Φοβάμαι πως γίνεται με Μειτε το ίδιο λάθος που έγινε με Μπίσεσβαρ το 2022. Όπου και πάλι έπαιζε σερί, ενώ ερχόταν απο χρονιά απραξίας, και κουβαλούσε την ομάδα. Ώσπου το χειμωνα κλάταρε, και του έμεινε η ρετσινιά και η ομάδα απέτυχε.
Έχουν κάποια κοινά στον χαρακτήρα τους, θεωρώ. Βεβαίως άλλη θέση ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2010 εγγραφές
- Δευ 01 Δεκ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Τα δικά μας;
- Δευ 01 Δεκ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Ρε παλικάρια δεν είναι όλα FM. Στην πραγματική ζωή χρειάζεσαι πράγματα όπως η νοοτροπία νικητή, το τσαγανό, η τρέλα στο μάτι, και όλα τα υπόλοιπα που σου δίνει ο Μάγκο, ο Ταισον, και ο Ζιφκο και μετά κανένας άλλος. Βαριά κουβέντα αλλά ίσως μιλάμε για τον επόμενο Σβαμπ. Ας έχω Μειτε, Ζαφείρη, Μπιανκο ...
- Δευ 01 Δεκ 2025, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Εγω παντως βλεπω σημαδια βελτιωσης.
- Δευ 01 Δεκ 2025, 17:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Στο κύπελλο θα ξεκινήσει ο Μύθου, λογικά.
- Τρί 02 Δεκ 2025, 09:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Γυρνα πισω ή εστω τηλεφωναααα
Διαβασα οτι ισως παιξει μεθαυριο στη σκουληκοφωλια... Διαφωνω καθετα, ουτως η αλλως και να νικησουμε δεν μπαινουμε 4αδα στο κυπελλο νομιζω οποτε τσαμπα το ρισκο, χιλιες φορες ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ να μπει Κυριακη, αλλιως Βουλγαρια να κλειδωσει η Ευρωπη.
με τιποτα στο ...
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ευτυχώς υπάρχεις και εσύ, να τους ξεφτιλίζεις σε κάθε συνέντευξη τύπου.
- Δευ 08 Δεκ 2025, 10:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Από την εποχή του Πρίγιοβιτς είχαμε να δούμε τον φορ μας να βάζει γκολ σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια.
Κάτι λέει αυτό.
Κάτι λέει αυτό.
- Τρί 09 Δεκ 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Απομένουν ακόμη δύο παιχνίδια να δώσει ο Ζαφείρης με τη Σλάβια, το αποψινό με την Τότεναμ για το Champions League και αυτό με τη Γιάμπλονετς, για το πρωτάθλημα Τσεχίας το ερχόμενο Σάββατο.
Ακολούθως υπάρχει διακοπή στην τσεχική λίγκα και υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σλάβια, ο παίκτης ...
Ακολούθως υπάρχει διακοπή στην τσεχική λίγκα και υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σλάβια, ο παίκτης ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσαλοφ περισσευει φίλε navigator11
Η στάση του (ποδοσφαιρικα μιλώντας) είναι προσβλητικη για την ομάδα και τον προπονητη, ειδικά μετά απο ότι (δεν) έκανε στο ματς με την Μπραν. Είναι παίκτης που χαλάει την ομαδική συνοχή. Ούτε μια πασα ρε φίλε;
Στο τελευταίο λεπτό με την Μακάμπι έχασε τετ α τετ ...
Η στάση του (ποδοσφαιρικα μιλώντας) είναι προσβλητικη για την ομάδα και τον προπονητη, ειδικά μετά απο ότι (δεν) έκανε στο ματς με την Μπραν. Είναι παίκτης που χαλάει την ομαδική συνοχή. Ούτε μια πασα ρε φίλε;
Στο τελευταίο λεπτό με την Μακάμπι έχασε τετ α τετ ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Και τι να τις κάνω τις κινήσεις το Γενάρη ρε Μπάνε αν δεν διορθώσω τις παθογένειες μου;
Να ψάχνω μετά γιατί ο Μειτε περπατάει στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, γιατί ο Οζντοεφ ξαναέβγαλε "καταθλιψη" και γιατί ο Ζαφείρης για να δει γήπεδο από το 8, θα πιάσει Μαη;
Εχω εναν παιχταρά Ιταλό. Ήρθε για ...
Να ψάχνω μετά γιατί ο Μειτε περπατάει στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, γιατί ο Οζντοεφ ξαναέβγαλε "καταθλιψη" και γιατί ο Ζαφείρης για να δει γήπεδο από το 8, θα πιάσει Μαη;
Εχω εναν παιχταρά Ιταλό. Ήρθε για ...
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Μέχρι να φύγει το 2025 ο χρόνος στα χαφ θα πρέπει κατά την γνώμη μου να μοιραστεί έτσι. Περιμενώ να δω αν το ίδιο σχεδιάζει και ο Ραζβάν
https://i.ibb.co/cSmVQ8yj/Screenshot-2025-12-12-205037.png
Σουριναμέζε παιχταρά (που λέει και ο marsantos), το να μην πάρει 90λεπτο ο Θυμιάνης με τη (το ...
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αφήστε τις μεταγραφές, έρχεται.... το φιλαράκι του...
Έχουν κάτι χρωστούμενα..... σε μερικούς.. να δώσουν.
Έχουν κάτι χρωστούμενα..... σε μερικούς.. να δώσουν.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 00:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 47. Shola Shoretire
Πραγματικα ειχα ξεχασει οτι τον εχουμε δωσει δανεικο.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι να ηταν Μουργκ, ο Τομας προσεφερε. Αυτος ειναι απλα προκλητικος.