Αναζήτηση για περισσότερες από 2361 εγγραφές

Return

από Iznogoud4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

Ο ΠΑΟΚ είναι σαν το άγριο θηρίο. Εκεί που νομίζουν ότι μας τον στρίμωξαν σε μια γωνιά, εκεί θα χιμήξει και θα τους κατασπαράξει.

Περιμένω η ομάδα να βγάλει αντίδραση. Και όσοι τολμήσουν να αρχίσουν σκηνικά που φοβάστε πολλοί εδώ, θα έχουν ένα ολόκληρο γήπεδο απέναντι τους. Πάνε οι καιροί που δέκα ...
από embuji
Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

Τόσο ντεκαυλε ομάδα έχω να δω πάρα πολλά χρόνια. Ίσως και πριν από την πρώτη θητεία του λουτσεσκου. Τι σκατα τους έχει πει στα αποδυτήρια και βγαίνουν έτσι ρε φίλε. Κάποτε απλήρωτοι παίκτες και μπαίνανε μέσα και μασάγανε σίδερα
από Equalizer
Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

ΠΑΟΚ - ΠΑΟΚ, σημειώσατε 1. Και... "live to die another day".

Ο Δικέφαλος παίζοντας ΚΥΡΙΩΣ απέναντι στους φόβους, τη νευρικότητα, την εσωστρέφειά του, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του Ολυμπιακού. Στο πρώτο μισάωρο, ξεκάθαρα οχι. Η ομάδα φοβόταν και τον ίσκιο της.

Μόλις βγήκε ο ...
από warmeater
Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Πριν απ' όλα θέλω να δώσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον κ.ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ για την σοβαροτατη παρουσία του και το ότι εχει δημιουργησει ενα ΚΑΛΟ συνολο με ολους αυτους τους τσουρουκαδες που προπονει
Και επίσης που παίζει ποδόσφαιρο χωρις τις γνωστες λιμανισιες αλητειες προηγουμενων ετων (εντος γηπέδου)
Απορώ πως ...
από thomas Murg
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Το άκουσα στο ράδιο. Αναγκαστικά λέρα σπορ και μ'αυτό το αρχίδι τον ρεπόρτερ του γάβρου να έχεις ύφος στο 0 1 τι ομαδάρα έχουμε φέτος θα τους πάρουμε όλους παραμάζωμα. Και απέναντί του ο Τάσος Σταμπουλής. Πόσο φοβικός ρε φούστη μου. Αναγκάστηκα να το γυρίσω στο μετρόκωλις για να γυρίσουν και τα ...
από zissos
Δευ 06 Οκτ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε λοιπόν στην διακοπή, 2 βαθμούς από την κορυφή με τους περισσότερους παίχτες να έχουνε μπει πλέον στην εξίσωση. 10 μέρες δουλειά με τους παίχτες που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές και συνεχίζουμε μέσα Οκτώβρη με ντέρμπι στην Αθήνα, απέναντι σε μια ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΑΕΚ με ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προπονητή ...
από Dimitris_L4
Δευ 06 Οκτ 2025, 15:35
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη θα κλεισει το τοπικ αυτο συντομα, δειτε στο βιντεο της παε με την ομιλια του Καρυπιδη, πως κανει στο τελος ο Λοβρεν..ενας παιχτης που εχει κερδισει τσου λου με απειρες παραστασεις...
Δεν αξιζει η ομαδα τετοια πιεση ρε μαλακες...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ..

Σιχαματα του ΑΣ ειστε υπευθυνοι για ολα αυτα ...
από Miles
Δευ 06 Οκτ 2025, 17:29
Jump to forum
Jump to topic

Τέτοια ανταλλαγή κεφαλιών στο πρώτο ημίχρονο δεν πρέπει να έχω ξαναδεί. Φαντάζομαι σε κανένα αγγλικό και σκωτσέζικο πρωτάθλημα τον παλιό καιρό να συνέβαιναν αυτά.
από Equalizer
Κυρ 19 Οκτ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd

Ξεκάθαρα δίκαιο το σκορ

Στο γήπεδο υπάρχει μια μεγάλη ομάδα και μια μικρή

Αν ήταν σοβαρός ο Γιακουμάκης θα κερδίζαμε ακόμα πιο εύκολα

Μόνη παραφωνία η απαράδεκτη συμπεριφορά στα στημένα της ΑΕΚ που έγιναν όλα ευκαιρίες

Αν μιλάμε με βάση τα BASIC στατιστικά και τη λέξη "δοκάρι" η ΑΕΚ έπρεπε να ...
από loukas karadimos
Δευ 20 Οκτ 2025, 07:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ρε φίλε ο μειτε κάπου στο 75 τρώει κάνα δυο κλωτσιδια απανωτά και απλά γυρνάει τους κοιτάει και γελάει

Ώρες ώρες είναι σα να παίζει ο εξωσχολικός μετά παιδάκια στο δημοτικό

Νομίζω με το λυκόσκυλο θα είναι ταμάμ

Ένα φορ ρεεεεεεεε
από PAOKevolution
Δευ 20 Οκτ 2025, 09:51
Jump to forum
Jump to topic

Χθες η ομάδα έπαιξε, όπως παίζουν οι μεγάλες ευρωπαϊκες ομάδες με εμάς. Ήμουν σίγουρος πως δεν χάνουμε. Απίστευτη τακτική πειθαρχία από όλους. Μπράβο στα παιδιά μας και στον προπονητή μας!
Πίστη ρε μ@λ@κες! Πίστη στην ομάδα! Εμάς έχει για στήριγμα! ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
από Guitarman
Δευ 20 Οκτ 2025, 10:15
Jump to forum
Jump to topic

Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα οποίος δεν μπορεί να πάει... στην Ελβετία... Γκεγκε εσείς εκεί χαμηλά στην 4???

Ονειρωξη. Γιατί να μην γίνει γκολ εκείνη η φάση με τα τακουνακια γμτπ μου...

Είμαι 100% σίγουρος, πως αν το ματς δεν ήταν 0-2 αλλά στο γκολ, θα είχε σουτάρει...κ θα είχε γράψει. Ο ...
από bane1980
Δευ 20 Οκτ 2025, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει δίλημμα για εμένα
Μερικό ροτεισον και βάρος στα εγχώρια.
από Amsterdamer_87
Δευ 20 Οκτ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

hasio_john έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:13 Διαμαρτύρονται τα χαρτιά ότι ήταν οφσάιντ το πρώτο γκολ! Θα έλεγα πως ΝΑΙ έχουν δίκιο... :mrgreen:

Εικόνα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
από nikvasil
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήθελα να πω κάτι διαφορετικό, που πολύ εύκολα μας διαφεύγει.
Καλή η ομάδα, καλός κι ο προπονητής, γαμάτοι κι οι παίκτες.
Αλλά χωρίς ημιαυτόματο offside, ξένους διαιτητές και var, χθες θα μας ακυρώναν το 0-1 ως offside, θα σφυρίζαν επιθετικό φάουλ στην πίεση του Ζιφκοβιτς και φυσικά για το ...