Η αναζήτηση βρήκε 51 εγγραφές

Return

από Metagrafakias
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

prist64 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:07 θυμαστε που ζαχαρωνα ενα MG τον χειμωνα?

πάπαλα το ΜG,κατι αλλο σε σπορ εχει?
μου αρεσει η επιθετικη οδηγηση,ας ειναι και MD

https://www.transfermarkt.com/marvin-du ... ler/125103
από Metagrafakias
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Διάβασα την ιστορία και το βιογραφικό του Σερρα πραγματικά είναι ευλογία να έχεις έναν τέτοιο ποδοσφαιρανθρωπο στην ομάδα, θα σε ανεβάσει 100 λεβελ πάνω με τις γνώσεις και τις επαφές του!!!
ΑΛΛΑ…
Δεν ξέρω με τον τρόπο που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ δλδ τόσο προσωποκεντρικα αν θα πετύχει και αυτός…
Αυτόν του ...
από Metagrafakias
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Με αυτά και με αυτά πέρασε η πρώτη εβδομάδα και δύσκολα θα έρθει παικτης πριν γυρίσει η ομαδα...Ευτυχώς που ήρθε ο Ιβαν και έδωσε εντολή να τρέξουν τα θέματα...Φωτια πήρε ο πισινός μας...

Ήταν ένα 2ημερο εκεί που βγήκε και η ανακοίνωση με τον Μυστακίδη που έκλεισε ο Τειλορ και πήραμε και τον ...
από Metagrafakias
Δευ 21 Ιούλ 2025, 00:13
Jump to forum
Jump to topic

Διάβασα την ιστορία και το βιογραφικό του Σερρα πραγματικά είναι ευλογία να έχεις έναν τέτοιο ποδοσφαιρανθρωπο στην ομάδα, θα σε ανεβάσει 100 λεβελ πάνω με τις γνώσεις και τις επαφές του!!!

Εγώ θα ήθελα να ακούσω όμως ποιον παίχτη ανίχνευσε και τον καθιέρωσε στις ομάδες που ήταν σκαουτερ στο ...
από Metagrafakias
Δευ 21 Ιούλ 2025, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα ήθελα να ακούσω όμως ποιον παίχτη ανίχνευσε και τον καθιέρωσε στις ομάδες που ήταν σκαουτερ στο παρελθόν για να αντιληφθώ πόσο πολύ θα μας αναβαθμίσει ως αρχισκαουτερ. Γιατί ως τώρα μόνο κάτι Αρνεσεν και Μποτο ως τεχνικοί διευθυντές έπαιρναν τέτοιες αποφάσεις στην ομάδα

Aυτον ...
από Metagrafakias
Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδες για να διαβασετε νεα και να γινετε καθαρα μεταγραφικη κουβεντα πρεπει να υπαρχουν κιολας νεα..
Η απολυτη ξηρασια επικρατει μεταγραφικα και ξενερωνεται που παει αλλου η κουβεντα??
Εγινε καμια μεταγραφη και δεν την σχολιασαμε??Αφου δεν ηρθε κανεις...
Προτιματε να διαβαζετε παπαδες και ...
από Metagrafakias
Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Κοιτούσα τώρα τις μεταγραφές των ομάδων της Premier League. Η πολύ μεγάλη πλειοψηφία τους έχει κάνει έως τώρα 2-3 αγορές παικτών ή απόκτηση δανειακών και οι έχουν και κάποιους παίκτες που επιστρέφουν από δανεισμούς. Αυτά είναι όλα. Κοίτα να δεις που και οι ομάδες της Premier είναι ανοργάνωτες, δεν ...
από Metagrafakias
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 08:49
Jump to forum
Jump to topic

Αν δίναμε εμείς 3.5 για τον Kluivert στα 24 του φαντάζομαι τι θα γραφόταν εδώ μέσα.

Με μισή χρονιά στην Πορτογαλία, χρηματηστιριακη κάτω του μυρίου και πήγαν έδωσαν τα κορόιδα 3.5 μύρια. Άχρηστοι κτλπ

Kαλα ας δωσουμε για αρχη 3,5εκ σε καποιον παικτη για αγορα κι μετα συζηταμε αν ειχε κανει ...
από Metagrafakias
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Που ειστε βρε ολοι οι λογιστες του Ιβαν τωρα κρυμενοι??
Ολοι εμεις καναμε αυστηρη κριτικη τοσο καιρο επειδη το βλεπαμε να ερχεται και με τον τροπο μας θελαμε να προλαβουμε καταστασεις...
Δυστυχως και το τονιζω δυστυχως επιβεβαιωθηκαμε οτι υπαχει οντως οικονομικο προβλημα και γινεται αποεπενδυση καθε ...
από Metagrafakias
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:30
Jump to forum
Jump to topic

Τι παρασταση δωσατε ρε??για χαζους μας περνατε??
Χειροτερο και απο την πωληση ειναι αυτο...
Ιβαν εχασες και τους τελευταιους υποστηρικτες σου..
Απο δω και περα η κριτικη θα γινει πιο εντονη γιατι πλεον δε πιστευω οτι νιωθεις!!!
από Metagrafakias
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Το μονο μπραβο παει στον κοσμο που με τις αντιδρασεις του κρατησε πιθανον τον Ντελια στην ομαδα ,σε κανεναν Ιβαν...
Ιβαν αμα δεν μπορεις βγες και μιλα και επικοινωνησε το...Αλλιως βγαλε πωλητηριο καθαρα και τιμια!!!
από Metagrafakias
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Ακυρωσε το ντιλ τελευταια στιγμη ποιος???ο Σαββιδης??το οκ ποιος το εδωσε τοτε???εγω??
Ρε μην μας περνατε για χαζους...
3-4 τρολακια μεινανε εδω μεσα που ξαφνικα εμφανιστηκαν τωρα,και πουλανε και τρελιτσα,πηγαινετε απο Μικρας Ασιας για το 20αρικο αιντε αργησατε...
ας φαω 500 ban ακομα, εγω ΠΑΟΚ θα ...
από Metagrafakias
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:13
Jump to forum
Jump to topic

Ακυρωσε το ντιλ τελευταια στιγμη ποιος???ο Σαββιδης??το οκ ποιος το εδωσε τοτε???εγω??
Ρε μην μας περνατε για χαζους...
3-4 τρολακια μεινανε εδω μεσα που ξαφνικα εμφανιστηκαν τωρα,και πουλανε και τρελιτσα,πηγαινετε απο Μικρας Ασιας για το 20αρικο αιντε αργησατε...
ας φαω 500 ban ακομα, εγω ΠΑΟΚ ...
από Metagrafakias
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Η Savvidis FC βρισκεται σε εξαρση....Συνεχιστε το καλα το πατε....

Ειμαστε ολοι στα κοκκινα, με αυτη τη μη πω που λες βοηθάς? ή πρεπει σε ολα να γινομαστε μπιλιες ας πουμε

Το ξερω φιλε οτι ειμστε ολοι στα κοκκινα και με συγχωρεις,αλλα καποιοι εδω μεσα που πουλανε και ειρωνεια δεν πρεπει ...
από Metagrafakias
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Aivas εσυ τι πιστευεις οτι συνεβη σημερα δηλαδη

Τι περιμένεις να ακούσεις;;;στο είπε παραπάνω…
Ολα έγιναν εν αγνοία του Ιβαν..
Αλλοι πήγαν να τον πουλήσουν και ο Ιβαν τελευταία στιγμή το απέτρεψε..
Ο Ντελιας πίεζε να φύγει και δεν πήγε στη προπόνηση επίτηδες σαν αντίδραση…
Όλα καλά ...