Η αναζήτηση βρήκε 195 εγγραφές
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Γιακουμακης το προσπαθει τουλαχιστον.Μακαρι και αλλοι να το προσπαθουσαν
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd
ΚΑΡΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΥΣΙΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΟΙ!
- Δευ 20 Οκτ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Πως πεσαμε τοσο εξω για τον Τσακαλεα ρε γμτ; Τον θεωρουσα πολυ τιμιο και τον συμπαθουσα.
Σκετη αηδια ρε!
Σκετη αηδια ρε!
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Τραγικα ανθρωπακια του ΑΣ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Τους εχω σιχαθει ολους! Και τον ΑΣ και τους συνδεσμους και ειμαι κοντα να νοιωθω ετσι και για τον Μυστακιδη! Τι τον περασατε τον ΠΑΟΚ ρε ανεκδιηγητοι; Τι πουστικες συμπεριφορες ειναι αυτες;

- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εγω που εχω ζησει ολες τις μεγαλες στιγμες του Μπασκετικου ΠΑΟΚ εχω αναμεικτα συναισθηματα.
Απο την μια υπαρχει η ελπιδα-προσδοκια οτι θα δουμε κατι καλυτερο στο καημενο μπασκετακι και απο την αλλη φοβαμαι οτι θα γινουμε σαν οργανισμος μεγαλυτερο μπουρδελο απο αυτο που ειμαστε τωρα.
Απο την μια υπαρχει η ελπιδα-προσδοκια οτι θα δουμε κατι καλυτερο στο καημενο μπασκετακι και απο την αλλη φοβαμαι οτι θα γινουμε σαν οργανισμος μεγαλυτερο μπουρδελο απο αυτο που ειμαστε τωρα.
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν ξερω αν μπορω να θυμηθω πιο τρελο αγωνα του ΠΑΟΚ
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 07:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ 26/10, 19:30, Novasports Prime
Τρολαρισμα για τον εκφωνητη προχθες ειναι 
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω νομιζω οτι θα κερδισουμε πολυ πιο ευκολα απο οσο πιστευουμε.
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Κακο ημιχρονο. Ο Βολος κλεινει αρκετα καλα στην αμυνα αλλα επιθετικα δεν θυμαμαι αν εχει καν τελικη.
Τεηλορ απογοητευτικος.Δεν κανει ουτε τα βασικα. Ιβανουσετς σαν να μην εχει ακομα καταλαβει την ομαδα.
Γενικως αν εξαιρεσω λιγο Μειτε και Γιακουμακη,ολοι οι υπολοιποι κατω του μετριου.
Οπωσδηποτε ...
Τεηλορ απογοητευτικος.Δεν κανει ουτε τα βασικα. Ιβανουσετς σαν να μην εχει ακομα καταλαβει την ομαδα.
Γενικως αν εξαιρεσω λιγο Μειτε και Γιακουμακη,ολοι οι υπολοιποι κατω του μετριου.
Οπωσδηποτε ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΕΗΛΟΡ!
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Κακο 1ο ημιχρονο,μετριο 2ο, ασχετα που βαλαμε 3 γκολ.Το σημαντικο βεβαια ειναι η νικη ειδικα μετα απο 3 τοσο απαιτητικους αγωνες.
MVP Γιακουμακης για μενα. Δεν σταματησε να πιεζει και να προσπαθει σε ολον τον αγωνα.
Το δυσαρεστο συμπερασμα σημερα ειναι οτι δεν φαινεται να εχουμε τοσο βαθος στον ...
MVP Γιακουμακης για μενα. Δεν σταματησε να πιεζει και να προσπαθει σε ολον τον αγωνα.
Το δυσαρεστο συμπερασμα σημερα ειναι οτι δεν φαινεται να εχουμε τοσο βαθος στον ...
- Τρί 28 Οκτ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αρχή εξελίξεων η μήνυση ΟΛΘ ΑΕ κατά Λιάγκου;
Στον ΟΛΘ αναζητούνται Δούρειοι Ίπποι ξένων παραγόντων, και τώρα αρκετοί αναρωτιούνται αν θα συμβεί το ίδιο και στον ΠΑΟΚ.
Το χθεσινό δημοσίευμα του iEdiseis.gr σχετικά με την μήνυση κατά του Θάνου Λιάγκου για απιστία μας κινητοποίησε. Ερευνήσαμε ...
Στον ΟΛΘ αναζητούνται Δούρειοι Ίπποι ξένων παραγόντων, και τώρα αρκετοί αναρωτιούνται αν θα συμβεί το ίδιο και στον ΠΑΟΚ.
Το χθεσινό δημοσίευμα του iEdiseis.gr σχετικά με την μήνυση κατά του Θάνου Λιάγκου για απιστία μας κινητοποίησε. Ερευνήσαμε ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
1 μυριο ειναι η ρητρα του.
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ρε παιδια γιατι λετε τον προεδρα τους Λαμπουμπου;