕΠΕΙ να είναι η επόμενη μέρα του ΑΣ.
Μονόδρομος.
Βέβαια θα άξιζε να μάθουμε γιατί πολλοί ΣΦ είναι αντίθετοι σ'αυτό με τη σημερινή τους ανακοίνωση.
Θεωρούν ότι πρόσκεινται στον Ιβάν να υποθέσω;
από George Best4
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Καμία αφέλεια δεν έχω.

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.

Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ...
από nunies4
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Καμία αφέλεια δεν έχω.

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.

Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ...